Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ konkrét dolgot még nem néztem ki de ilyen mint oldal doboz tartoval kb a bolti ár alat van 15-20 ezerel lánc szet kb 8000 mondgyuk az már nem kell egy kisé elkapkodtam de ez van. van sok érdekes dolg még de nem részletezem mert akkor tul hosszú leszek .üdv Ati
Jézusom! Miéééért?
A Lámpa úgy jó ahogy van! Krómosan! Tükrot meg vegyél másikat ami fekete műanyag! a Blokkvédő is Krómosan a király!
Mi késztetett erre a döntésre?
Ebay rendelés a kövféleképpen zajlik. Beregisztrálsz az E-bayhez ezután kiküldenek egy levelet a címedre amiben egy kód van.Ezzel élesíted az E-bay számládat ,hogy létező a címed.Aztán csinálsz egy paypal számlát www.paypal.com -on ahol megadsz egy elektronikus hitelkártya számot. A paypal ellenőrzés képpen levon kb 600Ftot a számládról amit átrak a paypol számlára és a havi számlaértesítőnél amit kapsz a levonás mellett lesz 4szám azzal aktiválod a számlát.Ezzel kész is. Ha vaalmit venni akarsz ráraksz pénzt a kártyára amit megadtál és arról levonja a rendszer. Ennyi nagyon nagy vonalakban.Egyébként bonyolúltnak tűnik meg elég furának hogy ők levonogatnak , de teljesen biztonságos, rengetegen használják.

Mit néztél ki rajta?
Szia Balázs!
eza plexi ugyanolyan mint az enyém!
Graula hozá,látom a mocid is már készen van...
Széles utat! Üdv,Albert
Sziasztok kérdeznék tőletek. Az ebay-ról már valaki rendelt valamit esetleg hogy megy ez egyáltalán tudja valaki .Mit kell hozzá esetleg megadni .Válaszokat elöre is köszönöm üdv Ati
Nah asszem jövőhéten lefújom a tükröket,lámpaburát és a bukócsövet feketére.
most már ideje elkezdeni csinosítgatni a gépet
Balatonra en is mennek egyet. Kome-t is kene hivni, Fehervarrol biztosan eljon. A 7-esen en annyit mentem otthonom-Budapest kozott, hogy nagyon unom, bar ha elhagyjuk a Velencei tavat akkor mar turhetobb. szerintem odaig semmi izgalom. Esetleg Vertes labanal/Csakvar fele is le lehet gurulni, Fehervar fele, aztan Balaton eszaki oldal (tobbi fakultativ)
Szia!
Nem jön össze!
Nt 650-es 410font, 2003-s! Lehet, hogy megyek Angliába?
leveték a cuccot vagy rossz a cím, nem jön be
Sziasztok!
ezt nézzétek meg!
http://cgi.ebay.co.uk/2002-hon...
Hi!
Igazad van! Ezt én se!
Háát
Drága Csúnya és nem gyári ha jól látom. Lehet tévedek de én ilyet soha nem tennék fel
Itt hirdetnek cb500 fejidomot,lámpával,indexel,műszerekkel.
http://www.k
epesmotor.hu/elekt...
Szia

Bázis motornál rendeltem 10800HUF

Volt már 1 plexim ami az esésnél rommá tört az is jó volt. Volt szélvédelme. Aztán csupaszon jártam 1 ideig most ezzel ma mentem 1 kört és hatalmas a változás nagyon jól terel legalábbis nekem a szélzaj 130-140-nél olyan mint csupaszon 70 körül és a lényeg nem mintha zavart volna mert élveztem plexi nélkül a motorozást mert vagány volt 150-160-nál egyenesen ülni a speedesek mellett de így ezzel nem cibál a szél! és mégjobb 160-ál!
Szóval nem bántam meg! Sokat segít! meglepően sokat! Turázásnál 100% hogy kevésbé leszek fáradt! (kisebb szélzaj kényelmesebb ülés)
SZia!

Grat a plexihez. Szerintem nagyon jól áll a motornak. A szélvédelem mennyit változott tőle? van valami tapasztalat már?
Ha nem titok honnan rendelted? netán külföld?
Ja és a legjobb amit el se hittem Pont ugyan olyan a szine a műanyagnak mint a motoromnak
Zsoltién láttam! Meg Albertén! Meg Ivacson CB-én! De ő azokat a tükröket is megvette amiket kinéztem (index-es) de azt én szerintem hagyom.. majd tán 1x vagy tán soha Drága nagyon.
Zsoltinak füst színű plexi van benne de nekem szinte korom sötét úgyhogy a onboard-ról lemondhatok Nem is nagyon akartam csinálni! De nekem kifejezhetetlenül tetszik. Tegnap este mikor felraktam csak hmm fúú állat és járkáltam körbe a gépet! Ma mikor kitoltam fénybe hát nem jutottam szóhoz!
Szia!
Általában mikor plexit rendel az ember nincs mindíg lehetősége, hogy kipróbálja milyen képet mutat akkor mikor rajta van a motoron (öszkép). Nem tudom te próbáltad e vagy csak látatlanban rendelted meg?
Akárhogy is van, nagyon jól sikerült és nekem is tetszik, használd egészséggel!

Azt hiszem Albertnek is ilyen, vagy hasonló van és a CB-1-en is jól mutat.
Hello!

Ha okt. 10.-e után tervezed akkor lehet és is mennék 1 Darabon . Vagy végig még nem tudom. De szivesen motoroznék társaságba!
Sziasztok!

Hát Íme az új plexi!
Teljesen más vele a motor mind küllemre és mind menetszélben
Nekem nagyon tetszik! Már csak 1 hasidom kéne és fúú váá júúj . De sajnos nem lesz mert tuti drága és a blokkvédőtől lehet nem fér el!
Hali!
Egy nyár végi motorozás engem is érdekelne.
A nyaram elég zsúfolt volt és sok mindenről lemaradtam ezért jól esne.

Üdv.:
Sly
oké, előtte ha látom már hogy lesz időm rá szólok ha tudok menni!
Hát éppen én is ezért megyek, meg zárom, a lakókocsit, le engededem tél előtt a vizet. Sztem mehetnénk egy időben.