A fúrógépes polírkorongos történettől én óvakodok mióta a hugicám Golfját rendesen elintézték egy autókozmetikában. Gyönyörű volt az mikor kész lett, de olyan szinten elvékonyodott a festés, hogy néhány mosás után bemattult az egész és csúnyább lett mint polírozás előtt. A tubusos kiszerelés 3-szor elegendő az én kis Puntómra, vékonyan kell felvinni és utána szépen fényesíteni, nem szeretem mikor a ruha olyan színű lesz mint a kocsi, mert ezzel csak a festékréteg csökken ezért nem szabad erőből polírozni. A fényét kapja vissza és kész, persze a sós utak maró hatásától is védi a kasznit, minden tél előtt átpolírozom finoman, majd most is következik.
95-ös az autóm, 140ezer van benne és így néz ki, polírozás tavaly ilyenkor volt legutóbb.
Nagyon szépen felújítja a kissé karcos és matt elöregedett felületeket, keveset kell felhordani majd míg képlékeny körkörösen felvinni (dörzsölni finoman) a felületet. Hagyni kell állni néhány percig, látszik ahogy bemattul, befehéredik a paszta. Majd száraz puha ruhával szépen fényesre kell polírozni és szép gyári lesz a fénye újra. A kis karcokkal elbír, de a Balázs sérüléseit nem tudja eltüntetni neki ezért is nem ajánlottam.
Üdv
Áááh értem! A kolbi valóban aranyárban volt, mi sem ettünk. De a hangulat jó volt, és vicces volt azt a pár részeget (és pár mattrészeget) látni józanul :))
Hi!
Sajnos csak most olvasom, a kérdésed.
Nem, nem szoktam menni, mert sok a csabai sznob, ráadásul, már mikor csak kicsalt valaki, ettem nem túl jó kolbászt aranyáron. Inkább haverokkal megyek olyan helyekre, ahol jól is érezzük magunkat.
Atesz, voltál kolbászfesztiválon csabán? Timivel beugrottunk egy órás körre. Oda nyál-zsákot kell vinni, meghülyül az ember a sok finom illattóóóóóóóóól! :D Sok motoros volt! (sajnos én sorhármas 1.2-es Corsával ...)
Laci, ez eszméletlen szép lett! :) Gondolom arra is jó ami rá van írva: tehát elöregedett festék felélesztésére. Télen lehet, hogy átsuvickolnám vele a CB-m tankját nagy a motortalanságban... Teco/auchan helyeken kapható? Vagy csak autósbolt?
Most még mocival jöttem fel Pestre, nem volt kedvem hazamenni, beletekertem még egy 30-ast a környéken annyira király idő volt még este is! :D Remélem sokáig kitart a jóidő!
Nekem ilyen csúszás hál az égnek csak bringával volt! Az nem fáj annyira és nem sérül semmi max te ha rosszul esel!
Ez Pesten volt a bringás úton ősz nyálkás falevél nem odafigyelő gyalogos és kész a baj.
De volt olyan is szintén Bringa hogy buszmegáló mögött ment a bringás út és pont megjött a busz bácsi meg pont elindult. Satufék és ha hiszitek ha nem az első és a hátsó kerék is megcsúszót én kiabáltam hogy áááááá Bácsi gyorsabbra vette a figurát én esés nélkül megúsztam de nem sok kellett! a gyalogosok néztek/hüledeztek (biztos én voltam a huligán) az akadémiánál az őrt álló katonák meg sírtak a röhögéstől! Na mondom szép.
Tanulság! Buszmegálló közelében baromi óvatosan! Az idősebbek lehet néznek de nem látnak. (akárcsak a kalapos suzukisok).
És hiába bringás út nem veszik figyelembe ilyesmi helyeken!
(Régi szép idők mikor még az én erőm hajtotta a paripát )
2007-ben a siroki Bike Week-en mellettünk sátorozott egy Vespás gyerek, nem akarok hülyeséget mondani de baromi messziről jött, ideadta a fényképezőgépét, hogy fotózzam le mert a haverjai nem hiszik el neki milyen messzire ment el a Vespával (50-es segédmoci volt).
Viszont a vizes avarról eszembe jutott egy régi MZ-s történet:
Egyik barátnőm kapujában beszélgettem a motoron űlve mikor az egyik elveteműlt haverom szembe jött velem a járdán és gondolta megviccel a vadi új ETZ-150-es gépével. A járdán eső utáni ázott faleveles állapotok uralkodtak, a havernak meg a jó kis harapós vadi új tárcsaféke. Mivel alapból jópofa gyerek volt gondolta megviccel és elkezdett eszelősen fékezgetni az elejével, kb hármat bólintott a motor mikor oldalra (pont felém) kicsúszott az eleje. A motor önálló útra tért és telibe verte az én motorom elejét úgy, hogy mi szó szerint egymás karjaiba omlottuk. Mindkettőnknek elhajlott a sárvédője de az enyém főleg , ráadásul összekaristolta a polír telóvillámat is. Hirtelen felindulásból érdeklődtem kedves Édesanyja hogyléte felől, de mivel haver volt hamar elfelejtettük a kis malőrt. Sokat tanultam a saját káromból, ez kivételesen más hülyesége volt, de azóta vigyázok az ilyen helyeken én is.
Kerültem
De mikor félreálltam volt hopp-hopp csúszik pedig finom voltam!
de a hab a tortán!
megálltam na mondom fotózok! Erre? Jöttek a Vespa-sok vagy 20-an má megijedtem! Na mondom végem itt a maffia
De jó volt őket nézni! Bátran húzták neki csak néztem.
Ez igen emberek!
Hát micsoda csoda telóitok vannak nektek? Sajna az enyém még csak nem is fotografál, de a százas szöget elütöm vele az akác fába, olyan massziv bár jobb lenne ha fotózna inkább mert van amúgy kalapácsom is.
Hülyülést felretéve, tényleg szép képeket csináltatok, remélem a jövő hét végén én is villanthatok valamit.
Hööh...!
"méghogy teló és bocsi" mikor tök jó és éles képek
Ó bár igaz lenne amit a jövő hét végére ígérnek és tudnék már én is nyargalászni egyet.
A képeken is látszik, hogy hírmondója sincs már a nyárnak, az órát is át kellett állítani, már setétedik ahogy kitekintek... pedig még 5óra sincs. Arról nem is beszélve, hogy reggel is későn mallik a pitty, este meg annál korábban...
Kezdődik a téli depi
Sziasztok!
Ma mentem 1 kicsit a jó idő örömére!
a második utam Etyek felé vezetett!
A képminőségért ismét bocsi megint csak a teló volt nálam
A esetleg vesekövetek vagy fogkövetek van! Érdemes erre menni
Sziasztok! A segítségeteket kérném nekem első lámpa kén 1 98 as hornet-hez de jó rá a Cb500 első lámpája is
Ha valaki tudna segiteni hogy lehetne hozzájutni 1 hez irjon. segitséget előre is köszönöm üdv industries
Én olyan sokat gondolok arra, hogy lecseréltetem a leömlőimet nemesacélra! Olyan csúnya a CBF-em így rozsdásan! Hiába festem le hőállóval, max. 300km-ig marad rajta! Lehet meg is kérdezem Janóékat, hogy mennyiért vállalnák el!
Tényleg szebb a GSX hátulról, mint a BMW! Vastagabbnak is tünik a hátsó kerék, meg az a két dob! A szimmetria olyan harmóniát teremt benne! ;)
95-ös az autóm, 140ezer van benne és így néz ki, polírozás tavaly ilyenkor volt legutóbb.