Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kilóméterekben, Sikerekben gazdag boldog új évet, kivánok.
BUÉK BUÉK!

Olcsó(bb) benzint 2010-ben a motorosoknak! ;)

Zoli
Javítanék tavaly az most volt tehát akkor 2007 karácsonya hehe
B.U.É.K.! Még1x

Én ezt a könyvet tavaly előtt kaptam karácsonyra!
Jelezném ezúton hogy akkor se volt már szinte semelyik boltban sokat kutakodott a tesóm utána! Nagyon jó könyv és ezért hasznos is! Csak ajánlani tudom! Érdemes letölteni
Boldog új évet !
minden motorosnak
B.Ú.É.K.
B.Ú.É.K Mindenkinek ! ! ! ! ! ! ! !

Akinek meg olvasgatni támad kedve :

http://drumman.rulez.org/Motor...
Összetartó és Kilóméterekben Gazdag Boldog Új évet kívánok!
Boldog új évet minden CBs-nek!
B.U.É.K.!
BUÉK mindenkinek!
Ne haragudj Hofferes! Nem akartam megszólni a motorod, csak elég sok munka lesz ezzel a mocival! A kipuff, bukócső, csomi tartó, csak a legegyszerűbbek! Azután ott vannak még a csavarok zöme, az összes bilincs, rugós szorítók, és miegymás! Tökéletesen el lehet ezeket a rozsdafoltokat tüntetni, csak "jó" "kis" téli elfoglaltság!

B.U.É.K. mindenkinek! 2010ben talizunk!
sziasztok mindenkinek Boldog Uj Évet és motorozásban gazdag uj évet .sziasztok
A gyári alkatrészek közül csak a kipuf. könyök felületi rozsdás,de tudjuk hogy miből van,a kiegészítők közül pedig a bukócső és a csomagtartó rozsdás,de ezek finom homokfúvással tökéletesen javíthatók,újra fújhatók.Az angolok 365 napból 360 at ülnek motorra és 335 napon meg esik az eső,nem papírkutyák.Ősztől tavaszig meg eszetlenül sóznak,mert félnek a hótól,mivel szinte minden közlekedési tábla az aszfaltra van festve.A motor nagyrészt fedett biciklitárolóban volt,de az angol hetes ködnek ez nem nagy ellenfél.Viszont nincs egy horpadás,törés,mély karcolás rajta,amit már sokkal macerásabban,drágábban lehet javítani.
Ez elég sokat éjszakázhatott a szabad ég alatt! Rendesen megrozsdásodott ami megrozsdásodhatott!
Ez igen!
Rendesen le van lakva a gép .
Lehet így nehéz lesz eladni.. főleg úgy hogy nem magyarforgalmis
Hello!
Én a gyári plexivel is inkább csak akkor tapasztaltam a sisak imbolygását, amikor közvetlenül előttem autó haladt. 173 cm vagyok.
Üdv mindenkinek.
Van egy alapos tisztogatást,polírozást,lakkozást stb.igénylő CBF 500 ABS motorom(2005-ös),amivel nincs időm foglalkozni jó pár hónapig.
Elég fiatal,sérülésmentes,érdemes vele foglalkozni,szép téli elfoglaltság.
Külföldi Papírjai vannak.Akit érdekel keressen meg,hirdetésbe is föltettem.
Szia!

És a sisak imbolygása úgy 120 körül mit mutat?
Én 165 cm magas - inkább alacsony - vagyok, de nekem is jelentkezik a gyári plexivel!...
Hello!
Még valamikor tavasz elején rendeltem a nagyvas.hu oldalról. Ha minden igaz, most is rendelhető tőlük, de ahogy nézem , eléggé felment az ára. Én még 19000 Ft körüli áron vettem, ha jól emlékszem, most meg 22580 az ára. Én még a 19ezret is sokaltam annak idején. Egyébként a szélzaj csökkentése miatt cseréltem le az eredetit. A szélzaj csökkent is valamennyit, és beszereztem azóta egy jobb sisakot is, de még mindig nem vagyok teljesen elégedett. Mondjuk az igazság az hogy eléggé érzékeny is lettem az utóbbi időben a zajokra, úgyhogy a fél óránál hosszabb utakon így is füldugót használok.
Viszont meglepetésemre a fogyasztásom csökkent mióta az új plexit felraktam a gépre kb. 3-4 dl/100km-rel.
Szia!

És hol vetted azt a plexit?
Illetve mikor?
Lehet még kapni szerinted?
Figyelmeztető: a benzinárak Júli 1-től drágulnak a jövedéki adó miatt! Túrákat, kirándulásokat előtte időzíteni

http://www.portfolio.hu/cikkek...
Az ünnep előtt kiment a komputerem alaplapja, így most már csak boldog új évet kívánhatok mindnyájatoknak - sok kellemes motorozással.
(Utoljára Mikulás estéjén motoroztam középső lányommal. Széthordtuk a rokonságnak, barátoknak a csomagokat. 35 km-t kerengtünk Kolozsváron. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi összegyül.)
Hello!
Jól láttad, nem az eredeti plexi van fent, mert azt lecseréltem egy magasabbra. Ez egy MRA túraplexi.
Egyébként a dobozos képeken még nem a teljesen elkészült verzió látható, mert az indexek áthelyezése akkor még nem volt kész.
Sziasztok!

Eszméletlen cikket találtam, gyorsan be is fotóztam nektek! ;)
Jó olvasgatást a téli motortalanság közben...

Zoli

link