Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy meg bazismotor.hu
Helló!

Nem vagyok üzletrontó De sokat dob a motoron 1 univerzális index ám! Akár szebb is lehet tőle
Ha lemegyek a garázsba megnézem, mi az ábra, majd este jelentkezem, mert utána elmotorozunk Csongrádra, csak várom hogy kicsit melegedjen, az idő.
no majd privátban megbszéljük! ;) Köszi!
Ha emlékszel, nekem elől Kawa van, de meg van a régi (eredeti) is valahol a garázsban. De az még ha jó is csak kettő.
4 darab

Elől típusidegent tetek föl, hátul kiszívta a nap és elöregedet, porlik a műanyag... Van lelőhelyed?

Zoli
Hi!

Hány db. kéne
értem. és milyenre cseréled?
Ennél fiatalabb CB500 nincs. Ez volt az utolsó évjárat. Természetesen nem egy másik CB500-ra cserélném.
Tudja valaki, hogy hol lehet a gyárival megegyező (akár utángyártott) indexet szerezni a CB-hez? Eljárt felette az idő...

Zoli
Ha jól értem CB500-at vennél helyette? Akkor miért vágysz másikra ha ez a géped is makulátlan állapotú?
Eddig egy komolyabbnak tűnő jelentkező volt rá. Oktató motornak szerette volna. Messzebbről jött volna megnézni, pedig akkor még magasabb irányáron hirdettem. Elsőre nem sikerült olyan időpontot találnunk, ami mindkettőnknek megfelelt volna. Azt mondta hogy mindenképpen megszeretné nézni, úgyhogy majd újból egyeztetünk, de azóta 2 hét telt el, szóval szerintem nem hív már. Mondjuk hogy őszintén megvalljam, nem is nagyon örülnék neki, ha a gondosan óvott motoromat béna kezdők tennék tönkre. Persze ha valaki megveszi, azt csinál vele, amit akar. De azért jobb érzés lenne ha gondos gazdához kerülne.
A piac amúgy totál behalt.
Azért adnám el, mert kinéztem helyette egy másik, fiatalabb gépet. Szintén 1 gazdás, magyarországi , szervízkönyves. Én csakis ilyen gépet veszek meg használtan. De ha nem megy el a CB az sem baj, mert alapvetően jó gép. Meg nekem sokat jelent az is hogy új kora óta az enyém, szóval jól tudom hogy nem fogok csalódni benne.
Szerintetek lehet kapni hasonló hasidomot? Akár külföldön is készen?Mennyi lehet egy hasonló?
és volt már rá sok jelentkező? milyen a piaci kedv mostanában?
én majd eldobtam az agyam, amikor műszaki vizsgán egy gyönyörű 250-es Ninjaval játszotta el u.ezt a műszakiztató muki, letörölte féktárcsa tisztítóval a matricát és vitte a betű felét is :D
zsíííííííííííííííír :D:D gyönyörű!
Köszi a választ!
Szia!
Bocsesz,csak most kerültem net-közelbe.
Előreutalásos:

Előre utalás: amennyiben a vevő a vételáron felül a posta ktsg.-et is előre elutalja, akkor jóval kedvezőbb a csomagküldés, de a rendelt árú csak akkor lesz elküldve, amikor az összeg megérkezik a számlára

0-5kg: 950Ft

5,1-10kg: 1050Ft

10,1-15kg: 1170Ft

15,1-20kg: 1270Ft

20,1-25kg: 1380Ft

25,1-30kg: 1660Ft

Útánvétes:

Utánvét: abban az esetben amikor a vevő az árú átvételekor szeretne fizetni, akkor a rendelt árú azzonal postázásra kerül, de drágább az eljutattása
szép, a szín és a festés gyönyörű. szerintem az a plexi kicsit gázosan áll rajta, meg egy kisebb hasidomot választanék rá vmi ívesebbet.
nekem nagyon bejön az a hasidom!
Csak itthon nem kapni
Meg ha lehetne tuti méreg drága lenne.
A motor meg egyenesen gyönyörű! Bár az enyém lenne
Sziasztok!

Ehhez mit szóltok? Nekem nagyon tetszik , egy Német oldalon
találtam.
Sziasztok!
Ha esetleg tudtok valakiről, aki szeretne egy jó CB500-ast, még mindig eladó az enyém. Személyes adatoknál (eladó holmik) megtaláljátok. A képhez képest van még rajta egy doboztartó és egy túraplexi.
én is ezt pofázom h kutyát nem érdekli, de hát nem lehet törvényesen kell stb, ugyan már. épp h meg volt hajlítva csak h jobban nézzen ki. amúgy egész rendszám volt hajlítva nem félbe, átfúrva úgy lett h semmi lényegesnek még csak a közelébe sincs a csavar.
holnap beviszi muter a rendszámot addig én meg visszahajítom kicsit a konzolt, mert az idegesít főleg h alapból is böszme a hátulja a gyári indexek is akkorák mint egy világítótorony és még most ha a rendszám is merőleges vmi iszonyat. visszahajtom pont amennyire kell h jobb legyen az összhatás
én is ezt pofázom h kutyát nem érdekli, de hát nem lehet törvényesen kell stb, ugyan már. épp h meg volt hajlítva csak h jobban nézzen ki. amúgy egész rendszám volt hajlítva nem félbe, átfúrva úgy lett h semmi lényegesnek még csak a közelébe sincs a csavar.
holnap beviszi muter a rendszámot addig én meg visszahajítom kicsit a konzolt, mert az idegesít főleg h alapból is böszme a hátulja a gyári indexek is akkorák mint egy világítótorony és még most ha a rendszám is merőleges vmi iszonyat. visszahajtom pont amennyire kell h jobb legyen az összhatás