Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahát ez aztán parádés motor! A nomád stilus horrorisztikus változata, tetszik hátul a hordó
Na de kérem! Szoboszlai fagyizás? nem inkább Szoboszlói?
Üdv mindenkinek
Nyírábrányi motoros találkozóról teszek fel néhány képet
nem mindennapi teljesítmény
Hát írtam neki, hogy elmennénk megnézni a mocit, de még semmi válasz......... Azt sem tudom hova kéne menni.
Vérbeli , csak amikor már 5 percet késik minden bajom van, nagyon féltem de mindíg nem foghatom a kezét.
Mi a helyzet a fehér szimóval? Beszéltél a csávóval?
Sziasztok!
A múlt heti szarvasi kirándulásba nem fért bele a Vekeri-tó az esős idő miatt, aztán ma ezt bepótoltuk, plusz még kiegészítettük egy kis szoboszlai fagyizással ketten az asszonnyal (most éljük másodvirágzásunkat )
Régebben már jártam ott, de most jobban néz ki, szépen nyírt gyep az egész területen, büfé, meg bazár meg amit akartok minden.
Persze ma is kaptunk a nyakunkba egy zuhét de hát ez benne van a pakliba.
Motorozás közben azon gondolkoztam ha egyszer szeretnétek szétnézni itt a mi környékünkön és rám bíznátok az idegenvezetést tudnék pár szép helyet mutatni, bele se férne egy napba.
Ha csak azt felsorolom ami 50km-en belül található, már az egy tartalmas kirándulás lenne. Hortobágy ill. a szomszédos lovasfalu Máta, Hajdúszoboszló a híres gyógyvizével, Vekeri-tó ahol pecázni is lehet (hogy halat lehet e fogni azt nem tudom, de horgászt azt sokat láttam) de szép az is ha csak körbe sétálja az ember, Bánki Fűvészkert, Erdőspusztai bemutatóház meg sorolhatnám...
Csak egy szavatokba kerülne és örömmel megmutatnám ezeket a helyeket, de addig is beszéljenek a képek:
Majd télen le lesz festve!
Úgy tűnik a fiad vérbeli motoros!
Sziasztok!

Ez a hét nem az enyém, sőt szerintem ez az év nem az enyém!
Ma elindultam motorozni, és Csobánka előtt elment a helyzetjelző, műszerfalvilágítás, index, féklámpa, duda, és az összes információs kislámpa!
Szóval azért Csobánkát nem hagytam ki! utána meg jöttem haza mint a távirat! Kiderült a + helyzetjelzőm testelt le. mivel a kábelt macerás lett volna kicserélni meg mi egymás így fordítottam a polaritáson hogy ami letestel az legyen a negatív! Így már nem verte ki a biztosítékot! De akkor is a ..... anyukáját (vagy is engem).
úgyhogy kapott még 1 esélyt a drága! Veszek csillagcsavarhúzót meg imbuszt és beteszem a motorba hogyha legközelebb előfordul akkor utszélén szétkapom kikötöm azt megyek tova! Majd szezon végén amikor már nem tudom hajtani a vasat akkor kitalálok valamit...
Ha 1x veszek szalon motort majd feláras extraként belekérem a + helyzetjelzőt és le van a gond! (valahogy megoldják amerikásba is!)

üdv: szobbal
Szivesen Atesz
Láttam én több hírdetést is, de képek alapján nem nagyon lehet dönteni. Ezt is csak azért mertem ajánlani, mert itt van esély rá, hogy olyan motort vesztek amit nem kell szerelgetni, bár nem ismerem a tulajt de olvastam már a hozzászólásait és komoly embernek tünik.
Mi sokat szívtunk az Apriliával mire sikerült beállítani, most megy és következne a festés, de Laca inkább összerakta úgy ahogy volt és motorozik. Pedig szépen rendbe akartam tenni neki. Ő tudja, meg valahol meg is értem.
Köszi Laci!
Utána járok.
Atesz!
Találtam nektek valamit a simson fórumon, mosön nevű felhasználó árulja ezt a szimót, négy sebességes és a kép alapján szépen mutat. Egyszer blokk széthúzással kapcsolatban kaptam a fickótól tanácsokat és ebből azt gondolom, hogy ért hozzá.
kicsit borsos az ár de gondolom enged valamennyit.
Ha van időd keress rá, 5505. hozzászólás a simson fórumon.
A képeket átmásolom neked
A rendőrök már csak ilyenek (tisztelet a kivételnek), még a CB-vel igazoltattak egyszer és már tetszett ahogy hozzám szóltak köszönés képpen "Jó nagy motor van benne", belétek is gondoltam magamba .
Aztán nézegette a forgalmit és felcsillant a szeme: "Aha! a motor műszakija augusztusban lejár, a forgalmi meg májusi keltezésű? hogy is van ez?"
Aztán mosolyogva mondtam "mivel májusban vettem és törvénytisztelő állampolgár vagyok át is írattam, ami azzal jár, hogy új forgalmit adnak amire átvezetik a forgalmi érvényességi időt"
A másik a kocsinál félre fordult kínjában és mosolygott azon, hogy a kollégája nincs a helyzet magaslatán.
Bajusz és Rezső jutottak az eszembe, ha nem velem történik el se hiszem .

