Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háááát max egy nap ott alvással, de lehet, hogy reggel megyek este jövök. Ilyenkor a legkirályabb a Balaton! :) Sehol senki, de gyönyörű a táj!
Bakacsi gumiszerviz Continental Avenue gyári előírt méret első 20.000, hátsó 23.000 szereléssel együtt. Nekem ezek vannak.
ez nem normááááál :D

http://www.sportmotor.hu/motor...

Úgy döntögeti azt a túraendúrót mint egy R1-et :D
(meg is lett az eredménye a kommentek szerint...)
Azért tud valamit a motoros...
Na pont jó! Mennyi ideig gondoltad? Egy-két nap?
október elején lenne csak időm vmelyik hétvégén. Céltalan tekergés végig a 7-es uton, le Keszthelyig ;)
Én azért ennyit nem vártam volna vele
Hi!

Én is készülök még Csopakra! Mikor mész, hova?
szevasztok!

hétvégén kiment a tompított izzószálam. Jöttünk haza Egerből és pont otthon egy közeli utcában egyszer csak lekapcsolták a villanyt :D GE Megalight volt, most átementileg Tungit tettem bele. De beszereztem az új csodafegyvert: Osram Night Breaker.
4000 píz volt két darab. Elvileg magasabb a színhőmérséklete. Ha jobban észrevesznek és kicsivel több fényt is ad éjszaka, akkor megérte. Csinálok majd egy fényképezős összehasonlítást a csóvák különbségéről.

Nagy álmom lejutni még a Balcsira idén motorral... Ősszel voltam 2 éve még a Suzukival, gyönyörű volt (hulló falevelek, kellemes motoros idő...) Ha eljutok majd fotózok! ;) Szigorúan a régi 7-esen végig, az a király!

Zoli
Sziasztok!

Én a hétvégén meglátogattam a Gerecsét mint írtam. De én képeket sose csinálok mert nincs mivel .
Ma megérkezett a plexim! Váá Nagyon be vagyok zsongva tőle már is ki akarnám próbálni de már korom sötét van és nincs már kedvem kimenni!
Lacinak üzenem hogy nekem sose untató semmiféle élménybeszámolója sokszor irigykedem is hogy Magyarország szinte legszebb helyeihez közelebb lakik mint én!
Nem minden a kanyargás és a szerpentinek!
Majd jövőre próbálok beszerezni valami fotóaparátot mert az új telómba sincs valami fényes fényképező 1.3Mp az semmi.
Pedig fú járok olyan helyek hogy azt mondom na ezt meg kell mutatni másnak is!
És itt is van 1 kis probléma sokszor csak megyek mint a vakló és nem emlékszem pontosan hol is kanyarodtam le és a következő kanyargásomnál tuti nem arra megyek hanem másfelé és ott is van érdekes dolog . Ezért nagyon sajnálom hogy én nem tudok élménybeszámolót tartani fényképekkel csak szöveggel úgy meg szinte semmit nem ér!
Van olyan nap is hogy megtankolom a motort és aznap lenyomok összevissza Vértes Dobogókő Tatabánya környéke és belemegy simán 230-250 kilóméter a motorba.
De ígérem jövőre próbálok venni valami kisgépet amivel lehet fotózni normálisan és csak a letöltés idejére meg a fotózás idejére veszem ki az ülés alól!

