Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár tudnék segíteni, de parasztgyerek lévén (vagyis messze lakok a várostól ) nem egyszerű nekem se a beszerzés, általában neten próbálkozok én is.
Viszont eszembe jutott Csaszi aki dupla lámpákat rakott a CBF-re és talán elpasszolná neked a lámpáját, talán őt is meg lehetne kérdezni.
Műanyag hegesztőket lehet találni, sokan foglalkoznak vele.
Azt meg ne bánd, hogy eltünt egy huszas az órából az állapotát tekintve annyit úgyis simán letagadhatsz.
Ez bárkivel előfordulhat a francba! Tényleg jó hogy "csak" a motor bánta! Ma motoroztam kicsit és voltál eszembe, valahogy bizonytalanabb is voltam
Jólvan leírtam 2x
Vagy esetleg CBF500/600-as lámpa jöhet szóba!
Sziasztok!

Ma 1 rakás bontót felhívtam éppen eladták 2 hejről a lámpákat az orrom elől :(
A lámpatartó konzolt Apuval már egyengetjük!
Lámpa kéne, Meg 1 jó műanyagos aki iszonyat szépen melózik!
Sajnos a műszerfal is kapott a pofájára egyből 20ezer kilométer eltűnt
Szóval már csak lámpa kell a vázon kell a kormányütközőt hegeszteni mert elment.. meg ha a műszerfalat nem tudom helyre pofozni azt is nézni kell!

A másik ötletem.. Mi lenne ha! nem cb500 lámpát vennék hanem Hornet vagy CBF500/600-asét. Vajon jó e? elfér e benne az a rengeteg tyúkbél?

Meg nem tudom hogy Alberték közelébe van e bontó ahol esetleg van oldalidom meg lámpa.
Holnap még próbálkozom a Redbaron-nál
az utolsó esély Londonban élő rokon de az nagyon az utolsó, mert nem szívesen zavarom őket ilyennel.

üdv: őőő én szobbal

U.i.: Jelentem reggel már csak a vállam fájt! Én jól vagyok! csak a szívem szakad meg ha ránézek az én kis Dráágaszááááágomra!
szia balázs sajnálatal olvastam a történteket az elötem szolokhoz csatlakozom és mielöbbi gyogyulást . üdv ati
A bukóval kapcsoatban,nekem HJC van CL-ST MYTH kb 1 hónapja van meg 34 eft-ról volt 30 ra leárazva .Külsőleg tetszik, kényelmes ,könnyen záródik a plexi,van rajta plexi zár bogárháló,gyorscsattos.Ennyi pénzért sztem sokkal jobbat nem nagyon lehet venni, a szélzaj elviselhető 120-130-ig utána se sokkal hangosabb már, párosodni szinte egyátalán nem párásodik,nekem eddig mindenképpen megérte,de a következő biztos ,hogy schubert vagy arai lessz.
Sajnálom Balázs ami történt, nagy elkerekedett szemekkel olvastam amit írtál!Ha valamiben segíteni tudok szólj,mielőbbi gyógyulást neked,a mocinak és lelkiekben ,sztem az a legtovábbtartó felépülés.
Szia Balázs!

Nagyon sajnálom a történteket! Sokkoló hír...valóban az a szerencse, hogy nem lett semmi komoly bajod! A moci ilyenkor csak vas és műanyag, ahogy mondani szokták, az ember a fontos!
Mielőbbi gyógyulást, és sok sikert a CB újáépítéshez!

Üdv,
Zoli
Tisztelt fórumlakók! Ezúton szeretném közzétenni, hogy augusztus közepe felé TÚRÁT SZERVEZEK ERDÉLYBE!
A túra 2 napos lesz, a szálláshely Bánffyhunyadon van, 6 euró/fő. Találkozó Püspökladány vasútállomásánál a túra napján reggel 7-kor.
Első nap átmegyünk a Királyhágón, ott megállunk kicsit nézelődni, majd miután elfoglaltuk a szállást, s megebédeltünk, pihentünk, Móc falvakon keresztül meglátogatunk egy szép vízesést, s megnézzük a fehér sziklákat. Szerintem még más is bele fog férni, de este megkóstoljuk a helyi sörspecialitást, egy tábortűz mellett.
A másnap még tervezés alatt, de Erdélyt azon részét elég jól ismerem, ígérhetem, hogy összeállítok egy ütős programot.
Túratempó 100 km/h. Mivel kultúrált túrát szeretnék, csak itt hirdetem meg, ebben a fórumban, mert itt olyan embereket ismertem meg, akik biztos nem okoznak csalódást.

