Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem volt egy hétvégi autós Wartburgom amit nemrég adtam el, és jártam Wartburgos találkozóra is vele , így hallottam erről a biztosításról.A kérdésem viszont az lenne , hogy jelen esetben egy Honda CB 500 -al is be lehet lépni? Ebben az esetben támogatóként befizetek a Wartburg klubba és az Allianznak az 5200at?
Erről a biztosításról azt hallottam ,hogy nincs benne bónusz vagy valami hasonlót.Ez tényleg igaz?
Lemaradt a kep.
Hali!

Tegnap voltam Pilisszentlelek (mert zoli99-et nem tudtam elerni ) kozeleben levo kolostorrom-nal, ajanlom mindenkinek, nagyon szep helyen van.

Kotelezo: mar irtam korabban is, motorral belephettek egy klubba es hasznalhatjatok ezt:
http://www.kedvezmenyesbiztosi...

NEkem az eves biztositasom (amugy Allianz adja a veteran/hobbi "flottara") 3000 tagdij + 5200 biztositas

Ez szerintem eleg jo, ha felkeresitek a Bogar vagy a Trabant-Wartburg klubot (en utobbit tamogatom ) akkor ott el is rendezhetitek, ha erdekel valakit.
Szasztok

egy normális doki, normális magyarázata arra, hogy miért is kell protektor, illetve kesztyű. Érdemes megnézni!
http://videoklinika.hu/fooldal...

Vigyázzatok az utakon!
Csőváz,
Zoli
Nem beszélve a napsütéses Januári napokról! :D Néha van 1-2 bónusz nap, ami egyszerűen aranyat ér! Óvatosan, de lehet pirinckázni +15 fokban! ;)

Idén télen is kijöttem egy ilyen bónusz napon, a dolog pikantériája, hogy pont előttem sodródott ki a kanyarban egy Skoda120-as, oldalra borult az árokba. Én álltam meg elsőnek segíeni, nem lett se nekik se a kocsinak baja. Nedves volt az út.

Azért az mond valamit, hogy a gummám meg se inogott ott ahol egy autó elszállt... Persze extra óvatosan közlekedtem, hideg az aszfalt nem tapad olyankor.

Széles utat skaccok!
Üdv,
Zoli
Így van! Üdv Itthon Ennyi!
Ki van ez találva, hogy ne érje meg
Hali!
....és mennyire igazad van! Nem beszélve, napsütéses februári vasárnapi kora délutánokról, amit kár lenne kihagyni.
Erről a biztosítás szüneteltetésről tavaly is volt szó!
Aztán mindenki beletörődött hogy tökmind1 mit csinál anyagilag nem oszt nem szoroz a dolog!
A kivonatás papírozással rohangálással és az esetlegi hamar kezdődő motoros szezon kihagyásával jár.

Őőőő 1 szóval Én maradok a popsimon
Szia Laci!
Tényleg nagy a csend.
Jók, a Nagykörűi képek. Nem is tudtam, erről a helyiségről!
No én ezt találtam:

"6. (1) A biztosítási szerződés forgalmi engedélyre kötelezett gépjárművek esetében szünetel, ha az üzemben tartó bemutatja a gépjármű forgalomból történő ideiglenes kivonását igazoló forgalmi engedélyét, vagy a hivatalból történő ideiglenes kivonásra vonatkozó határozatot. A szünetelés a bejelentés napjától kezdődik és legfeljebb a kivonás tartamának forgalmi engedélybe bejegyzett lejártáig, vagy a gépjármű ismételt forgalomba helyezésig, de legfeljebb hat hónapig tart. A díjfizetés kezdő időpontjára az e melléklet 3. pontjának (1) bekezdésében foglaltakat kell alkalmazni. Ha az üzemben tartó az újbóli üzembe helyezést hat hónapon belül nem jelenti be, a szerződés érdekmúlással megszűnik."

Természetesen továbbra is szem előtt kell tartanunk, hogy a kivonás hossza nem lehet több, mint 3 hónap, különben a bónuszunk emelkedését kockáztatjuk vele.
Sziasztok!

Tudtok valamit , a kötelező biztosítás szüneteltetéséről a téli időszakban? létezik hasonló, mert már azt is hallottam hogy nem mások szerint pedig van motorra .

ÜDv!Széles utat!
Nekem sosem volt vadriasztom, de hasonlokat hallottam. Es allitolag a szenteltviz is segit nemely esetben elriasztani a vadakat.
CSákó!

Nem néz ki rosszul ez a gumma! Nekem BT-045 van fent, az volt mindig is és tökéletesen meg vagyok vele elégedve (két komponensű). A BT-ben nem nagyon lehet csalódni! Drága de finom! :D
új kérdés

Néztem már hogy mire cserélem a gumimat jövőre és a választás a Bridgestone BT-090-re esett nos de ezt mindenhol úgy árulják hogy supermoto gumi meg "könnyű gépek" gumija.
Nem iagazán találok róla sehol leírást de tetszik! A motorgumi fórumon basztak válaszolni.
A ti véleményetekre lennék kiváncsi hogy vajon miben más ez a gumi mint mondjuk 1 sport/túra! Ami pozitívum a mintázata és az hogy Radiál!

