Nagyon szép képek! Tuti jó túra volt. Én 1 hete mentem fel kékesre csak úgy Eszméletlen szép hely! Sajnos nem tudtam ma veletek menni családi összeröffenés volt kertiparty-val fűszerezve .
Aztán estefelé beruccantam a városba 1 ismerőshöz! nem rég értem haza. Gyorsultam csak úgy 1-et lámpától lámpáig tök jó igy sötétben lámpásan BP Hamar haza lehet érni
üdv: szobbal
u.i.: Kéne valami szlovák hegyekbe kanyargós túrát csinálni Csak még nem tudom merre és ki mikor hogyan ér rá. Időben meg anyagilag. Mert eddig én most csúnyán állok. Betett a láncszett meg a vizsga meg mi1más
Jó estét!
A túrával kapcsolatban még annyi, hogy nekünk az első CB500-as fórum által szervezett túránk volt, amit köszönünk a résztvevőknek!
Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük, hogy még többen leszünk a következő túra alkalmával.
Minden Jót!
Széles utat....
Sziasztok!
Ismét gazdagabb lettem (lettünk) egy kellemes túraélménnyel. A nap nem indult a legsimábban mert esőben indultam el, a feleségem nem is tartott velem. Aztán kb. 30 km-t mehettem mikor már száraz volt az aszfalt és azután sem esett egy csepp sem. Pontban 9-kor értem a megbeszélt helyre ahol találkoztam Atesszel és fel is hívtuk Zozót akivel egy újabb időpontot egyeztettünk.
Istenmezején kezdtük ahol szétnéztünk Atesz házába ami kellemes szépen felújított hétvégi ház, amely akár lakóháznak is első osztályú. Remélem lesz még alkalom amikor hosszabban is eltölthetünk ott egy kis időt, mondjuk egy esti szalonnasütés keretében . Aztán Várasztó tavait néztük meg, majd irány a kékestető és végül Sirokon köszöntünk el. Zozóék még velem tartottak Egerig majd ott váltunk el. Mióta írogatok erre a fórumra ez volt az 5. fórumosokkal összehozott túra (CB 500 túra, Erdély, Békés, Üvegtigris, Istenmezeje) mindegyik jól sikerült remélem lesz még rá mód és fogunk még hasonlókat összehozni. Atesznek köszi az idegenvezetést, Zozónak és Petrának meg a részvételt.
A képekről sem felejtkeztem el, de biztosan tesznek fel a többiek is.
persze Zozo fogunk talizni sztem kedden 17-17:30 körül ha neked is ok mondjuk egerben valahol majd még felhívlak ezügyben!
Milyen szép időnk lett a reggeli esős időhöz képest!
Jó gurulást!
Nem kapkodtad el Zozo!
Na mindegy még nem késő, a számod elmentettem majd szólunk ha Egerbe leszünk csak légyszives olyan 10:30 körül legyél menetkész, remélem addigra oda érünk, bár esik az eső itt nálunk ,de én elindulok attól függetlenül.
Mondtuk, hogy add meg a telszámod és Egerből a Lukoil kútról felhívunk! Most már lassan indulunk, de sms-ben elküldheted, a 30/9537661-re, vagy a 30/3782244-re!
Én lennék az egri CB500-as aki csatlakozna egy utassal a holnapi (szombati) túrához.
Tel.: 06 70 866-17-94
Remélem még nem késő de csak későn jutottam gép közelbe.
Jó8
Jó túrát nektek holnapra ,szép időt!
Zoli lejjebb irta Laci,hogy add meg a telszámod mert egerbe a lukoil-nál fogtok talizni és megcsörgetne ,hogy mikor érnek oda!
Na es az Xcountry-rol mi a velemenyetek? Verjetek meg, nekem tetszik!
F650-bol nekem a regebbi tetszik (amire csak F650-et szoktak irni, nem a GS, nem a furcsa elso sarvedoju) az aranyos kicsi.
Gumi: szobbal, nekem is olyan erzesem van, hogy kovalyog. A Mitas gumival nem csinalta. Pedig nem is extrem melegben probaltam sokat (februar-majus). Most a nagy melegekben nem motoroztam, kulfoldon voltam.
A kulso reteg nagy resze szerintem mar lekopott par szaz kilometer mar van benne.
Szitalas egyaltalan nincsen, elengedett kezzel sem, utassal sem.
En is egyelore azt csinalom, hogy visszaveszek a kanyarsebessegbol. Hat nemtom, majd meglatjuk.
Hát elég durva repedés ez! Nem csodálom, hogy rögtön lecserélted! Ez ennél is egyszerűbb szerkezet amit én vettem a nagyvasnál! Itt van pár kép a felszerelésről! Előtte megnéztem, hogy mennyire lehet max becsavarni, és vagy 2-3 menettel előtte megálltam! Igazság szerint nem is tudtam volna csak 1 kicsit beljebb betekerni, mert féltem, hogy a 45°-os fitting nyakát eltöröm! Betétet is cseréltem, de az mellékes!
Ha hazajönnek a csabai motorosok Erdélyből, még van tervezve egy hosszú hétvégés Imezji túra. Akkor is összejöhetünk. Kb. 4-5 motorral szoktunk menni. Tavaly Visegrádra mentünk Imezejéről.
Ha lesz következő alkalom akkor majd oda is elmegyünk, olyat is kéne csinálni, hogy egy estét ott maradni aztán óvatosan piálgatni egy kicsit, persze csak módjával. Majd megszervezzük azt is, hátha többen leszünk.
Majd visszafele bemegyünk Váraszóra is, ott vannak gyönyörű tavak.
El akartalak vinni Upponyba is, de ahhoz még kell egy nap. Az úgy néz ki, mint ha Tordán lennénk. Sziklaszurdok közt, egy patak, ami egy nagy víztározóba folyik. Nem is gondoltam volna, hogy kis hazánkban van ilyen hely.
Hello!
Szerintem is csak be kell még járatni, azt mondják olyan 500 km kell, méghozzá fokozatosan "durvulva" vele. Én ezt betartottam és semmi gondom nincs, gyakorlatilag kb. kimotoroztam, ami a gumiban benne van. Én egyébként németek ajánlására (akik a gyárra hivatkoztak) 1 tizeddel többre fújom: hátul 2,3-2,35 elöl 2,05-2,1. Szerintem így jó. Sosem csúszik kanyarban, pedig tolom viszonylag rendesen...
Üdv,
D.
Északnyugat felől kezdődik a balhé és néha fog sütni a nap is, hátha megússzuk. Kíváncsi vagyok már nagyon, szép környezetben van nézegettem a múltkor.
Nagyon szép képek! Tuti jó túra volt. Én 1 hete mentem fel kékesre csak úgy Eszméletlen szép hely! Sajnos nem tudtam ma veletek menni családi összeröffenés volt kertiparty-val fűszerezve .
Aztán estefelé beruccantam a városba 1 ismerőshöz! nem rég értem haza. Gyorsultam csak úgy 1-et lámpától lámpáig tök jó igy sötétben lámpásan BP Hamar haza lehet érni
üdv: szobbal
u.i.: Kéne valami szlovák hegyekbe kanyargós túrát csinálni Csak még nem tudom merre és ki mikor hogyan ér rá. Időben meg anyagilag. Mert eddig én most csúnyán állok. Betett a láncszett meg a vizsga meg mi1más