Szerintem ez az Alpen Masters alapvetően egy eléggé komolytalan dolog. Hogy lehetne objektíven összehasonlítani egymástól ennyire különböző kategóriájú gépeket? Akkor most melyik finomabb, a franciakrémes vagy a házikolbász? Szerintem csak azért csinálják hogy legyen miről írniuk így a szezon végén. Meg hogy jól elszórakozzanak a szakújságírók. Egyébként 2007-ben és 2008-ban a Suzuki DL650 nyerte a versenyt. Érdekes hogy egy 2 millió alatti gépet kétszer is győztesként hoztak ki 4-5 milliós luxusgépekkel szemben. Akkor jobbnak találták a CB1300-nál is.
A másik oldal:
Kultúrált teljesítmény görbe és megbocsájtó futómű, 230 kiló alatt van (nincs nehéz kardán ).
Üzembiztosabb mint egy kovács űllő és gyönyörű szép, sőt nekem még az "S" modellen is sok az idom, nekem a csupasz kéne, de az nagyon.
Fura mód 5 sebességes, de az profi módon elosztva, váltogatni amúgy sem kell (van egy raklap nyomaték).
Szóval ő marad nekem az álmom
Nem, az nem promóciós vidi volt, hanem egy sima amatőr felvétel mikor a kis japo gyerek döntögeti a nagy gépet kénye kedve szerint demonstrálva ezzel a kezelhetőséget.
Szerintem már levették.
Titkon én biztam benne, hihetetlen egyenletes motor karakterisztikájáról és preciz futóművéről, példás súlyelosztásáról már sok tesztet olvastam. A végső megmérettetés előzménye volt a különböző stílusok átrostálása (endúrók, allrounderek, sportmotorok, túramotorok, big bike-ok) volt, tehát tulajdonképpen könnyed kis 600-as gépeket is vert a nagy CB.
Ráadásul mindezt az Alpokban ahol mindenféle igényeknek kellett megfelelni.
Bebizonyosodott a CB 1300 nem csak a legszebb...
Én is megvettem és most akartam beszámolni, hogy az Alpen Masters 2009 GYŐZTESE LETT a CB1300!
Nem akármilyen eredmény ez, 3 BMW (F 800 GS, R1200 R, K 1300 GT) Yamaha XJ 6 és Yamaha YZF-R1 volt a döntőben a vetélytárs.
Azt hiszem nehéz szavakat találni...
Mivel az interneten keringő levelek nagy többségének semmilyen alapja sincs, ezért volt egy kis bizonytalanság bennem, hogy a fejkendős mamika is csak kiszinezett mendemonda és egyfajta magyarságtudatot hírdető írás.
Most, hogy már bizonyos a történet, csak annyit tudok hozzászólni, hogy az Isten tatsa meg még Nannyót sokáig.
"nannyó kaszált ma, mert elnőtt a zöld"
A legkisebb cinizmus és poénkodés nélkül kívánom neki azt, hogy sokág maradjon még meg az ereje és a szellemi frissessége.
Én akkor is több képet akarok feltenni! Az utsó képen látszik amikor Kakucsin elfeküdtem a célegyenes kanyarjában. Túl mélyre döntöttem a vasat, és felfeküdt a moci a kipufogóra!
Állítólag nem nagyon szeretik!
Én meg csak 1 világnyelvet beszélek rendesen és az a Magyar!
Szóval kell keresnem kempinget. Nézek valami turistakönyvet
aztán lesz ami lesz! Hazatalálni hazatalálok! Mivel minden út Nyíregyházára vezet! onnan meg ki nem talál el Pestre?
De megfogadom a tanácsod és ha belefér a büdzsébe megnézem azt is.
oké!
De a festés még nagyon messze van sajnos! Tegnap néztem a gumi is kopott hátul! nem kicsit.
Nagyon nem akarja valami hogy én jövőre hosszú túrára menjek!
Az 1-ik tervem a sasfészek Sátorral ha van a közelben Kemping .
Remélem legalább ez összejön!
Őőő azért én vettem 1-et. A Farokidomon a matt részt eltüntette de a karcot nem nagyon akarta! Így rásegítettem a régi már vagy 10 éves 3M-es finish polírral na azzal sikerült a karcba festéket juttatni.. de megtörik a fény rajta sajnos mély a karc. így marad a gyűjtögetés a festésre. Ideiglenesen jó de majd ha meglesz a lóvés és rászánom magam irány érd Tankkihúzatás és festés árajánlatkérés! (még a végén kiderül hogy olcsóbban megúszom ha veszek 1 tankot )
Nem tudom a Tesco meg az ilyenek forgalmazzák e, én autós boltban vettem és nem csak a paszta, de minden más Prevent terméket nagyon szeretek, sok esetben jobbak mint a töbszörös áron kínált kegyszerek.
