Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A berácsozott rész az az intervallum ahol megfelelő az olajszint, de jobb ha inkább a felső harmad környékénél van.
Kösz CBLaci. gondolom a minimum és maximum pont erre a kis rácsra értődik se feljebb se alább, mivel nincs rajta írás...

Üdv: Ivácson
Szivesen, máskor is
Zolibá egy észrevétel a kormány vibrálással kapcsolatosan:
Jövet haza Vásárhelyről szintén tapasztalta 80 km/hnál, felálltam és én azt vettem észre hogy egy kis vibrálás van a gumi jobb oldalában pedig az első gumi jó. Nagy a gyanúm hogy nekem az lesz a gond. De mikor találkoztunk akkor mondta hogy az ön gépén újak a gumik. Akkor bennem is felmerült hogy lehet hogy mégsem az a probléma
Szia!
Amíg Honda tulaj voltam mindíg úgy csináltam, hogy kicsavartam a nívót, letöröltem majd visszatekertem teljesen és ezután néztem meg a szintet. A minimum és maximum jelzés között kell legyen, de inkább a maximumhoz közelebb. Általában a maximum alatt volt 1-2mm-el. Mindíg egy adott helyen ellenőrizd, ahol vizszintes a talaj, én mindíg a garázsban ellenőríztem ahol pihent a motor.
Legjobb akkor mikor már lehűlt egy kicsit és lefolyt a szeleptérből, vagy mindíg hidegen indulás előtt.
Üdv mindenkinek!

Lenne egy kérdésem: - Kiveszem az olajpálcikát megtörlöm, visszadugom, megint kiveszem , és mennyire kell legyen az olajszint normálisan?

Előre is kösz!

Ma voltam Vásárhelyen, vizsgája volt a mocimnak, 11 (matricát2011)est kapott pedig romániában az iskoláknál 1-10 ig van az osztályozás . hát remélem két évig nem lesz bajom vele

Jó gurulást!
oké. Így gondoltam én is!
Nem nem, hiszen én még a Balcsin leszek és meg is őrülnék ha lemaradnék róla .
Hanem mikor írtál a túráról akkor jövőhetet írtál amit megbeszéltünk, csak én erre írtam, hogy a hétvége lenne jó. Pontosítok: vagy 25 szombat vagy 26 vasárnap.
Bocs tényleg rosszul fogalmaztam, mert az alapján lehetett volna ez a hétvége is.
Most nem értem erről a hétvégéről van szó?
Jah igen, majd szóljál ha erre felé jársz, aztán megiszunk egy seritalt! ;)
Hát eegen, kicsit aggódtam is, hogy bírni fogom-e, de szerencsére nem volt gáz. Persze ez csak az Öbölátúszás volt, a Balatonátúszás már keményebb dió... Bár azt mondják az is fejben dől el.

Húúú a fiad is simán teljesítené, sok gyerkőc volt. Ha most el kezd lelkiismeretesen készülni, lazán letolja! Állítólag a sportolók a Balatont 2-3 szor is átússzák! Mindig visszajönnek a komppal és indíts...

Eszméletlen teljesítmény lehet, le a kalappal előttük!

Jó a gummaégetész Albert!
Sziasztok!
Atesz, lehetőleg úgy szervezd, hogy a hétvége valamelyik napjára essen, talán többen leszünk.
Nézegettem Istenmezejét a neten, biztos szép hely lehet még nem voltam azon a környéken, csupa tájvédelmi körzet.

János, örülök hogy bevált, Kontroll CB 500-asán még kiegészítettük annyival, hogy egy lemezfület szereltünk a lámpafejre felül és még ott kapott a plexi egy plusz felfogatást, nincs az a tornádó ami leszedi. Sajnos kép nem készült róla és már a motor is el lett adva de jó lett a gyakorlatban is, Peti elmondása szerint.
Hali!
Gratulálok! Férfimunka volt, különösen, ha nem rég tanultad az úszás fortélyait. Igazad van ott lett volna a helyem. Párszor már részt vettem a Balcsi átúszásán, de a fiammal szeretnék menni, a legközelebb. De ő még nem teljesen felkészült, erre. Jövőhéten tervezek, egy kis országjárást, majd veled is egyeztetünk, Lacival, már volt róla szó.
Addig is ...széles utat!
Zoliéknak gratúla a szép teljesítményért
Lacinak köszönjük a hasznos tanácsokat
a plexis trükköt megcsináltam nagyon jó lett és mutatós
még egyszer köszi
széles utat mindenkinek
Üdv mindenkinek
Ivácson helyesen írtad "Petresti
Nagykároly felől keresztül kel haladni a falun és a falu végén
a "KRISZTA" vendéglő (jobb oldalon) parkolóján keresztül lehet bejutni a parti helyszínére
Hú szép kis paripa a v2-es!Bár ha nincs rajta a honda jel azthiszem ducati monster! Darkmind ha legközelebb eger felé jársz rámüzenhettsz ha van kedved talizhatunk. ŐŐ megy valaki a recski mortoros talira jul.24-25-26 ?
* rámjött...
Sziasztok!
tessék tessék megtekinteni... kicsit rámjütt az 5perc a motros talin!
http://www.youtube.com/watch?v...
köszi szépen!
nem titkolom, hogy szeretem a teljesítménytúrákat (futás, kerékpár, gyalogtúra)

Persze ezzel mindannyian így vagyunk szerintem, szeretjük feszegetni a határokat...
Gratulálok!
Biztos jó érzés lehetett teljesíteni , majd gyakorlok a héten de ekkora megmérettetést nem hiszem, hogy bevállalnék.

A kis V2-es tuti gép lehet, kicsi súly, alul-középen nyomatékos blokk, kicsi fogyasztás. Szerencsés az az ifjonc aki ezzel kezdheti el szárnyainak bontogatását.
Szia Laci!

Köszönöm kérdésedet, sikerült! :) Timivel átmentünk vasárnap Bföldvárról (a többiek feladták). Rosszabbra számítottam, bár még izomlázam van egy kicsit...egy kicsit nagyon...mindenhol!
Az utolsó 1km volt idegőrlő, előtte nem volt para. Jó időt fogtunk ki, semmi szél, napsütés, pár felhő.

Atesznak is ott lett volna a helye, neki meg sem kottyan sportember múlttal!

Nagyon jó időt nektek a Balatonhoz Laci! Reméljük marad ez a király idő! Vasárnap este nem sok kedvünk volt hazamotorozni De ez van, dógozni kell... Egy kicsit soroztunk is, az M7-es ment a szokásos vasárnapi dugulás.

Üdv,
Zoli
Az öböl átúszás hogy sikerült Zoli?
Gondoltam rád mikor olvastam a haon-on, hogy elmaradt a szombati és átrakták vasárnapra a szél miatt. Bátor cselekedet volt főleg ha januárba tanultad meg.
Két nyáron is járattak anyámék úszótanfolyamra még kisiskolás koromba, de nem tudom tudok e úszni vagy már elfelejtettem, de majd szerdán kipróbálom a Balcsin
Friss hús a Honda házatáján. igazán aranyos motor!
http://dream.honda.hu/articles...
nem semmi! megint tanultunk valamit Laci! ;)
Köszi, csak spontán jött, aztán bevált mint már sok minden
Azért gondoltam nektek elmondani mert írtatok olyasmit, hogy emelkedőn ha sok hátul a súly, hajlandó a kormányszitálásra a CB 500. Ez gyógyír lehet rá, feltéve ha hasonló a kormánykiflitek vagyis engedi a telószárat mozdulni.