Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fotókat tehetsz fel kíváncsi vagyok :)
Meg majd a véleményedre is az új teljesítményről
Adtam valentin napra a mocimnak egy virágos kitűzőt és vettem egy tanktáskát neki . A barátnőmre is gondoltam de úgy is irigykedett a motorra .
Tényleg nincs sok téma amihez hozzászólhatnánk, de azért nem alszik szerintem a mocival téli álmot a társaság! Én legalább is rendesen reszelgetem hétvégenként a vasat! A gyári hatalmas lapát sárhányót próbálom eltüntetni, és nem úgy simán, hogy levág, és örül, hanem 1 teljesen új kerékjárati ív legyártásával, és festésével! Sajnos hétvégenként érek csak rá, akkor sem minden nap, illetve minden hétvégén, így már 7 hete szét van szedve a vas! De jelentem elkészült a mű, már csak fel kell csavarozni, ha minden igaz! Hát a dukkózással megszenvedtem, és nem is lett olyan mint amilyet szerettem volna, de majd meglátjuk! Ha nagyon csípi a csőröm jövőre leszedem, lecsiszolom, kialapozom megint, és elviszem lefestetni!
Ma készül el újra a rendszámtábla világításom is, ugyan is az előző kontakt hibás lett a gyantával való kiöntés után...
Szóval Én is naponta ránézek a fórumra, csak nem írok, mert nincs mihez! De ha ez segít holnap beszámolok (akár képekkel is illusztrálva), hogy milyen lett a mocim segge!

+++ Átalakítottam a CBF-em karbiját! (Megvettem a DYNO JET kitet! ) Kivi vagyok nagyon a végeredményre! Szóval jöjjön az a jó idő, hogy tesztelhessem a drágát!
ja de érthető...nincs min nagyon beszélgetni... amugy azt hiszem hogy odament az aksim. Egy ujnak igen borsos ára van, lehet hogy megprobálkozom a savas aksival....
ezt jól elkiabáltam :)))
sziasztok látom szépen él a fórum ujra habár én egyre ritkában irogatok ide de azért olvaslak titeket mindig . rövid telet nektek .sziasztok
Én Kolozsváron vagyok sokat, motorral szoktam járogatni vissza az egyetemre de mindig a Bucsintetőn át, Szováta, Torda irányba megyek mert arra fele viszonylag jó... amit nem ajánlok egyátalán hogy Kolozsvárról a Gyergyót Apahida, Régen, Toplita felül közelitsétek meg...borzalmas az út. Pedig vagy 30 km el rövidebb lenne arra, Kolozsvártól még vagy 20-30 km en keresztül jó de aztán hirtelen mintha szőnyegbombázás folyt volna...
Nos azért valamelyest tudlak vigasztalni azzal hogy itt felénk Gyergyó környékén, Csikszereda környékén már nagyon sok utszakaszt felújitottak .Viszonylag kezdtek jó utak lenni. Basti nem a Libán tetőről beszélsz véletlenül a "b" betűs hej? Kis szűk út jellemzi nagyon kanyargós... ha véletlenül erről beszélsz az igen rosz volt de most 1km kivételével meg van csinálva az az útszakasz egészen Gyergyó és Udvarhely között. A Toplita, Gyergyó és Csikszereda közötti szakaszt is felújitották nagyon komolyan a tavaly. Ami nagy gáz hogy kezd nagyon elromlani a Bucsin tetői utszakasz Parajd Gyergyó között... de még tűrhető.

Üdv mindenkinek...
Április vége, vagy május.
Én, Erdélyben lakom Szatmárnémetitöl 40-km re
Pontosabban Nagykároly tol 6-km re a Magyar határ mellet
Mikor mennel?
Erdelybol annyit ismerek kb. amit irtam korabban, a ket utvonalat. Tobben is ajanlottak a "meg eszakabbra" utvonalat, de nem tudom mennyire jarhatok.
Tavaly Gyergyoszentmiklos elott tevelyegtem valamerre, es olyan utakon mentem, hogy halalfelelmem volt, mintha a vilaghaboruban szetlottek volna Valahol Gyergyoszentmiklos fele a Hargitarol, valami B betus csucs felol
Szoval erdekelne pontos es szep utvonal +- 50-100km nem akadaly, ha cserebe szep helyeken megyek. Amint irtam kb. Kolozsvarig (ha jol emlekszem) a magyar hatartol elegge unalmas, de annal idegolobb volt, egy-ket szebb helyet leszamitva. Aztan Csikszereda kornyeken kirandultunk parat, Gyilkos to fele es Gyimes* fele, azok nagyon szep hegyi utak voltak.
Ha pontos utvonalakat tudsz javasolni szerintem tobbunket is erdekel. Te Erdelyben laksz, vagy csak sokat jarsz arrafele?
Basti, érdemes lenne a kilómétereket megnézni
Szatmárnémetiböl -Besztercére legalább 3 útvonalon lehet eljutni
és elég nagy kitérő
Viszont Romániára jellemző,hogy az utak helységről-helységre mennek a valamikori kormány így látta gazdaságosnak
Viszont ha motorozni akarsz és nem számítanak a kilóméterek akkor én a helyedben még északabbra mennék szatmár-negrest-sziget-visó útvonalon rengeteg a látnivaló és káprázatos a táj
ha érdekel valakit a dolog még írhatok róla
űdv,Leveles
Ivácson ,hogy pontosítsak 39km-el hosszabb lett volna az út
úgyhogy a jobb megoldást választottad
üdv Leveles
Üdv mindenkinek
Örülök,hogy újra él a fórum
Napi rendszerességgel benézek a fórumra de ritkán írok
most is írtam egy hosszú litániát és mire felnéztem minden eltűnt
majd megölt a méreg
inkább több részletben írom meg a mondanivalómat
Szia!