SZerda este, vagy csütörtök reggel mondok pontos időpontot, az esetleg felmerülő kérdéseket is akkor tudom megválaszolni. A túra szervezését meglehetősen áttételesen tudom megoldani, így kérek mindenkit, hogy péntekig döntsék el, tudnak-e, akarnak-e jönni, vagy sem. Tulajdonképpen két fix emberrel már elindulok, s rossz idő esetén is meg lesz tartva.
A dunántúlról érkezőknek előző estére tudok intézni pontom összegért szállást Berekfürdőn. Az utóbbira való igényt szintén kérném jelezni időben.
Köszönöm a figyelmeteket, jó motorozást addig is!
Szia Balázs!
Igazán sajnálom ami történt ,az a fő h megúsztad egészben!neked és mocidnak is minél előbbi gyógyulást kivánok!
Ez a baj h sok ilyen eset van h váratlanul rátalál a motros valami tárgyra az uton és abban a századmásodpercben nemtud az ember hogyan reagáljon...
Üdv,Albert
Öcskös, most hallottam, hogy mi történt! Bazz, ha itthon vagyok mikor hívtál és veledmegyek, lehet nem is alakult volna így! Örülök, hogy semmi bajod! Holnap hívlak és beszélünk!
Szia Balázs!
Nagyon sajnálom a balesetedet! Mivel motoros a családod, legalább ők megértik, és biztos segíteni fog mindenki!
Tudom mit érzel, nekem is volt már, bár nem volt ennyi a kár. Én speciel alig tudtam utána normálisan menni, mert annyira bennem volt az adrenalin. Ahogy elnyaltam egyből felrántottam a gépet, azt sem kellett volna, épp hogy egyben hazavergődtem. Emiatt mondom azt, hogy hiába nehéz, de örülj, hogy te egyben vagy. Minden hibából tanul az ember. Ha mindenen túlvagy, majd mesélsz és ha akarsz mutatsz képet, addig is csatlakozom Lacihoz.
Minden jót, ha tudunk segíteni vmit, szólj.
Üdv,
Darkmind
Köszönöm!

Igazság szerint a tankon nem tudok segíteni a többi meg pénz kérdése...
Meg a vázon a kormányütköző hajlott el baloldalt amit nem tudom hogy fogunk orvosolni. Nagyon rácsuklik a kormány a tankra.
majd még meglátjuk, kitaláljuk...
De nekem sajnos ez nem 2 hét lesz kb 1 hónap.

Köszönöm a biztatást! Nagyon jól esett

Üdv: szobbal
Kimondhatattlanul sajnálom!
Ilyenkor mindenki azt a sablon szöveget mondja "örülj annak hogy több bajod nem lett" nekem is ez jutott legelőször eszembe, de tudom ilyen esetben ez nem vigasz, főleg az olyanoknak mint te aki tejbe-vajba fürössztötte a motorját, nem véletlen emlegettük a fórum legszebb motorjaként a gépedet.
Mielőbbi gyógyulást a gépednek, bízok benne, hogy csak első látásra tűnik nagynak a baj és majd szépen rendbe tudod tenni. Kontroll barátomnak is ezt mondtam mikor karambolozott, pedig neki aztán még a motorblokkja is szétrepedt mégis két hét és talpra állt a gépe.
Lelkiekben kell túl lenni ezen a dolgon, aztán gyorsan visszaűlni a nyeregbe és szelni a kilómétereket, ahogy megismertelek biztos vagyok benne hogy néhány hét és újra ragyogni fog a gép mint a hímes tojás. Ehhez kívánok erőt és kitartást.
Üdv,
Laci

