Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyre szarabb időt mondanak a hosszú hétvégére! Most éppen már, végig havazást!
Sziasztok!

Vmi pofásabb kocka tükröt szeretnék absolválni a drágaszágra,tudtok nekem ebben segíteni,hogy honnan lehet emberi áron beszerezni itt Nagyfaluban?:)
"25kW-os forgamival" ez még nem jelenti azt, hogy a motor is 25kW-os! Könnyen lehet, hogy már kiszedték a fojtást!
Köszi, valóban, ezt olvastam is csak igy hirtelen nem ugrott be :)
Gondolom akkor a többiben is hasonló elven müködhet a fojtás?
Szia zozi88!

Ez a kérdés nemrégiben már volt!
Az én válaszom erre :
Fórum CB 500

[5873] márc. 2 11:52 - ezt a hozzászólást keresd!

Én így oldottam meg.

üdv.: Sly
Sziasztok motorosok jó motorozást kivánok mindenkinek és utolag is szeretném megköszönni sokszor feltet kérdéseimre a válaszokat hozzá szolásaitokat minden jót nektek sziasztok.Üdv egy motoros a sokk közül sziasztok .u.i csak eljön egyszer a tavasz addig is SZÉLES UTAT.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, most állok motro (témában emlitett:) ) vásrlás előtt, van egy kiszemeltem, de ma tűnt fel ő :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_500-3
667274
A folytást miből áll kiszedni illetve mekkora anyagi ráforditást igényel?
Igy korrekt gépnek tünik és közel is van, illetve az árát mennyire látjátok reálisnak?

Köszi előre is, aztán remélhetőleg 1-2 hét és beállok énis a nagy "családba" :)
Azt a ...! Ez igen!

Nekem ingyé volt! Kialkudtam! Na jó a kötelezőt állnom kellett!
Összeszámoltam a kis CB500 forgalomba helyezését!
Regadó: 34763,-
Biztosítás K&H: 17069,-
Rendszámtábla: 5500,-
Műszaki címke: 585,-
Egyedi forg. hely.: 22800,-
Vizsgadíj: 4360,-

Összesen: 85077,-

Szia Zoli99!
Én is küldök egy linket ahol nem nagy a választék de érdemes szétnézni a dolgok között.
Én is innen vásárolom a gumiköpenyt többek között!

MO-FA-KER

üdv.: Sly
én ezért néztem univerzális index-eket :P
az utángyártottakkal el vannak varázsolva!
Köszönöm uraim! :) Jó nagy marha vagyok....csak "CB500" -al kerestem rá a lapon, space nélkül :)

Húzós... 4x4600 Ft... pff... nézegetek még használtakat, bontottat, ebayt.
Bázis motor a az olcsóbb! És igen bármilyen 1 csavaros univerzális index jó a vashoz!
Mondjuk pl amit mutattál nekem nem tetszik.. De hát kinek a pap kinek a paplan ugye :D
Ha rákeresel ezen a bázismotor oldalon a "CB 500" modellre akkor föntről a 10.-et adja ki, hogy az való a mocira! Vigyázat! A CBRes az 2 csavaros, a CB-é meg 1! Ha jól tudom, mert én csak 1 CBFes vagyok, és nekem integrált a drága!
Sziasztok!

Kéne lőnöm 4 indexet a kis félezresre. Vannak itt nagy guruk a témában, tudnátok segíteni hol érdemes ócsón venni?

Bázismotornál van jópár,
http://www.bazismotor.eu/170/1...

Én a fentről a másodikra mondanám, hogy nekem való, a CBR-es (fotó csatolva) Árban is tűrhető! Szerintetek?

Zoli
nem motoros..
autóba vettem igazából..
de talán tudom használni ha beleteszem a tanktáska tetejébe...
bár lehet hogy tükrözödni fog, meg nagyon kiesik a látótérből...
egyenlöre nem tudom kipróbálni álló helyben sem mert kicsit darabos a motorom...
Nekem is annak tűnik, de melegebben, mintha magasabb lenne. Amúgy a mikrofon a telómon a blokk felé ált ezért kicsit furi a hangeloszlás. Vagy nézhettétek volna fejtetőn.
A lényeg, hogy megsaccoltuk vizsga után, a 106 dB lejött 96-ra. Viszont ha meg fogják követelni a gyári adatot akkor 80-at nem tudom hogy a cécóban csinálok ebből... Illetve az nem is az én dolgom már....
Ez nem mocis vízálló navigátor ha jól látom, ugye?
wayteq x820 azt hiszem
Ambruzsg nek is ilyen van,meg több kollegájának is...
eddig jol működik
Áááhh :D ez király! Ezek szerinte vastagabb fúvókák -- több paci alacsony fordulaton, ergó kevesebb gáz kell általában, ezért a fogyasztás nem nő?

Őszintén szólva én is gondolkozom egy ilyen kiten már rég óta...
+ egy Laser Deep tone...úúúúúúúh :D Csak a pénzt sajnálom rá...kispolgári beütés

LASER VFR

Ennél csodálatosabb motorhang, márpedig nem létezik! A motor lehet kényelmetlen, stb. de a V4.... uuuuh
Ugyan ennyi! Szóval nem nőt! Bár én 90%ban városban használom! Ha meg kiszabadulok akkor meg csapatom a gépet!
Császi, előtte mennyi volt a fogyasztásod átlagban?
Hát én 5 napot motoroztam szerda estig, és ez idő alatt 200km-t sikerült a mociba beletenni! Tökre sajnálom, hogy nálad később jön meg a tavasz! Én ezt is nagyon nehezen tudom kivárni!

Rátankoltam a masinára, és úgy néz ki, hogy 5.3Liter volt a fogyi az utsó 100km-en így Dynoval! De ehhez hozzá tartozik az is, hogy volt 1 végsebb teszt is, és jó pár nyomaték gyorsulási próba is... Szóval nem lesz olyan rossz!

A Leonak tök szép a hangja, csak én úgy halom Berber, hogy 1 kicsit alacsony az alapjáratod! 1300 körülinek kell lennie! Kár, hogy nincs CBF500hoz Leo dob, mert jó volna 1 streetlegal dob az én gépemre is!
hello!
És mire esett végül a választás?