Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki sokat ad a külcsinre az jegyezze meg ezt a polír pasztát!
Már korábban mutattam róla fotót, régről ismerős lehet csak a doboza újult meg. Festés után legalább 2 héttel szoktam használni a felület esetleges festékködös polírozására. Most új oldaláról ismertem meg. Már terveztem egy ideje a leömlők átpolírozását de mindíg elfelejtettem króm polírt venni (szintén Prevent) ma gondoltam kipróbálom az autó polírt, kárt úgysem tesz sőt mivel festék polír kevesebb is benne a csiszoló anyag.
A leömlőkön volt már bizony néhány futórozsda pötty, ami a kavicsfelverősések velejárója, ráadásul az aszfalt felverődések is ráégtek és barnás foltok tarkították mindenhol.
Nem hittem a szememnek mikor kezdtem ruha segítségével polírozni a felületet, szépen újult ahogy haladtam.
Csak ajánlani tudom, jobb mint a krómpolír szerintem kíméletesebb is.
Júj de tudok fogalmazni...
Tehát: "azt a BMW-t tesztelni"
és
"nézd azt a BMW-t milyen gyönyörű"

Tegnap este bent voltam üzemzavarozni és fáradt vagyok
Biztos nagy élmény lehetett az a BMW-t tesztelni!
De uram bocsá' a "nagytestvér GSX" elvonta a figyelmemet!
Hogy az milyen állat hátulról azokkal a dupla csövekkel és abban a szinben!
A helyedben én arra gyúrnék ezerrel, egyszer majd csak eladja és legalább tudod, hogy mit veszel, látszik hogy vigyáz rá.
Nem azért de nézd azt a BMW milyen gyönyörű, mégis ott mellette a GSX (főleg hátulról) hát... mutatósabb na!
2 dolog tetszett neki benne a kardánhajtás és a boxermotor.
Azt mondta az 1400-asnak jobb a futóműve.
De neki is tetszenek a BMW-k! nagyon!
Majdnem 1 BMW F650-et vettünk a CB helyett
Na akkor már ha a BMW-ről esett szó!
1x tesztelt Tesóm 1-et meg Fater sanos én még kisfiúcska voltam
2005 volt az év
BMW R1150R
Szia Zoli!
Örülök hogy tetszett, filmrendező valószínű már nem leszek, jól érzem én magam a villanyoszlopok tetején, annak is megvan a szépsége még ha néha az időjárás szórakozik is velünk.
Minden jót nektek!
Laci
Laci, csak most jutott el az agyamig a videód! Nagyon ott van a szeren, igazán jól összevágtátok, le a kalappal!
Nem tévesztettél szakmát? A filmrendezést is ki kéne próbálnod! ;) (komolyan)

Jövőre már ráveszem magam és csinálok egy motoros kamera állványt, nagyon sok ötletem van nekem is, meg kéne már valósítani

Jó hétvégét!
Zoli
Szevasztok!

Jó kis takony idő van mi? :( Beindult a buszos, autós szezon (legalább is számomra). Mostanában ritkán van időm irogatni, de beleolvasok azért naponta-kétnaponta az eseményekbe itt!

Rövid telet!
Zoli
Valószínű az én Naked imádatom még kiskoromból való, amikor délutánonként lestem Apámat mikor fordul már be a sarkon a 125-ös Danuviával és visz el engem egy kanyarra. Akkoriban csak (ős) Nakedek voltak majd amikor már én is komolyabban motoroztam, jelentek meg a full idomos sportgépek, de az meg kevés embernek adatot meg. Az ETZ 250-eseket lehetett szépen felöltöztetni az úgynevezett Kesjár spojler szettel, de emlékszem akkoriban nagyon drága mulatság volt és ráadásul nagyon sérülékenyek voltak ezek.
Tetszenek nekem a burkolt gépek is legyen az sport vagy akár a nagy cirkálók is pl. Pan Europan, de valahogy ha becsukom a szemem és motorra gondolok ezek a csupasz klasszikus vonalak jutnak az eszembe amelyek megtestesítik számomra a "motor" formájú motort.
Szobbal senki sem kövez meg , a legutóbbi KéK túrán egy 1200-as BMW is volt a csapatunkba és rendesen csak pislogtam a műszaki megoldásait tekintve a szokatlan de igényes első futómű felfüggesztéséről nem is beszélve, igencsak komoly motorok azok, csak hát a Honda is olyan mint a kábítószer könnyen rá lehet szokni, és hálás dögök az biztos!
Hát Szobbal nem kövezlek meg! Nekem is a sor2-es BMW-k tetszenek! Nekem annyira, hogy ez az álmom! F800R! Mert én is naked rajongó vagyok ahogy CBLaci is!
Hát én is mérgelődök! a Motor lent a garázsban a ruha leápolva elpakolva és tessék jön az ősz Haláli! Ha holnap itt is sütni fog a nap akkor lehet megyek motorozni. bár nem szívesen hagyom a szabad ég alatt. Letologatni a garázsba naponta meg nem 1xű feladat
Na majd kiderül.
De már illene olajat is cserélnem benne. Lehet tényleg hagyni kéne alukálni és gyűjtögetni a jövő szezonra. Gumit se nagyon fogok cserélni szerintem megvárom míg teljesen elkopik azaz a kopásjelző is már éri az aszfaltot .
Remélem összejön jövőre 1-2 pályanap is. És fejleszthetek a kanyarodási technikáimon. Mert mint tudjátok az idén az 1-ik eléggé sportosra sikerült! Leért a térdkoptatóm!
Meg már idén is vágyam volt 1 pályázás csak amikor nekem volt jó másnak nem. Van ez így .