De volt pozitívum is akkor mocis rendőrrel: a CB-n nyitott dob volt még az elején és annyit kérdezett nem e hangos és mikor beindítottam azt mondta "legalább meghalják" és jó utat kívánt.
Itt Solymár környékén semmi nem volt! csak napsütés de ma nem mentem motorozni mert jött a rokonság!
De tegnap eláztam mocskosul! Először felhőszakadás valahol Dunaalmás és Neszmélynél hazafelé! Aztán mivel ott má szakadt az eső és sok volt a víz szemből a kamion alulról a motor áztatott képzelhetitek. Aztán kicsit félreálltam Lábatlannál a luk oil-nál!
Ott jött egy fiatal rendőrsrác kocsival kiszáll esőkabátba mosolyognak a kutasok én meg megjegyeztem "-Na szép! én itt ázok te meg kocsiba esőkabátban!" Vette a lapot a gyerek röhögtünk 1 jót . aztán kicsit elállt az eső majd Leányvár elött kapott el ismét. De ez előtte bejártam kicsit a vértest! Hát gyönyörű hely! Tarján-Vértestolna-Tardos-Agostyán-Tata Ha jól emlékszem az útvonalra .
Pest és környéki cimborák megvagytok?
Most láttam a híradóba milyen kutya világ volt felétek, özönvíz, felhőszakadás.
Itt is Biharban vihar előtti csend van, remélem azért kikerül minket.
Most jöttem haza a mocizásból, még jó hogy megúsztam
köszi
szia nekem az elsö hátsó lánckerék 12ezer jt névre halgat a lánc meg rk 30000 ért majd meglátjuk menyit bir.
lanckerek: kb. 5-5e Ft elso es hatso (en elore legkozelebb nagyobbat 16 vagy 17 rakok).
Lanc: 15-20e korul. Iris-t vettem bikerworldnel tavaly, 13 korul volt akciosan. Az elozo Iris majdnem 30e-t futott, bar a vegere persze mar nagyon megnyult.
ez nem tudom hogy jött össze de hát 2 henger meg magyar utak Most itt van a szobámba a rendszám lehet vissza se rakom Hanem berakom 1 iratbugyiba és minden alkalommal rögzítem a hátamon . Nincs csavar mi meglazuljon, látszik is, és a sablonszöveg most esett le és segítettek 1 benzinkútnál épp megyek hazafelé és rögzítem
Szerintem mégis kellene használnod menet rögzítőt, nem, hiszem el, hogy mindent elhagysz
Azért vannak rendes Autósok! El se hiszitek hogy dudált meg jelzett hogy lóg a rendszámtáblám! már csak 1 hajszálon múlott hogy el ne hagyjam! Ezúton is köszönöm neki!
Gratulálok hozzá!Aztán csak okosan.
sziasztok kész letünk a láncszet felrakásal avégén a csavarokat légkulcsal kelet leszedni mindegy megoldodot ez a lényeg az egész ugy1.5 ora volt az ujláncból kikelet venni egy szemet mert ugylogot mint tehénen a gatya . a régi láncot szétszetem hogy lásam mivolt a baja háát a belsö persej megnyult (kárhogy nem tudom ezt lefényképezni gép hiján pedig érdemes lenne ezt azért látni na mindegy majd egyszer talán lesz az is ) a csap ami összefogja a láncot anak meg válalet meg az anyag elszinezödöt gondolom a hötöl surlodástol vagy ijesmitől . a lényeg most az uj láncszet van rajta már nem(lögdös ) szépen simán megy végre . hát röviden enyi a történet üdv ati
Hali!
Ma is le késtem egy veszprémiről. 89000ft volt a kezdő ára 89-s volt.
Na az ilyen tulajnál kell úgy kezdeni az érdeklődést, hogy a feléből mennyit enged
Helló!

Asszem nálam is érik a lánc+fogaskerekek csere!
Tudtok nekem sacc árat mondani hogy mibe fájt nektek mikor cseréltétek?
Köszi

üdv: szobbal