Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem átjött a mondandód Laci!
Helló!

Igen neked pont a vákuum cső csúszott le akkor! Az nyitja a benzincsap membránját. Elvileg nem csúszhat le, mert van rajta egy biztosító rugós gyűrű. Lehet, hogy előző tulaj nem rakta vissza?

Zoli
Szia!
Olvasom a fogyasztásod, nekem szinte ugyan az. De miért akarod, a kormányt magasítani? Én kb. 187-88cm vagyok, de szerintem jó ülni rajta.
Voltam egy Balatoni túrán a hétvégén és megtörtént az amit senki sem szeret. Leállt a honda. Elsőre az alapjárat ment el,majd leállt. Olyan volt mintha nem kapna benzint vagy slusszolnának a gyertyák.
5 perc állás után beindult, de csak olyan fél gáz féle volt az is rángatva. Pár száz m után ismét leállt és ez ismétlődött párszor. Gondoltam nem szelel a tanksapka de nem ez volt a baj. Sokadik leállásra észrevettem, hogy a váltó felőli karburól lecsúszott egy gumi cső. Visszadugtam és minden megjavult. Olvastam itt a fórumon, hogy a benzincsap vákumos membrános. Ezek szerint ez a cső működtetheti.
Fogyasztása isteni. 330 km-t mentem vele a túra alatt, az első 50 km-t sietve ( nálam ez már az ) 120-130 al, a többit 100-al csapatban,majd Badacsony körül üdülőövezetben ugye óvatosan lassan. No 3,81 L-re jött ki. Előtte a feleségemmel a Pilisben voltunk motorozgatni, akkor javarészt 2 személlyel, plusz pár munkábajárásos nap szivatózgatva,melegitgetve,udvaron is püffögtetve párszor ( mert jó hangja van ) 4,3-ra jött ki. Szóval ez isteni. Csak az ülést kell átépiteni, pici kormánymagasítást kell eszközölni, lábtartó áthelyezés hátul és akkor klassz motor lesz.
Bocsánat! Tényleg Magyarvalkón beszéltünk a tiszteletessel, bár a mondandóm lényege változatlan ettől függetlenül köszi a kiigazítást.
Hat igen, itt miert nincsen PU azt nem tudom.

bastest(KUKAC)freemail

cimre irhatsz nekem.

koszi
A magyarvalkói tiszteletes minden szava beivódott a mi emlékezetünkbe is! Az ortodox templom valóban több utcányira kihallatszott...A románok fennhéjázásának ellenére az onnét megszólaló kórusmű nekem kifejezetten tetszett, legyenek románok vagy magyarok az előadói. Köszönjük a lehetőséget Peti!
Kedves Zolibá!

köszönjük a lehetőséget és sajnáljuk, hogy elkerültük egymást Jövőre is megyünk az biztos, akkor majd jobban előre gondolkozunk!

Sajnos Ivancson és Leveles barátunkkal sem futottunk kint össze, kevés volt ez a pár nap, koncentrált élmények!
Emlékeztetlek benneteket, hogy jövő hét szombaton lesz a KéK túra. Nem marad el hiába munkanap lesz, hagyományosan ugyanúgy mindig augusztus utolsó szombatján tartják és mivel a szervezők világviszonylatúra szeretnék emelni ezt a megemlékezést így most sem tér el az időpont.
Annyi változás lesz a tavalyihoz képest, hogy most emlékestet is tartanak. Minden nagyobb városban tartanak gyülekezőt és a csoportok Gyöngyösön találkoznak ahonnan rendőri felvezetéssel indulunk a Kékesre 12órakor, a megemlékezés 13-kor lesz.
Az emlékest Tiszafüreden lesz (60km-re a kékestől), azt még nem tudom, hogy oda megyek e, de a Kékesre biztos.
Pontosabb info a Motorozz.hu-n vagy a MotaMot honlapján.
Az előttem szóló minden bizonnyal a magyarvalkói tiszteletesről tett említést. Kolozsváron a Szent Mihály templomot néztük (ami előtt most a Mátyás szobor, illetve annak tere be van deszkázva). Elnézést a kiigazításért. A gond, hogy a magyaraul tartott mise "kultúrált" volt, nem úgy, mint a közelben lévő nagy ortodox épületből koncerthangosítással kiszóló mise... vajon miért?
Sajnálom Zolibá
Volt pedig szó itt a fórumon, hogy megyünk, biztos elkerülte a figyelmedet. Zoliékkal mi visszajáró vendégek vagyunk és szerintem még máskor is teszünk látogatást, jó lett volna találkozni kinti motorosokkal akik írnak ide. Nagyon jó tapasztalataim vannak, kicsit úgy tekintenek ránk motorosokra mint valamiféle kapocsra, Bánffyhunyadon a lelkész tudott a dévai túráról is és azt mondta amig vannak ilyen fiatalok mint mi addig legyen az bármilyen politika nem lehet meggátolni az összetartozás ilyen formáját.
Kolozsváron (bocsánat nem ugrik be a neve a templomnak)magyarul tartották a misét, tényleg olyan volt mintha itthon lennénk.
Nem felejtem el a kinti vendégszeretetet és fordítva is rám számithattok, ha erre hoz az utatok.
Néztem a képeket. Ha tudtam volna, mikor vagytok Kolozsváron, találkozhattunk volna, vagy akár csatlakoztam is volna szívesen hozzátok.
Ha netalán valaki Kolozsváron utazna át és szerény szállásra volna szüksége, jelezze, mert a Protestáns Teológia bentlakásában van ilyen lehetőség szünidőben.
Űdv!
Zolibá
halihó!