üdv: szobbal
Szia!
Az a lényeg míg van munkaadója az embernek, mert akkor munkája is.
A héten nekem is felejtős a motorozás pedig most itt süt a nap, de jövőhét végén megyek valahova mindenképp (ha igaz lesz a jóidő), aztán ha mégis szabad leszel üzenj és tekergünk egyet.

Ki kell használni minden jóidőt, a motorosnak a rövid tél is hosszú.
Ki tudja, mindent el lehet rontani...
A fagyallok kozott van etilen glikol alapu, es mas alapanyagbol keszult is + gondolom valami kis mas is, lehet, hogy nem jo keverni
Természetesen a megfogalmazás volt férevezető, mert én bekevert dologra gondoltam , nem sima desztvízle.

Azért a desztvizet bízzunk benne,hogy nem rontják még el
Szia Laci!
Jó ötlet, csak a munkaadóim nem foglalkoznak azzal, hogy milyen az idő. Mindig a szabadságom alatt van rossz idő. Ezt csak azért írom, mert nagy a valószínűsége, hogy dolgoznom kell, de még reménykedem, meglátjuk.
Üdv,
D.
Hmm, ez nagyon erdekes, ilyet meg nem hallottam. Lehet, hogy elore bekevert valamit toltott utan es nem csak sima desztillalt vizet? Mar a desztillalt vizben sem lehet bizni?
Szóra se érdemes, örülök ha segíthetek
Küldheted SMS-be is, de hogy meglegyen az e-mail címem is: cblaci@citromail.hu
Ezen a héten szabin van az asszonyom, így csak hétfőn tudja feladni, mivel postán dolgozik ő intézi az ilyen ügyeimet, reggel én korán megyek melóba és már bezár a posta ha jövök haza.
De jövőhéten okés lesz!
Amikor meglett az első Hondám (CB 250) még úgy tekintettem a CB 1300-ra mint egy fenevadra és úgy gondoltam nem is jöhet szóba nekem mivel nem vagyok egy Toldi alkat
Aztán a Youtubon láttam egy vidit (azóta sem találom) amin egy japó gyerek a rutin pályán borogatja pedig látszott mikor indult, hogy a lábaujja alig érte a talajt. Aztán a tesztekben is azt olvastam hiába 260kiló ha elindultál nem érződik olyan kezes.
Azóta csak arra vágyok és remélem egyszer talán lesz hozzá szerencsém.
A matricás gyerek nagyon rendes csak nyakig űl a melóban mindíg, mindíg hozzá megyek ha ilyen jellegű bajom van, ha nincs amit kérnék számítógépen megkeresi bármi legyen az és már gyártja is le amit akarok. Persze olyan is volt már mikor nem tudott velem foglalkozni, de legközelebb meg ingyen csinálta meg cserében a türelmemért.
Hát Fiúk kövezzetek meg! De nekem nagyon bejönnek a BMW sor 2-esei! Fúú Hmm.. mit mondjak!
Dögösek nagyon! És árilag a 2.5 milla küröl vannak újonnan.
Múltkor mikor a sátor rommátört volt alkalmam tologatni az 1400-ast őő hát van súlya Gyúrni kéne még hozzá! De ha lenne 2.5 millám tuti nem BMW-t vennék az olyan második motornak jó szerintem legalábbis a sorkettesei! olyan na most kieresztem a gőzt motor! Kaland és Kihívás
Szóval még mindíg a CB és a GSX közöt vacilálnék ha Nagymotorban gondolkodnék
Laci Barátom! Szóhoz se jutok!
Nagyon köszönöm!
De a emailcímed őő nincs meg
Ha telefonon is jó akkor szólj és küldök SMS-t

Szereztem gyári Suzuki lökhárítójavító festéket egyenesen japóból hozzák színjavításra! Kipróbáltam a deklin ami el volt má repedve mikor vettem pontosan olyan színű! olyan szürkés! na azt is megragasztom szépen és lefujkálom. (műanyag szívódási hibákat javítanak vele fröccsöntés után ha kihűlt az anyag meg se látszik a festék meg nem mondod hogy javított).

Laci még1x köszönöm! Nagyon hálás vagyok! 1 gonddal kevesebb ha valóban festeni kell a tankot.

Ma meséltem 1 ismerősnek a motorom sérülését. Régi motoros a fazon! azt mondta adjam el mert nem hoz szerencsét! Bevallom nekem is megfordult a fejemben! De a szívemhez nőt a kicsike nagyon csak tényleg bosszantó ez a sok dolog de hát ilyen az én formám

üdv: szobbal
Szia!
A te "álmodat" a múltkor alaposan szemügyre vettem, a csabai Hondánál. Van egy kb. kettő éves eladó. Még a színe is talán ua. mint a képen. Nekem a burkolt jobban bejön (lehet, hogy öregszem). De sajnos most ez a "helyzet" nem fenyeget. Esetleg ha jövőre összejönne, Deauville lesz.
Jó hogy végre matrica ügyben is ismerek egy profit!
(személyedben) Nem lehet tudni mikor kell és ez a motor fontos része. Én olyan motort meg sem vennék amin nincs, vagy nem gyári(nak) tűnik.
Szia Atesz!
Sajna nekem csak a jövőhét lehet jó (ez a hét ügyelet) de akkor meg 20fok közeli meleget is mondanak
Álmom nekem is van
Sziasztok!
Ma errefelé du.kisütött a nap! Lehet, hogy motorozás lesz a hétvégén?
Ja... "van egy álmom!"