Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. Laci, nézd meg, a térképet, ha ez az útvonal marad, nem nagy ügy a Kékestető érintése sem. Most legalább megnézed, milyen a kégli, habár mióta az idén kisebb átépítésre került sor, még én sem voltam ott.
Egyenlőre maradjunk ebben, aztán majd még értekezünk és talán a fórumozók közűl is csatlakozik még valaki.
Akkor melyik verzió lenne? Karcag Imezeje és te még aznap jönnél haza?
Tiszafüred felé valóban annyi és én még haza is jöhetnék délután, menetben meg találkozhatnánk Karcagon ugyanúgy.
Neked Földes- Imezeje "csak" 168km.
Még ha el mennénk Tokajba, akkor is nekem egyszerűbb lenne, ha én Istenmezején aludnék.
Az tényleg nem kevés , te mit javasolsz? Mindjárt megnézem az útvonaltervezőt is mi lenne még ami egy napba belefér.
Szia\sziasztok!
Köszönöm a választ.Természetesen CB 500ra gondoltam , nem tudom miért írtam bele gs500at.
Egyébként milyen ennek a motornak az éves fenntartási költsége kb?
Biztosítás teljesítményadó szervizelés stb-re gondolok. A vizsgáztatás motorokon hogy van megoldva? Bár most szerintem változtatás lesz vizsga\zk-n.

ÜDv és további baleset és hibamentes közlekedést kívánok mindenkinek!
B.csaba-Karcag(ott találkoznánk)-Eger- Istenmezeje, az 226km. Túl sok idő nem marad, csak rohanás oda-vissza.
Jó az egy napos is, de akkor hova akarsz menni? Istenmezejére?
Szerinted rövid lenne rá egy teljes nap?
Igazából nem terveztem, gondoltam majd megbeszéljük közösen.
Ha jól értem, egynapos motorozást tervezel?
Egynaposra gondoltam és azért a szombat mert akkor ha elhúzódik kicsit az sem gond, mivel vasárnap még nincs meló. Persze a többiek véleménye is függővé tenné a dolgot, egyáltalán akar e jönni még valaki?
Igazad van, én sem tűröm túlságosan a tömeget, a hangos zenét. Sokkal jobb, az úton meg esetleg este egy nyugodt kiskocsmában beszélgetni, persze csak úgy jó, ha közel a szállás (ne keljen vezetni). Akkor a hét végét hogy tervezted?
Láttam a képet és túlságosan nem csodálkoztam rajta, mert ahogy ott mennek nem is csoda ha történik ilyen sajnálatos dolog.
Sirokon már voltam 2007-ben és bennem az maradt meg, hogy a quadosok fel-le örjöngtek a gyalogúton ahol egyébként nem lehetett volna, ezután akarták őket kitiltani amiből szerintem semmi nem lett. Aztán hajnal 5-kor meg valamelyik baromarcú arra ébredt az alkohol mámorából, hogy tiltatta a motort folyamatosan, mert ugye a koncerteknek vége volt már és a csendet meg kellett törni valahogy. Ami meg végképp betette az ajtót az az volt, mikor másnap a mobil WC-ket slaggal takarították mert nem lehetett normális körülmények között használni őket, finoman fogalmazva nem a rendeltetésének megfelelően használták (malacól feelingje volt) . Nem tudom emlékeztek e de a kanyarokat is ekkor 2007-ben locsolták fel olajjal amiből több baleset is lett.
Persze ha a nagytöbbség azt szeretné akkor legyen és menjetek talán jobb is már a helyzet, de én inkább motorozni szeretnék és ezt kihagynám.
Akartam is javasolni a szombatot mert ha kicsit belecsúszik az éjszakába másnap még nincs meló.
Üdv Laci!
Jók a képek! Nem is tudtam erről a kiállításról. Mi is ma jöttünk haza. Láttad a "4135"-oldali képeket? Sajnos azokat is én fotóztam le. Hétvégén Sirokon ilyen buli lesz: http://www.straydogsmc.hu/ ez Istenmezjétől, 22km-re van.
Sziasztok!
Hosszú volt az út és nagyon kellett figyelni, nem tudom mi volt az utakon de ment mindenki eszetlenül, az odafigyelést és az előzékenységet elfelejtették az emberek mint az első biciklit.
Atesz, nem semmi ahogy azt a villámot elkaptad , próbálkoztam én is hasonlóval de akkora zápor volt Fenyvesen (ahova eredetileg sétálni indultunk) hogy ki se tudtam lépni a kocsiból.
Csináltam egy rakás fotót én is, de arra gondoltam azokat mutatom meg amik a Postakocsi múzeumban készültek. Gyönyörűen restaurált gépek ezek és láttam közöttük olyanokat is amiről nem is tudtam, hogy léteztek. Ajánlom figyelmetekbe ha valamikor Balatonszemesen jártok. A kiálított járműveken kívűl sok érdekes olvasnivaló is van egészen Mátyás Király idejéből napjainkig.
Köszi!
Köszönöm a segitséget!
Üdv,Albert
király fotót Atesz! gratula!
Ne aggódj Endre, az ember lehet egyszerre kettőbe szerelmes! Őőőő két motorba!
Nekem meg volt a problémám a gázbovdennel kapcsolatosan, vásároltam egy új kormánygombát és túl közel raktam a markolathoz, mikor kezdtem becsavarni akkor az ráhúzta magát rendesen ahogy kell és nem ugrott vissza a markolat ha elcsaptam, szerencsére ép és egészséges a bovden... Probléma megoldva