Hát hogyne! Minél többen megyünk, annál jobb!
Nos...nem tudok semmit mondani most jelenleg a Szatmár Beszterce-i útszakaszról. Én nem jártam arra fele. A tavaly voltam Nagykároly melletti Mezőpetrin motoros találkozón de inkább azt az útszakaszt választottam amelyiken te is jártál Szováta, Torda, Kolozsvár, majd Kolozsvártól Zilah fele vettem az irányt, át a meszeseken (nagyon jó út volt arra fele) Zilah után ahol meglátogattam pár ismerőst azt mondták hogy menjek Szatmár fele mert jobb az út és megéri az hogy 20 kilométerrel hosszabb mint Tasnád fele. Mondtam hogy inkább megyek a rövidebb úton úgy is nézelődni szeretnék s nem száguldozni. Az út nem mondhatni hogy gödrös hanem inkább hullámos. Nincsenek még információm se hogy milyen az út Beszterce fele de van 3 jó barátom akik a kamionos életet választották ők biztosan meg tudják mondani mi hír van arra fele. Amit tudok biztosan hogy Beszterce és Toplita(toplica) között nagyon rossz. De ha valami változott és megtudom az információkat az útról akkor megírom biztosan.

Szép napot
Ivacson, van egy kerdesem (ja, tegezodjunk )
En amikor mentem akkor Nagyvarad-Kolozsvar-Torda-Szovata-Csikszereda utvonalon kozelitettem, es hazafele Segesvar-Gyulafehervar-Deva-Arad fele jottem vissza. Mind a ket utvonal elegge szivas, millio falu, varos, lakott terulet (es en betartom a sebessegkorlatozast is, foleg a lakott teruleten). Roppant faraszto volt igy.
Iden mindenkeppen szeretnek elmenni meg egyszer, fokeppen Csikszereda iranyba ujra. Egy baratom azt ajanlotta, hogy meg eszakabbrol kozelitsek Gyergyoszentmiklos felol, vagyis Szatmarnemeti-Beszterce fele. Ismered ezt az utvonalat? Tenyleg erdemesebb arra menni? Oszinten Kolozsvar fele az ut nem nagyon szep jo darabig, csak az utba eso varosok nyujtanak valami elmenyt.
Amúgy elnézést szeretnék kérni mindenkitől aki nálamnál jóval idősebb és letegeztem . Levelessel találkoztam eddig akivel lerendeztük az ilyen féle problémát .
De mennyire hogy tudom hogy mit beszélsz! isten éltesse a kislányt...
Mikor tervezed a Vaskapu turat? Adott esetben lehet csatlakozni?
Nekem most fog szuletni a kislanyom, ez meg sok programot feldonthet, de Erdely es a Vaskapu tetszik!
Vaskapunal nem voltam, de Galambocot latni szeretnem, Vaskapu szorosban is maszkalnek!
Tavaly autoval voltam Erdelyben (Csikszereda, Gyergyoszentmiklos, Gyilkos to es kornyeke) de visszafele a rossz ido miatt csak Segesvaron alltunk meg, egy napot kihagytunk, pedig tervben volt a Fogarasi havasok (Bilea to?).
Bar nem olyan nagy a tavolsag, de iszonyat, hogy Nagyvarad felol is meg Szeged felol is, 68344 lakott teruleten kell keresztulmenni, mire szebb helyekre elersz, de ivacson biztos tudja mirol beszelek
Sziasztok!
Nemrég segítséget kértem tőletek. ( Egy válaszadó közületek kérte írjam meg a megoldást) Ugyanis gyenge volt az akksim indítózásra csak sercegő hangot adott meg se tekerte a motort pedig világítás duda stb. ezek működtek.Hiába töltöttem nem ért semmit. De végülis az akksi volt a rossz új kellet neki. Vettem bele egy újat és működik.
Előre is köszi. Még az sincs kizárva, hogy onnan Constanca. Ezt az utat gyerekkoromban bejártam (a szüleim vittek), de nagyon bevésődött.
meglesz... én sem jártam még arra fele... nagyon érdemes még elmenni a fogarasi havasokba. gyönyörü látvány ami ott van, meg fagy a vér az emberbe egy olyan helyen motorozni... Segédkezek persze szivesen...