Bátran merem ajánlani, nekem bevált.
Kultúrált teljesítmény görbe és megbocsájtó futómű, 230 kiló alatt van (nincs nehéz kardán ).
Üzembiztosabb mint egy kovács űllő és gyönyörű szép, sőt nekem még az "S" modellen is sok az idom, nekem a csupasz kéne, de az nagyon.
Fura mód 5 sebességes, de az profi módon elosztva, váltogatni amúgy sem kell (van egy raklap nyomaték).
Szóval ő marad nekem az álmom
De van lánc, (nem gardán) és csak az "S"-n van némi idom, pedig ez könnyen megy gyorsan is.
Szerintem már levették.
Titkon én biztam benne, hihetetlen egyenletes motor karakterisztikájáról és preciz futóművéről, példás súlyelosztásáról már sok tesztet olvastam. A végső megmérettetés előzménye volt a különböző stílusok átrostálása (endúrók, allrounderek, sportmotorok, túramotorok, big bike-ok) volt, tehát tulajdonképpen könnyed kis 600-as gépeket is vert a nagy CB.
Ráadásul mindezt az Alpokban ahol mindenféle igényeknek kellett megfelelni.
Bebizonyosodott a CB 1300 nem csak a legszebb...
Nem ezt kerested?
http://www.youtube.com/watch?v...
Most olvastam a Motorrevü cikkét a CB 1300-ról. Nem is gondoltam volna!
Szép emlékeket idéznek a Tigrises képek, örülök hogy a pálya ördögét túrázni is látom
Nem akármilyen eredmény ez, 3 BMW (F 800 GS, R1200 R, K 1300 GT) Yamaha XJ 6 és Yamaha YZF-R1 volt a döntőben a vetélytárs.
Bitti onboard DVD eléggé jó
És géptesztek ahol az álom nyert!
Érdekes cikkek vannak benne!
Ajánloma vételét
Mivel az interneten keringő levelek nagy többségének semmilyen alapja sincs, ezért volt egy kis bizonytalanság bennem, hogy a fejkendős mamika is csak kiszinezett mendemonda és egyfajta magyarságtudatot hírdető írás.
Most, hogy már bizonyos a történet, csak annyit tudok hozzászólni, hogy az Isten tatsa meg még Nannyót sokáig.
"nannyó kaszált ma, mert elnőtt a zöld"
A legkisebb cinizmus és poénkodés nélkül kívánom neki azt, hogy sokág maradjon még meg az ereje és a szellemi frissessége.
http://www.erdely.ma/publicisz...
Zoli
Szóval:
Megjöttek!
A Matricák épségben megjöttel! Fényposttal
Köszönöm még1x!
7500Ft / horpadás
http://totalcar.hu/magazin/tec...
Én meg csak 1 világnyelvet beszélek rendesen és az a Magyar!
Szóval kell keresnem kempinget. Nézek valami turistakönyvet
aztán lesz ami lesz! Hazatalálni hazatalálok! Mivel minden út Nyíregyházára vezet! onnan meg ki nem talál el Pestre?
De megfogadom a tanácsod és ha belefér a büdzsébe megnézem azt is.
Kemping? Az egész világ egy nagy (vad)kemping!:) Ahol elfáradsz leszúrod a sátrat 'oszt csókolom! ;)
De a festés még nagyon messze van sajnos! Tegnap néztem a gumi is kopott hátul! nem kicsit.
Nagyon nem akarja valami hogy én jövőre hosszú túrára menjek!
Az 1-ik tervem a sasfészek Sátorral ha van a közelben Kemping .
Remélem legalább ez összejön!
Jelentem a matricák úton vannak! Majd ha rakod fel néhány tanácsot had adjak, mert könnyű elba..ni.
Őőő azért én vettem 1-et. A Farokidomon a matt részt eltüntette de a karcot nem nagyon akarta! Így rásegítettem a régi már vagy 10 éves 3M-es finish polírral na azzal sikerült a karcba festéket juttatni.. de megtörik a fény rajta sajnos mély a karc. így marad a gyűjtögetés a festésre. Ideiglenesen jó de majd ha meglesz a lóvés és rászánom magam irány érd Tankkihúzatás és festés árajánlatkérés! (még a végén kiderül hogy olcsóbban megúszom ha veszek 1 tankot )
Zoli a Madaras teszkóba vettem!
Bátran merem ajánlani, nekem bevált.