Hát röviden ennyi

Holnap lenyúlom fater fényképezőét és lekapom a motort! Eszméletlen sokat dobott a plexi rajta fúú nagyon tetszik!
Sziasztok!
Éppen meg lehetne csinálni, nem nagy ügy, de ha a rendőrök kiszúrják, nagy a gáz van. Nem beszélve, a műszaki előtti le szerelgetésről. Én ha csinálnék, nem bovdenest, hanem a felső él körül fordulna el (direkt hajtással, kis motor, fogaskerék áttétel+ stb.)vízszintesre végállás kapcsolóval. De eléggé sokat kellene futkározni, főleg a proto tipusnál. Azután, azon aggódnék, mikor szúrják ki a zsaruk. Úgyhogy inkább próbálok ésszel, hajtani.
Szia Laci!
Köszönöm a választ, továbbítom az ötletadónak. Megértem az álláspontodat. Az érdektelenséggel, amit a képeiddel kapcsolatban gondolsz, biztos vagyok hogy túlzó. Én mindig szívesen olvastam, néztem a hozzászólásaidat mindig, de mostanában úgy jöttek össze az élet dolgai, hogy se lehetőségem, se időm és erőm nem volt motorozni, és így a fórumba sem írni. Az ígért miskolci túrát nem felejtettem el, restellem is hogy eddig nem tudtam mit felajánlani, de egyszerűen az elmúlt hetekben nem volt lehetőség. Remélem, hogy még a szezonban összejön vmi, hátha sokáig lesz jó idő.
Átolvasva a hozzászólásokat feltűnt, hogy nem írsz szinte sehova, remélem majd ismét megjön a kedved, hiszen a csapat alapembere vagy.
Holnap úgy néz ki tudok menni kb. 100km-t a környéken, de nem tuti. Egyébként ebben a szezonban hihetetlen keveset tudtam menni, még munkába sem ezzel járok...
Üdv,
Darkmind
Szia Dani!
Nagyon túlértékelsz, de megvallom jól esik. Valóban állandó vesszőparipám volt arra buzdítani a fórumozókat, hogy ha csak egy mondattal is de tegyünk azért, hogy aktív legyen a fórum. Nem csak azért, hogy legyen mit írogatni (van éppen elég mail-em amire minden esetben válaszolok) hanem mert ha sikerülne egy jó kis közösséget kialakítani abból a későbbiekben jó kis túrákat lehetne szervezni még akkor is ha több száz kilóméterek választanak el bennünket. Ha hazajöttem egy egy túráról már raktam is fel a képeket és próbáltam némi kis élménybeszámolóval is szinesíteni a fórumot gondolva arra talán titeket is érdekelhet és amit felfedezek az majd másoknak is hasznára válhat. Ilyen volt a Tisza menti túra is pontosabban Nagykörű bemutatása, de Ateszen kívűl senkit sem érdekelt és átnéztek rajta, de említhetném a KéK túra képeit is amelyeket szintén a közöny fogadott. Akkor gondolkoztam el azon, hogy nem is kell ezt annyira erőltetni, ha van kérdés ami írányomba szól akkor majd válaszolok, vagy ha számomra érdekes téma merül fel szintén jelentkezek, de untatni nem akarok senkit a túráimmal, van akit a kipufogó furkálása érdekel, van akit más . Persze a közelebbi cimborákkal nem kell ahhoz fórumozni, hogy tudjunk egymásról, szerencsére jó kis barátságok is kialakultak itt. A 750-esek sem aktívak, de érdekelt egy motor amiből nagyon kevés van ezért néhány bejegyzés erejéig ott is írogattam.
Viszont nem ez volt a kérdés
Nem gondolkoztam még rendszám felhajtó mechanizmuson, kicsit másképp látom az ezzel kapcsolatos dolgokat, tudom létezik motoros és van bovdenes működtetésű is. Veszélyes játék az, így sincs sok emberben visszatartó erő, nem ha még azonosítatlanul hagyjuk őket szaladgálni, abból sok jó nem sűl ki. Nekem is van családom és láttam már milyen kárt tud okozni egy családi autóban egy ilyen kütyüvel felszerelt kétszáz kilós torpedó ha nem lát az adrenalintól a pilóta. Amúgy sem menne a dolog hosszútávon szinte vadásszák az ilyet a rendőrök és komoly a birság is amit kiszabnak, sőt a rendszámot azonnal le is vetetik. Tudom nem neked kell de én nem javaslom az ebben való segédletet sem.
Lassan jönnek a "nemszeretem napok", nyakunkon a hosszú tél használjátok ki még ezt az egy két napos hétvégét amire még talán lehet számítani motorozás terén.

Minden jót nektek!