Ha kérhetem segítsetek légyszíves

üdv: szobbal
sziasztok szia Zoli van ilyen sípom nekem is már elégé rég fent van de szerintem nem igazán hatásos bár nagy vaddal még nem találkoztam kicsivel már igen egyszer elmentem motorozni és egy egész csapat kis fácán ment át az úton elöttem én finoman lasitotam mikor meg látam majd megáltam hogy nehogy keresztül menyek valamelyiken mire az egyik le ült és nézet rám a vége az lett hogy a szembejövö autos a hasát fogta a röhögéstöl hogy az ut közepén egy emberke( vagyis én )mi a fa...t csinál ott mire én odaszoltam neki nem akarom elütni a fazon erre ugy elkezdet röhögni velem együtt hogy csak na . röviden enyit a vad riasztóról üdv ati
Nekem az ilyen sípokkal fenntartásaim vannak. Felteszi az ember de igazából hogy működik? Merre sugározza a hangot? No meg ugye haladunk is közben. Ha nem találkozik az ember vaddal akkor ugye működik, meg vagyunk elégedve vele, ha nem jön össze akkor általában már nem tudunk reklamálni. Az elektromosat nem ismerem.A legjobb lenne ha nem hagynák ilyen mértékben elszaporodni őket,kevesebb lenne a vadkár meg a baleset. Bár biztos olcsóbb a vadásztársaságoknak egy kresz tábla kihelyezése,sokszor több kilóméteres jelzéssel mint vadvédelmi keritéseket épiteni.
Sziasztok!

No úgylátom őz-szakértőkkel van dolgom! Gyorsan meg is kérdezem, hogy mi a véleményetek a vadriasztó sípról? Múltkor vettem egy párt az óóósanban, és fel is tettem. Az óta annyi történt, hogy Békéscsabáról hazafelé a prérin átfutott előttem két őz kb. 250m távolságban... Hogy a síp miatt volt-e?

Előtte is volt őzes sztorim, éjszaka. Szerencsére mindig lassan megyek ilyenkor (jobbra indexxel elengedem az autókat ) Észre is vettem, hogy valami villan a bozótban (az őz szeme) és mire megálltam már ballagott is át előttem kényeskedve...

Van egy elektromos vadriasztóm is, Condradban vettem (Fazeresek ajánlották) csak még nem volt időm beszerelni...

Vélemények?

Zoli
Kipu barkácsról van egy történetem, sajnos velem esett meg májusban. A 250 nagyrobimra tettünk egy jó nagy öblös 500-as piaggió dobot. Nem lett nagyobb hangja de jó mély. Mondom a kasztnisnak, elég a felfogatás,elbírja? Mondja igen mert védőgázas hegesztés,szóval tuti. No elmentem Zalába 2 napos túrára, jövök haza, Zámolynál ( Tatabányától tehát tőlem kb 35 km ) menet közben leesett a dob. Kicsit sérült is javíthatóan, de egy óra után még nem tudtam megfogni annyira meleg volt. ( katalizátor ) kesztyűmben azóta is benne van a cső végének nyoma. Nem tudtam hazahozni, eldugtam az út széli erdőben,nehogy valami fémgyűjtő elvigye. El kellett indulnom haza,könyökkel. lassan jöttem nehogy beégjen a szelep,de a brutálisnál is nagyobb hangja volt. Erdei szakaszon jött szembe valami nagy chopperes srác intettünk egymásnak majd mikor elhaladt mellettem adtam egy gázfröccsöt. Poénból. Nem kicsit visszanézett a srác, hogy mi a fenén ülök. Traktoron vazze,traktoron. Aztán pár nap múlva visszamentem a kipuért,hazahoztam és új erősebb füleket raktunk rá másik hegesztő fickóval és utána már jó volt.
Topjoe, az ETZ kormany tenyleg klassz, nekem is bejott.
Az ozekkel nekem is ez a tapasztalatom. A legjobb ha fel sem riasztod, akkor fekszik-bujik, nem jon eled.
Azert szalad at az uton, mert megijed, panikol es menekulore fogja. Legrosszabb amikor kicsik is vannak, akkor panik van, a nagyok meg mindenaron vedeni akarjak a kicsiket, osszevissza maszkalnak (probaljak kovetni a kicsiket es a veszely es a kicsik koze helyezkedni)
Nem kell felni, meg rondabb mint a kepen, mert a lyukba van hegesztve egy bazi anya is, abba van betekerve a csavar.

Ez van, CBJozsi hazibarkacs oroksege Asszem azert csinalta,hogy a vizsgakon ne legyen gond. Egyebkent nem zavar, nem nezegetem
Na ja, vagy protektorok és bőrruha helyett, golyóálló mellényben meg kevlár sisakban,cuccban kell mögötte menni.
Én úgy oldottam meg a 3 luk befoltozását, hogy alufelni ragasztóval - ( spec gyári,sajnos kapni nem lehet, fém lesz belőle, kemencében sütést is bírja ) - befoltoztam a lukakat úgy hogy belülre is jusson, majd utána egy kopott flexkorong közepét kireszeltem méretre, az átmérőjét szintén, majd ezt betoltam a kipu végébe,szintén beragasztva, körben a szélét kipu ragasztóval körbekentem. Kötés után kipu festékkel lefújtam az egészet. Senki meg nem mondja, hogy valaha ki volt fúrva. Úgy néz ki mint eredetileg.
TopJoe!
Kifújtam a tejet akkorát röhögtem elképzeltem ahogy egy túra során nem mernek fölzárkózni a hátul jövők.
Hát tényleg nem semmi az a két csavar. nem jön ki? Ha kilövöd anyonlövöd a mögötted jövőt,bár egynémely településen áthaladva előnyös az önvédelem. A kormány klassz, nekem is ilyen lett, sokkal jobb. A hangra meg annyit, hogy ismerős vadászok szerint, veszélyesebb a hangos kipu,meg a durrogás mert tényleg hamarabb megijed a vad és fejvesztve ugorhat bármerre.