Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy patent, de nem a legolcsóbb...
Sziasztok!

Hát most tapasztalom meg igazán milyen a motor plexi nélkül!
a sebességgel nincs baj mert 150-ig még nem kell görnyedni csak kicsit jobban kapaszkodni ez még tetszene. De a szélzaj! Na az ami elviselhetetlen már 110nél! !
Gyorsan pótolnom kell a puig pleximet! Még is olcsóbb mint 1 másik sisak!
Basti! íme a szám: 20/669-4818
Köszönjük Zoli!
legközelebb csak egyszer írd be a spamet,
legközelebb csak egyszer írd be a spamet,
legközelebb csak egyszer írd be a spamet...
köszi
Az en motorom meg Varpalotan, es ott is jarkalok, csak sajnos a munka meg Budapest, ezert ritkan.
De mar regebben is mondtam, osszfuthatnank, biztos ami biztos legalabb egy telefonszam kene! :)
http://www.vatera.hu/cb_500_la...

http://www.vatera.h
u/bmw_bukos...

http://www.vatera.hu/flyscreen...

E
lnézést a hirdetésért, viszont néha úgy érzem az alacsony áraim miatt, hogy jótékonysági intézmény vagyok, így megosztottam veletek a fentieket.
Ez király!
Ha megyek, jelentkezem!
Igen, igen Székesfehérváron!
És van egy CBF-es egyesületi társunk is Csopakon!
Sziasztok!
Feltöltöttem a képeket a fotógalériák közé Túra Erdélyben címmel, remélem hamarosan feldolgozzák és látható lesz.
Reméljük legközelebb te is tudsz jönni Atesz!
Hi!
Ez, igen! Nagyon szép helyeken jártatok![
Örülök, hogy épségben hazaértetek!
Gondolom milyen lehetett még este 10-után letekerni 200km-t
Fáradtan feküdtem le én is, de már azon gondolkodtam, hogy legközelebb merre lesz az arra

üdv,
Laci
Halihó, sziasztok!

Mi is hazaértünk, még most cuccoltam be mindent a motorról. A kis Honda leállítva, leponyvázva, pihizik

Az utolsó tankolás óta (Nagyváradnál tankoltunk?) 297 km-t jöttem Pestig. A végén már nagyon untam a banánt a négyesen. Basssszzzzuuuuusss! Azt hittem lenyelem a tanktáskát, amikor megláttam kígyózni magam egy előtt lejtőn 30-40 kamiont! Timi annyira nem örült a "hármat vissza gang és uzsgyi" témának 15óra benzíntyúkoskodás után :D:D

Hazértünk szerencsésen az a lényeg! Irtó jó volt a túra, a fáradtságot megérte, minden perc élvezetes volt!

Szevasztok,
Zoli
Beletekersz egy hosszú 6-os vagy 8-as csavart és kihúzod
Sziasztok!
Hazaértünk Erdélyből, nagyon szép volt, nagyon jó volt a csapat!
Majd ha holnap lesz érkezésem teszek fel fotógalériát, most csak néhányat mutatok ízelítőül:
Már bocsesz, Székesfehérváron, mert akkor közel Csopakhoz.
Fehérváron lakom
Sziasztok!

Remélem minden zökkenő mentes volt

Új Hírek!
Elhagytam a bal oldali kormányvéget
Kérdés hogy lehet kiszedni a maradékot mert csavarostul hagytam el de van a kormányban még cucc! Nem tudom gyári-e vagy sem...
Szeretnék újakat venni ha már elhagytam.. és nem vettem észre mikor csak azt hogy hopp nincs meg visszafordulni nem érdemes mert gurul, és ráadásul kanyargós az út.

üdv: szobbal
Hali!
Még nem tudom! Majd Írok a fórumon! Te arra fele laksz?
Atesz!

Mikor jársz erre?
Szia Csaszi!

Örülök, hogy neked is ez a tapasztalatod!
Én már nem is tudom, hogy keveredtem ide, talán Cblaci még emlékszik rá, de sok-sok hasznosat tanultam itt is, és ezért én is köszönettel tartozom!
Most már tudom, mert komolyabban beleolvastam, sajnos most értem haza a melóból és nem volt lehetőségem olvasgatni de hátha a szerencse úgy hozza hogy találkozzunk.... már volt rá alkalmam.

Szerencsés utat nektek....