Laci
Sziasztok!
Most már tényleg nagy a csend, ahogy Laci mindig mondja... Bár én holnap készülök egy kisebbet gurulni.
Laci, bár látom, mostanában inkább a 750-eseket olvasod , lenne ismét egy kérdésem. Szükségem lenne egy elektronikus rendszámtartóra, ami egy kis motorral felhúzza a rendszámot (nem a CB500-ra) és ha kell, akkor 1 mp alatt leengedi (leejti). Szóval olvastam, hogy ehhez egy vmilyen (pl. ablaktörlő) kis villanymotor motor kell, egy kétirányú kapcsoló és gyakorlatilag kész. Nem gondolkoztál el azon, hogy összeállíts egy ilyet? Asszem interneten lehet ezekről olvasni, találni anyagot, sőt még yuotube-os video is van talán. Nekem az anyagköltségeden kívül pénzt is megérne (eleve inkább ismerősnek fizetek). Valahol az ára 25.000 forint (tavaly még csak 15e volt), amit igencsak sokallok egy ilyen egyszerű szerkezet esetén. Kb. úgy aránylik a 2 egymáshoz, mint egy gyári festetés, amit otthon is meg tudsz csinálni. Azért gondoltam rád, mert nagyon királyul megoldassz mindent a GPS-től a szelepállításig, ráadásul vmennyire még szakmába is vág, és a kihívás szépsége is vonzó lehet ilyen gurunak.
Nos, mit gondolsz/gondoltok? Ati, te is ügyeskedsz sokat és műszerész vagy, ha jól emlékszem?!
Üdv mindenkinek,
Darkmind
Hát igen, nagy mákod volt Ati!

Sajnos ő szerencsétlenebbül járt. Az idegek is elhalltak a roncsolástól. Bízunk benne hogy művégtaggal megtanul szépen járni és valami automata váltós mocit is kerítünk neki! Még az is lehet, hogy a GSX-et is elvezetgeti...ki tudja. Szeretne motorra ülni!

Vigyázzatok magatokra!
Zoli
Hű, ez gáz! Majdnem én is így jártam 2003-ban.
Sziasztok!

Én is kigurultam ma egy tank benyát! Egerbe mentünk cimborámhoz (GSX1400 baleset 3 hónapja immár). Sajnos a héten amputálni kellett a lábát térd alatt. :( Reméljük valami szuper művégtaggal megtanul járni tökéletesen! Vigyázzatok a suzuki ignies nőkkel az úton...

Az idő tökéletes volt, a Szépasszonyvölgyből hoztam is egy kis Leánykát :)

Szevasztok,
Zoli
Jó neked!
Mi nekünk ma csak az uncsi alföld jutott, de azért jól esett egy kis gurulás.
Volt biza Meglovagoltam Gerecsét Nagyon szép hely!
De előtte kieresztettem a gőzt Dobogókőn!
Hazafelé a Gerecse után a 11-sen meg kikormoltam a motort.
Meghuzattam a drágát.
Holnap még nem tudom megyek e. nem sok kedvem van hetente tankolni 2x
Oxi, csak vicc volt? Volt ma gurulás?
Nem gondolom.
Én májusban buktam a motorral akkor tört le a jobb első indexem, de sehol nem kaptam a gyárival megegyezőt, egyedül Miskolcon a Honda szalonba tudtak volna rendelni 11000 Ft-ért darabját Végül a nagyvastól rendeltem 4500 Ft-ért univerzális indexet párban, igaz ez a gyári indexnek a fele, de én meg vagyok vele elégedve és szerintem jobban is néz így ki.
Hi!
Talán nem gondolod, hogy Zolinak pénzért adnék használt indexet?
Nem hinném.
Én sokszor gondolkodtam hogy a CB1300 indexét rakom fel de darabja 3500FT vagy néhol több is
Vajon a gyárira lehet kapni fehér burát?
SZia BAlázs!

Nem tudom milyen az univerzális index... Ha a mini index, átlátszó búrával akkor köszönöm... :D

Nekem az eredeti tetszik, borostyán sárga búrával. Legyen típus azonos és eredeti!

Zoli