Gyergyószentmiklóson javában folyik a motoros találkozó, szebbnél szebb vasak, nemrég érkeztem haza, kijártam,szétnéztem.Elnézést kérek ha avalakit érdekelt volna és nem tettem fel a forumra de kedden elutaztam a barátnőmmel és barátokkal kissebb nyaralásra. Most érkeztem haza, már izzitottam is a mocit és irány a találka. Végig néztem a tüzijátékot, megcsodáltam jó pár motrot . De hamar visszamentem a kicsikémhez s meg pusziltam, megsimogattam hogy ne féltékenykedjen mert nincs mért .
Amit nagyon sajnáltam hogy lemaradtam a felvonulásról mert pénteken volt. De van készítve vidi és hamarosan feltöltöm.

Zolibácsi találtam egy nagyon jó állapotban lévő használt, első gumit(még a szöröcskék is látszanak a gumi futó felületén is), nagyon olcsó volt, itt a találkozón. Mihelyt feltettem és szépen kicentráltattam írok hogy továbra is fenn áll a vibrálás vagy nem.

Üdv: ivácson
Szia Albert!

Meg vagyunk, minden okés köszi! :)

Sajnos nem vagyok nagy májer ilyen ügyekben :-/ Én a Kékhold nevű szervízben szoktam cseréltetni és ők rendelki. Talán érdemes tőlük megkérdezni, ők honnét szerzik:
http://www.kekhold.hu/

A másik tippem ők:
http://www.quickmoto.hu/

Ha nem is tartanak gummát segíteni talán tudnak beszerzésben, rendes srácok ahogy hallottam... Egyenlőre ennyi...illetve googleözés után még ezt találtam:
http://motorgumishop.hu/

Talán ez segít! :) Sok sikert!
Üdv,
Zoli
Üdv!
Ez a kép ma készült, a tihanyi hajón!
Üdvözlöm én is az új regisztrálokat!Én se régóta motorozom a cb 500 al de eddig semmi gond nem volt.50 cm robogoról ültem át a cb 500 ra kicsit más az érzés de a jót hamar meglehet szokni vagyis csak óvatosan először!Azért meg kell adni a tiszteletet mert tud ez is meglepetést okozni de , könnyen kezelhető vigyázzatok magatokra!by