Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honda logó matrica ...
ma voltam boltban néztem indexeket, 4100 egy pár, de elég frankók.
most őrlődök, hogy oldaltáskát vegyek vagy inkább az indexeket cseréljem le.
Na utsó kiegészítésem ezügyben: az évjárat szerint lehetne eredeti (ezüst felni+dobfék), csak a logó zavar be a képbe. Azt is hozzáteszem, hogy ez a szebbik felirat a tankon. Sajnos (csak esztétikailag értve) az enyémen eredeti van.
Atesz, nem viszed túlzásba a protektorozást...
Csak óvatosan!
Mármint a sárga szín korábbi évjáratokon volt szériaszín. Tudtommal...
Hello!
Szép a motorod, használd okosan. Láttam az MZ-s videodat, azt ezzel is meg tudod majd csinálni.
A fényezésed szépnek tűnik, de hadd tegyem hozzá, hogy nem eredeti, mert azt a korábbi szériában csinálták és annak mások a logói. De ennek semmi jelentőssége. Ha lefújod a villát és a többi alkatrészt tolj fel képeket - nagyon érdekel, mert nekem is ütött kopott a villaszár fényezése.
A video-t majd otthon nézem meg, mert itt nem megy a melóhelyen.
Üdv,
Darkmind
Sziasztok, ez a mai termés.
egy kis hang:
http://www.youtube.com/watch?v...
Hm.
Nagyon szép motor.(ment a hatos)
"Hallanál egy Yamahát"
HÖRRR!
Valahol olvastam, hogy vett Némtbe egy CB500-ast és ilyesmi volt rajta, de utána le vette.
Erről tudtok valamit: link

Automata olajozó rendszer
Miből gondolod, hogy félre vezettek? Azért írtam róla csak most mert kíváncsi voltam az első hosszabb túra eredményére és jónak tünik. Az is tuti amit te hoztál és utána is azt vettem mindíg a Hondára, de ez se rossz eddig. Vagy van esetleg rossz tapasztalat amit hallottál ezzel kapcsolatban?
Amúgy az a lényeg, hogy kenve legyen valamivel, csak nekem fontos az, hogy ne mocskolja össze a motort és ez jó ilyen téren.
Jó, utána nézek a komámnak, habár rég láttam!
Laci, ne hagyd magad félrevezetni! Az S100 fehér láncspray, amit én is vittem neked az egyik legjobb minőségű! O/X/Z gyűrűs láncokra ajánlják, teflont is tartalmaz!

link

Minden esetre ez is 3000 körül van, Atesz érdekelne a UNIX-os forrás! :D Főleg most, hogy lánccsere közelébe kerültem
Jó éjt!
Ok. majd utána nézek, egyenlőre nem találtam meg ezt az Unix honlapján, majd holnap. Jó éjt!
Majd holnap körbe szagolom a flakont, ma már bezártam kint mindent, riasztók élesítve
Figyelj Laci! Ez is Unixos! Rajta kéne lennie az Unixos kódnak. lehet hogy összehozhatnánk valami jó árat!
Pardon! 500 ml-es amit én vettem és itt a leírása, remélem látszik.
1900 Ft úgyhogy te győztél , az Apriliás haver is valvoline-t használ és dícséri nagyon, 3000Ft körül veszi úgyhogy te nagyon jó áron kapod.
Az enyim fajta is 400ml-es és tényleg jó persze csak abból a szempontból mondhatom, hogy nem szórja szét, de hosszútávon csak idővel mutatkozik hogy a lánc mit szól hozzá
Hello CB tulajok.
Első-hátsó felnim van eladó.Karcmentesek.1997-es CB500 -ról.100 euro a kettö egyben.Hátsó felnin rajta a lánckerék(mint az új)+féktárcsa is.Gumik nélkül.
Mennyibe kerül? Mekkora a kiszerelése? Én ezt használom, nem szór a felnire, fehér és 400ml-est kapok az Unixos havertól, egy ezresért.
Jut eszembe!
Ahol vettem a nem a mocihoz megfelelő szűrőt, új dolgot tudtam meg. Visszavittem a rossz szűrőt és mivel előzőleg már megvettem a gyárit, úgy egyeztünk az eladóval, hogy levásárolom az árát. Mivel lánckenő mindíg kell gondoltam veszek azt, mindenképpen "fehér" lánckenőt akartam mert eddig úgy tudtam az a legjobb. Szerencsés vagyok mert a Suzun RK lánc van és nem rég cserélték, az eladó azt mondta hogy arra ill. az "O" gyűrűsökre nem jó a teflonos kenőanyag és mutatott kifejezetten erre kitalált kenőanyagot ami nem "fehér". Na most nekem a sima olajos lánckenőkről rossz véleményem volt, ugyanis szétszórta a lánc és tiszta szutyok volt a felnim meg minden.
Végül elhoztam és a leírása szerint ez nem olaj hanem zsír és hagyni kell beivódni és akkor nem szórja le a lánc mivel rákocsonyásodik, érdekes zöld szine van mikor ráfújom. Aztán már az első használat után kiderűlt, hogy tényleg tuti, egy deka se jön le róla és a lánc is tisztább marad mint korábban nem szedi össze a port.
Szerintem én ennél maradok a jó tapasztalaok miatt és nektek is ajánlom, ráadásul nincs is olyan drága mint a teflonos.
Sziasztok!

Én ma végigmentem a 11-es úton végig a Duna mellett háát mit ne mondjak nem lennék a helyükbe azoknak akik ott laknak! nagyon magasan van a víz!
Esztergomnál nem lehet megközelíteni a rakpartot ami rávisz a Mária Valéria-hídra! Kb nyakig ér a víz! Sajnálom hogy nem vittem fényképező gépet!
Telós képet csináltam elég tréé de megosztom!
Mi ma a "kis"fiammal, csak a békési duzzasztóhoz jutottunk. Még a fényképezőgépet sem vittük, csak a teló volt nálunk. Mi éppen meg úsztunk egy komplett mosást.
Két fuvara volt amit biztosan tudok, az elsőn 55-en utaztak az volt délben, mi egykor indultunk és kb az is 50 fő, de még kiszólt visszafelé a hajóról a parton bámészkodóknak, hogy háromkor indul még egy menet. 1100Ft/fő a beugró és szerintem ma 4 vagy 5 fuvara biztos volt, akárhogy is számolom az minimum 200 rongy , a 3ezres Merci motor meg kicsi gázolajjal beéri.
Persze ez hétköznap biztosan kevesebb, de amúgy nem sajnálom tőle, szerintem főleg a gyerekeknek nagy élmény.