Hát most tapasztalom meg igazán milyen a motor plexi nélkül!
a sebességgel nincs baj mert 150-ig még nem kell görnyedni csak kicsit jobban kapaszkodni ez még tetszene. De a szélzaj! Na az ami elviselhetetlen már 110nél! !
Gyorsan pótolnom kell a puig pleximet! Még is olcsóbb mint 1 másik sisak!
Az en motorom meg Varpalotan, es ott is jarkalok, csak sajnos a munka meg Budapest, ezert ritkan.
De mar regebben is mondtam, osszfuthatnank, biztos ami biztos legalabb egy telefonszam kene! :)
Örülök, hogy épségben hazaértetek!
Gondolom milyen lehetett még este 10-után letekerni 200km-t
Fáradtan feküdtem le én is, de már azon gondolkodtam, hogy legközelebb merre lesz az arra
Mi is hazaértünk, még most cuccoltam be mindent a motorról. A kis Honda leállítva, leponyvázva, pihizik
Az utolsó tankolás óta (Nagyváradnál tankoltunk?) 297 km-t jöttem Pestig. A végén már nagyon untam a banánt a négyesen. Basssszzzzuuuuusss! Azt hittem lenyelem a tanktáskát, amikor megláttam kígyózni magam egy előtt lejtőn 30-40 kamiont! Timi annyira nem örült a "hármat vissza gang és uzsgyi" témának 15óra benzíntyúkoskodás után :D:D
Hazértünk szerencsésen az a lényeg! Irtó jó volt a túra, a fáradtságot megérte, minden perc élvezetes volt!
Sziasztok!
Hazaértünk Erdélyből, nagyon szép volt, nagyon jó volt a csapat!
Majd ha holnap lesz érkezésem teszek fel fotógalériát, most csak néhányat mutatok ízelítőül:
Új Hírek!
Elhagytam a bal oldali kormányvéget
Kérdés hogy lehet kiszedni a maradékot mert csavarostul hagytam el de van a kormányban még cucc! Nem tudom gyári-e vagy sem...
Szeretnék újakat venni ha már elhagytam.. és nem vettem észre mikor csak azt hogy hopp nincs meg visszafordulni nem érdemes mert gurul, és ráadásul kanyargós az út.
Örülök, hogy neked is ez a tapasztalatod!
Én már nem is tudom, hogy keveredtem ide, talán Cblaci még emlékszik rá, de sok-sok hasznosat tanultam itt is, és ezért én is köszönettel tartozom!
Most már tudom, mert komolyabban beleolvastam, sajnos most értem haza a melóból és nem volt lehetőségem olvasgatni de hátha a szerencse úgy hozza hogy találkozzunk.... már volt rá alkalmam.
Hát most tapasztalom meg igazán milyen a motor plexi nélkül!
a sebességgel nincs baj mert 150-ig még nem kell görnyedni csak kicsit jobban kapaszkodni ez még tetszene. De a szélzaj! Na az ami elviselhetetlen már 110nél! !
Gyorsan pótolnom kell a puig pleximet! Még is olcsóbb mint 1 másik sisak!
legközelebb csak egyszer írd be a spamet,
legközelebb csak egyszer írd be a spamet...
köszi
De mar regebben is mondtam, osszfuthatnank, biztos ami biztos legalabb egy telefonszam kene! :)
http://www.vatera.h
u/bmw_bukos...
http://www.vatera.hu/flyscreen...
E
lnézést a hirdetésért, viszont néha úgy érzem az alacsony áraim miatt, hogy jótékonysági intézmény vagyok, így megosztottam veletek a fentieket.
Ha megyek, jelentkezem!
És van egy CBF-es egyesületi társunk is Csopakon!
Feltöltöttem a képeket a fotógalériák közé Túra Erdélyben címmel, remélem hamarosan feldolgozzák és látható lesz.
Ez, igen! Nagyon szép helyeken jártatok![
Gondolom milyen lehetett még este 10-után letekerni 200km-t
Fáradtan feküdtem le én is, de már azon gondolkodtam, hogy legközelebb merre lesz az arra
üdv,
Laci
Mi is hazaértünk, még most cuccoltam be mindent a motorról. A kis Honda leállítva, leponyvázva, pihizik
Az utolsó tankolás óta (Nagyváradnál tankoltunk?) 297 km-t jöttem Pestig. A végén már nagyon untam a banánt a négyesen. Basssszzzzuuuuusss! Azt hittem lenyelem a tanktáskát, amikor megláttam kígyózni magam egy előtt lejtőn 30-40 kamiont! Timi annyira nem örült a "hármat vissza gang és uzsgyi" témának 15óra benzíntyúkoskodás után :D:D
Hazértünk szerencsésen az a lényeg! Irtó jó volt a túra, a fáradtságot megérte, minden perc élvezetes volt!
Szevasztok,
Zoli
Hazaértünk Erdélyből, nagyon szép volt, nagyon jó volt a csapat!
Majd ha holnap lesz érkezésem teszek fel fotógalériát, most csak néhányat mutatok ízelítőül:
Remélem minden zökkenő mentes volt
Új Hírek!
Elhagytam a bal oldali kormányvéget
Kérdés hogy lehet kiszedni a maradékot mert csavarostul hagytam el de van a kormányban még cucc! Nem tudom gyári-e vagy sem...
Szeretnék újakat venni ha már elhagytam.. és nem vettem észre mikor csak azt hogy hopp nincs meg visszafordulni nem érdemes mert gurul, és ráadásul kanyargós az út.
üdv: szobbal
Még nem tudom! Majd Írok a fórumon! Te arra fele laksz?
Mikor jársz erre?
Örülök, hogy neked is ez a tapasztalatod!
Én már nem is tudom, hogy keveredtem ide, talán Cblaci még emlékszik rá, de sok-sok hasznosat tanultam itt is, és ezért én is köszönettel tartozom!
Szerencsés utat nektek....