Oxi jó tanulást! Nem gondoltad komolyan, hogy megyek. De még az idén el szertnék, (szeretnénk) menni. Lehet, hogy a 6-sal meg a párommal megyek, akkor viszont lehetne családi progi.
hali aladar!
van extra méretű doboz is az ntv re
amugy télleg drága az uj.. de használtan az elözö sorozatbol lehet válogtni némelyik elég jo áron van...
elado lett a robogo?
Szia!
Én CB-t hajtok NT-t még nem próbáltam. De köszi, hogy felhívtad a figyelmemet. Minden képp ki fogom próbálni. ( a haverom biztosan vesz, beleesett. XJ400-a volt) majd azt berepülöm.
Szia!
Igen ismerem, haverom, de maradi és nem netezik. Mindíg meg fogadja, hogy télen amikor kevesebb a melója megtanul, de idáig ez nem jött össze. Telószám van csak. Békéscsabai, 52-éves motorszerelő, de a keleti blokk és a kertigépeket szereli.
Szia a atesz 44. Ismered azt az embert aki a hétvégi túrátokon a bordó CX500-al volt? Jobbszélső kép első moci. Mivel én is XC-es vagyok szívesen felvenném vele a kapcsolatot, ill.beszervezném a CX klubba ha érdekli a dolog. Előre is köszi az infót!
Az NTV650 nem rossz gép. Tartós és a kardán gondozásmentessége is jó dolog. Viszont nekem nem jött be. A CB500 kevesebb nyomatékkal is jobban megy. Az NT gyári oldaldobozai egyszerűen túl kicsik. Az ára meg enyhén szólva túlzás, ugyanis amikor a CB-t vettem, kb. másfélszer annyiba került az NT. Annyival viszont nem ér többet szerintem, mint a CB.
Nah akkor eddig még mindig a TDM 900 vezet! Eddig az volt az álomgép amin ültem, iszonyat kényelmes, testreszabott rajta minden!Olyan érzés, mintha rám szabták volna. Viszonylag magas építésű motor baromi jól belátni a terepet róla, fenséges!
(Yamaha tesztnapon próbáltam még tavaly)
Hali!
Balázs meg engedte, hogy ráüljek, csak az üléspozicíót akartam próbálgatni, én 188-vagyok, de olyan volt, mintha mindíg fekvőtámasz alapállásban lennék.
köszi Attila a diicséretet..
valóban sokat számit a helyismeret... már az 50es gépeimmel is a Mecsekre járunk kanyarogni,fejben van a pálya már..
amugy a Dr és az asszonykája(tenere+pegaso) elöttem ért fel a hegyre.. a Dr az első kanyar után elment nekem az auto előzésekor...asszonykája meg feljebb az egyik kicsit hosszabb egyenesben... de Ti sem maradtatok le sokkal
számomra a vfr nagy csalodás. .. konkrétabban:
az üléspozicioja nem teccik..azt leszámitva viszont tökéletes...
tul sok suly kerül a kezemre... az összedrótzott könyököm meg nemszereti
apámé a gép... némi kp ért cserébe szivesen megválna töle...
Simán elhiszem, felénk nem sok kanyargós van, nekem is szokatlan mikor hegyi úton megyek, akármelyik helyi gyerek porig alázna kisebb motorral is.
A Pancsinak is bőven van annyi ereje ami meglepetést okozhat egy komolyabb kanyargóson, főleg ha van helyismerete a pilótának.
Ezt még hagy meséljem el. Meg érkezett kissb szombat reggel a Pancsival, s mivel ő pécsi megkértük legyen a környéken a felvezető. A nagyarcok méregették, hogy Pancsi után fogunk menni?
Utána mentünk a kilátóhoz de nem tudtuk volna követni, ha nem várt volna meg.
ok, gyertek, majd egyeztetünk akkor is