Adj egy email címet és a fenti lista teljesül!
zoli, akkor talalkozot/eszmecseret/telefonszamot szeretnek kerni
Szia Zoli!
Eddig csend van és remélem így is marad, bár estére mond egy kis zivatart és olyankor több az esély arra, hogy mozdítsanak.
Viszont a laminált lerakásával még nem végeztem, tegnap este elszabtam egyet és fel is függesztettem a dolgot. Most már csak a szegő van hátra de rohadtúl nincs kedvem hozzá, a fiúk nincsenek itthon a gép szabad én meg itt űlök most is, már Kriszti jelezte, hogy szeretne bepakolni
Megyek is folytatom mert úgy látom fakanál van a kezébe és nem biztos, hogy a kaját fogja vele megkavarni
Hali!

Én nap mint nap Pesten motorozok! Illetve Budán

Zoli
volt esemény tegnap a hálózaton Laci?
Hú de gusztusos kirakodó vásár!
A plexit kaptam hozzá de nem volt feltéve, kicsit talán az első képen látható ezüst színű motor plexijéhez hasonlított csak a lámpát nem ölelte alul körbe. Biztosan emlékszel amikor alakítgattam és faragtam belőle mindenhonnan, az arányokkal nem voltam kibékülve (túl nagynak hatott) aztán a két kürtöt is szélebbre szereltem és az indexeket is lejjebb raktam, így most elvagyok vele.
Szoktam figyelni az útjaim során a csupasz motorokat és sokszor látom mennyire elcseszik az elejét a fejidommal, talán a második képen látható kék-fehér gép fejidomja áll hozzám a legközelebb de lehet ahhoz is hozzányúlnék ha az enyém lenne.
Kedvenceim között van Bill kapitány hatalmas zenéje az Üvöltsön a szél, de motoron inkább ne üvöltsön, csak esetleg a magyar blues király az mp3-mas lejátszón keresztül
Íme!
Tesóm meg pont ilyeneket keres!
Kerek-lámpáshoz fejidom! Az egyik GSX túrán látott 1-et és azóta nagyon tetszik neki!
Ha majd el tudom érni a gépét ahol a fényképek vannak megkeresem.
De jó neked, én ezt nem tehetem meg
Bocs basti, ki voltam ma kapcsolódva...
Szia!
Ezzel én is szembesültem amikor az inazumára nem akartam plexit tenni (mert anélkül szebb sokkal, ahogy a két óra látszik meg különben is Naked...) de nem bírtam én sem a szélzajt. A puig mini nagyon jó választás, persze csak az alacsonyabb pilótáknak, nekem az volt a CB-n és nagyon bírtam mert mutatós is és ha kellően ki van merevítve a szelet is jól tereli. Gondoltam már, hogy kicserélem a Suzun is, mert a mostani széles kicsit már majdnem fejidom kinézete van, csak annyira tetszik ahogy körűlveszi a műszeregységet, hogy mindíg meggondolom magam.
Kome, probaltalak ma hivni, jartam arrafele, atkoltoztettem a motort Budapestre eppen. Sajnos nem sikerult elernem teged, csak a rogzitodet mindig. De meg jarok hazafele biztosan. Valami kis turat osszeszervezhetnenk, remelem masok is eljonnenek Bakonyba vagy Balatonra.

Ma atjottem a Vertes labanal (Csakvar fele) lattam par motorost. Pesttol kicsit paraztam, de nem volt tul nagy a forgalom es ugy figyeltem, hogy igy hogy nyugodtabbak a nepek jobban is figyelnek a motorosra. Remelem azert ez tartos lesz majd nagyobb forgalomban is.

Van itt kozulunk valaki aki Pesten motorozik?
Nem Köszi!
Nekem az nemgyerebe!