Azt hittem már elfelejtettél minket , örülök hogy látom újra a neved Tudom én is adósod vagyok néhány infóval, de ennek az az oka, hogy minden változatlan január óta és még alig találkoztunk a többiekkel és akkor se a túrák voltak előtérben. Ha összejön a csapat tájékoztatni foglak időben, de előre hónapokra nem tudunk tervezni mert annyira változik minden és mindenkit köt a munkája.
Üdv a mielőbbi viszontlátás reményében!
Laci
Látom ahogy lassacskán mindenki elő vette a mocit már és megtette az első km-et... Nekem a szivem szorul össze mikor látom hogy én nem mehetek, sajnos nálunk még jócskán van hó, a sí pályák is müködnek még... Jelenleg Kolozsváron vagyok és itt is olyan idő van hogy meg vannak indulva a motorosok mint a méhecskék. Én azt várom hogy annyira olvadjon el a hó hogy tudjak átjönni a bucsin tetőn mert aztan tovább nincs gond... s akkor itt kolozsváron akkor üllök rá amikor csak akarok... de lehet hogy nekem még el fog telni pár hét mig először felüllök a kicsikére....
Jó motorozást nektek cimborák...vigyázzatok magatokra
Sziasztok cimbik! Elő a vasakat, itt a tavasz! :D
Sajna hétvégén nem leszek motor közelben, de remélem Ti tudtok menni... Királyságos idő van Pesten, tiszta tavaszi illatok a levegőben.
Vannak azért itt is szép helyek a Tisza is közel van ami a kedvenc helyeim egyike. Sajna a kanyargós errefelé elég ritka ezért is van az, hogy bizony könnyen leiskoláztak a hazai kanyargós pályán az ahhoz szokott cimborák. De a túrák nem csak erről szólnak, hanem a jó társaságról és a felejthetetlen élményekről. Mekkora poénok csattantak el tavaly Romániában az esti tábortűznél... talán azóta se röhögtem annyit. Persze a tigris túra se volt rossz ahol szobbal volt hazai pályán, vagy a Kékes-Istenmezeje Ateszékkal... van mire emlékezni és remélem idén se lesz ez másképp
Most néztem utána, hogy Ti (CBLaci, és atesz44) Alföldik vagytok! Hííí! Az elég sík vidék! Nem uncsi arrafelé a mocizás? Én csak átmegyek a Megyeri hídon, és mehetek kanyarogni a Dunakanyarba, vagy 40km-re simán északra a Börzsöny!
Én annyit tudok hozzátenni, hogy szombaton dél körül akarok 1 karikát tenni Pest környékén. 1 kicsit bejáratni a végtagjaimat, és főleg a mocimat! Ha igazán jó idő lesz, kipróbálom a Dynot is!
Jó rendben.
Szoktunk a Bükkben, Mátrában bolyongani, de az neked még közelebb van mint nekünk. Készülünk a Balcsira is, de az is közelebb. Laci hozzám, 90-100km-re lakik. Minden gurulást úgy is a fórumon dumcsizunk meg, mindenkit szívesen látunk.
Szívesen csatlakoznék 1 belföldihez! Bár minden 3. hétvégén rokonlátogatáson vagyok, de a többin biztos sikerülne csatlakoznom Hozzátok! Úgy számoljatok, hogy büdös pösti vagyok, szóval innét indulnék...
Hát csak a tank van hátra!
Horpadás kihúzás és festés.
A többi rendbe van bár a sárvédővel nem vagyok kibékülve de nem piszkálom már. Úgy marad csak a nagyon sasszem veszi észre a hibát rajta.
Atesz! Ha többet mozog terhelve mint 3 centi akkor lehet még hátrafelé húzni a kereket! de csak a pirosig ha már a pirosat elérte akkor bezony csereérett a dolog.
És azt ajánlom hogy ha cserélsz tessék ám megszámolni a fogakat!
Fontos mert nekem a gyári volt még fent és elvileg gyári méretet kaptam mert azt rendeltem mégis más lett az áttétel!
Szóval csak odafigyelve! Ahogy látom nem sajnálod a spray-t a láncról, és ez helyes is!
Festés szempontjából meg kezdek sárgulni!
De sajnos választanom kell hogy megyek vele vagy festem
De szépen összefog rá gyűlni a lóvé megint kaptam ajánlatot hogy kijavítják okosan! Úgyhogy idő kérdése és megint versengünk a legszebb fekete CB díjért
Majd hozzáérik, egyébként fel se tünt, ha nem mondtad volna nem vettem volna észre. Ma jó idő volt, idén először kabát nélkül dolgoztam a szerelőkosárba. Persze motorozni biztos jobb lett volna .
A túrát majd még átbeszéljük aztán hátha kedvet kap más is, mindegy hova de már úgy mennék én is .
Köszi, a légterelők is festve lettek.
Azt nem is mondtam annak idején. Persze a szín nem pont olyan, mint a tank. (Ez nem spéci, fényező) Fel ajánlottam a színszámot, de hát.... Viszont, az idei első 200km ma meg lett. Beszéltem a csabai mocisok egy részével, mind benne vannak a "Vaskapu-ba".
Azt hittem már elfelejtettél minket , örülök hogy látom újra a neved Tudom én is adósod vagyok néhány infóval, de ennek az az oka, hogy minden változatlan január óta és még alig találkoztunk a többiekkel és akkor se a túrák voltak előtérben. Ha összejön a csapat tájékoztatni foglak időben, de előre hónapokra nem tudunk tervezni mert annyira változik minden és mindenkit köt a munkája.
Üdv a mielőbbi viszontlátás reményében!
Laci