Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom. Nekem 8-hónapja van CB 500-am. nem tudom mennyit bír ki, de a jelenségből sajna úgy tűnik az a baja. Ha meg mozgatod a bovdent vissza áll?
2 szezon óta nem volt cserélve. amikor vettem akkor cserélték ki...azóta úgy megy
Ócsára kell mennünk (Pest alá). Beszéltem a gazdival nehogy mire odaérjünk hiába legyen az út. Azt mondta, a gyári kulcsok (mind a négy),szerszámok is meg vannak. Idősebb úrnak tűnik. Biztos ami biztos viszem a lap-topot, ha valami nem jön össze, nézünk még valamit, Pest környékén van pár hirdetve.
Ha igaz az 5000km és élőben is olyan mint a képen, akkor remek vételnek tünik, még talán a szine is gyári. Nekem volt ilyen gyári zöld szinű csak 3sebis S51 B kivitel.
Mikor cserélted?
nem akartam erre gondolni . de ha megnézem és nincs egy sima olajmosás remélem segít . De szerintem is serdülő korban van a bovden
Hali!
Valószínű a gázbovdened ki van szőrösödve.
Sziasztok márkatársak...

Segítségre lenne szükségem... úgy érzem mintha a gázbovden nem engedne vissza, vagy a markolónál ragadna, vagyis ha ráhúzom a gázt és elengedem nem fordul vissza hanem a fordulat felugrik és megmarad.

Van nekem pár ötletem hogy hogyan tudnám megoldani de kiváncsi vagyok a véleményetekre. előre is köszönöm...

jó motorozást...
Szia Laci!
Ezt a Simsont megyünk megnézni holnap, a gyereknek.
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/26022/s
imson-s-51b
Hol lehet vajon ilyen cuccokat kapni?
Sziasztok!

Fúú Találtam 1 képet és szerelmes lettem!
Lehet Laci gépén és ilyen plexi(fejidom) van!
De a hasidom és lenyűgöz!
Legyél férfi! küzdj a széllel!
Nem arra, gondolok, hogy csal az óra és arra se, hogy szobbal füllent! Nagyon korrekt gyerek, és ugye mint rokon azért fogjunk össze! Csakhát hol lehet ugye ennyivel menni? Hol is volt az az R6? Ja már emlékszem GYŐR-től hazafelé, ha ez azon a túrán volt!?

Szobbal érik az a nagyobb vas! Sztem te már lassan kimotorozod ezt a kecskét! Még egy-két euroring és jöhet a nagyobb!

Tudom velem van a tré mert én meg nem tudom utolérni!
Ahogy mondani szoktam: "Nincs nekem bajom a motorozással, csak azok a kurva kanyarok ne lennének!"
Már akartam venni olyan kis plekót mint szobbal-nak van, de most az oldaltáska fontosabb volt. Holnap Polgárdi aztán Balaton, ugyh egyenlőre nincs rá keret. Majd egyszer talán
A -ből ítélve szerinted csal az óra? Lehet (azaz biztos; mint másnak is), de ennyit mutatott. A vége már nem kényelmes az biztos, de a 160-170 simán tartható hosszan. Persze nem olyan, mint a CBF 1000-n.
Csá,
D.
Ejnye no!
Hi!
Nekem nagy Givim van és szinte sose bújok pluszban mögé, még 160 fölött sem, pedig nem ritka. Én eddig 195-ig próbáltam, de a nagy oldalszél miatt nem nyomtam tovább, de már nem sok volt benne, 10, max. 15 kmh (nagyon hosszú ideig kigyorsítva).
Üdv,
Darkmind
Hát kicsit
Nem akarok nagyképű lenni de ha jól emlékszem olyan 150-ig 160-ig nem szoktam mögé bújni! De 1x kipróbálom hogy normálisan ülve mit tudok .
De tény hogy segít a plexi hogy rajta van mint hogy tök csupasz!
akkor elég sokat számít az a kis plekó.
Helló!

Én próbáltam 195 körül van a vége és kb 200-nál tilt! 1 R6-os után mentem
nah ma meglett a papír. ki is próbáltam a gépet, nagyon fasza, még jobban beleszerettem.
175 volt a vége óra szerint, kb 8ezret pörgött, de annyira tépett a szél, hogy nem ment többet. de a legjobb, hogy már nem előz meg mindenki :D
de jokis motor föleg azok a börök vagy szörmék tetszenek nagyon nem bödös az ha megázik egykicsit nagyon .
Azt a k*életbe! :D Tudnak élni! Én is gondolkoztam már erősítő beépítésén, de ez nagyon durva!

Kicsit el voltam tűnve a Balaton irányában Majd próbálom visszaolvasgatni a fórumot ahogy lesz időm.

Addig is széles utat!
Zoli
Ha énrám gondolsz akkor nyíregyházára kéne jönni,de tegnap írtam a simós fórumon. Ma meló után megyek biztosítást kötni és irány az utca letesztelem beállítom mielőtt eladom!
Lehet! Helyesírásból mindíg is gyenge voltam, de töriből 5-ösre érettségiztem meg földrajból is erős voltam, meg a kocsmába is!