ui: Csak akkor mutatsd meg a gépet ha akarod, de legjobban akkor örülnék ha már a kész állapotot látnám és újra tied lenne az a képzeletbeli szépségdij
Ennyiért már kapsz jó nyitható, zárt sisakot! pl. HJC, Akira
....hát sajna, hogy így jártál! Kutyaharapást szőrével! Minél hamarabb ülj újra motorra!
Természetesen motorral valaó közlekedésnél gondoltam az intésre
A sisak formája az tudom ,hogy attól függ milyen a motor de pl vannak nem annyira ismert márkájú sisakok 35ezer körül ami lehet hogy jó ezért kérdeztem a ti sisak márkátok felől....
Pl ezt (is)tesztelték múltkor és nem írnak rosszat róla:
http://www.motorparts.hu/index.php?site=21&pID=3
93

http://www.tesztmotor.hu/kirakat/ruhazat/szezam-ta
rulj-nyithato-sisakok.html
íme a teszt
Sziasztok.

Van 1 rossz hírem.
Idén már nem fogok motorozni..
Ma ugyan is perec volt a csobánkai úton
Bal oldali idom, lámpa, lámpatartó konzol, indexek, tankon pici horpadás... SÍÍÍRNI TUDNÉK!

Kanyarban volt 1 drótkarika és kerülni akartam de lementem az út szelére onna esélytelen volt már azonnal perec.. én csúsztam az aszfalton a motor meg a füves árokba csúszott be.

Majd ha érdekell titeket teszek fel képen csak az a baj hogy nem szívesen nézegetem most a motort....

Én jól vagyok! lábamat ütöttem meg!
És még 1x BŐRRUHA! baromi sokat véd! ÉLETET MENT!
Hali!
Ha motorral mész,köszönj nyugodtan a motoros rendőröknek, ők is köszönnek. Ha kocsival mész ne ints nekik, mert még félre értik!
A sisak formája attól függ, milyen a motorod, túra, enduró, stb. A márkája, pedig a pénztárcádtól.
Sziasztok!

Nagyon jól néznek ki egymás mellett a gépek!
Más:
Gondolom ti is mint minden motoros intéssel köszöntök más motorosoknak.Viszont mi van a motoros rendőrökkel? nekik is? Egyik nap jutott eszembe mikor elment 2motoros rendőr a kocsim mellett.

más:
Ti milyen sisakot használtok?Márkára és arra gondolok,hogy nyitható vagy zárt?Tapasztalat?

Széles utat!balesetmentes közlekedést!
sziasztok szép turáthoztatok össze jok a képek is biztos jo volt ,sajnálom hogy nemtudtam menni majd esetleg legközelebb ha lessz ilyen jelegü megmozdulás és az idöpont is jo majd én is résztvenék ilyen turán na majd legközelebb . üdv ati
Sziasztok!
Most már én is haza értem. Veletek bármikor elmegyek túrázni. Semmi meggondolatlanság, semmi más gond. Így nagyon oké, jól éreztem magam! Köszi!
Köszi Laci faín kis képek biztos jó túra volt!
Remélem lessz alkalmam eltúrázni oda!
Bizony az Üvegtigris!
Nagyon jó volt az is, most visszaolvasva a saját hozzászólásomat megmosolyogtam, hogy akkor is abba bíztam hogy majd legközelebb többen leszünk, aztán végül soha se jön össze az igazi ösznépi banzáj. Persze attól még jó volt, csak minél többen vagyunk annál jobb.

Ubi77!
Kattints az előzmény gombra a hozzászólásom alatt, megkerestem neked az üvegtigris túra képeit, ott még az imádott kis CB 1 motorommal voltam és aznap 600km-ert mentem vele. Szép emlék maradt!
Tuti jó túra lehetett! A legközelebbin én is ott leszek az tuti!Szépek a motorok. Üvegtigris túra?Az miféle ami a filmben van ?Hú ha az elgurulhatnánk egyszer!
by