Hát ezek jobb képek mint az enyém, addig piszkáltam a beállítást míg teljesen elk.rtam . Az a baj, hogy a kijelzőn nem látom a végeredményt tisztán, csak itthon a gépen. Egy a lényeg, a gép beállítja magát, ha én állítgatom abból jó nem sűl ki. Most mikor felraktam a többi fotót a CB-1 fórumra jöttem rá, hogy mosott, nem sok fény volt már és hiába állítgattam csak rosszabb lett.
Végre meg van a jogsi,és indulhat részemről is a motorozás!Már 1 hónapja meg van a gépsárkány,de még nem tudtam igazán kipróbálni.Kérdésem hozzátok,hogy Budapesten,vagy a környékén tud-e valaki motorbontót,mert hiányzik a mociról a jobb első elem.
Megköszönöm,ha tudna valaki segíteni. Janca
sziasztok szia cblaci úgynézki hogy szombaton biztos nem tudok menni pedig szeretem volna de vasárnap szerintem igen mongyuk ezt még péntekig pontositom mert az a biztos .üdv ati
A fenébe! Pont lekéstük, még a híd alatt látszott félig a nap, aztán mire levettem a sisakot már csak a fényudvara maradt
Legközelebb a Berettyósi szakaszon próbálkozunk, ott jobban látszik a víz fölött is mert nincs fasor.
Szúnyog viszont rengeteg van
Na az remek! Az én fiaim az egyik 14-éves, a másik 13 úgyhogy lesz társasága is. Most kiviszem a főcsatornára a kicsit egy kis mocizásra mert már régen motoroztattam, nincs messze tőlünk kb 7km, lefotózzuk a naplementét is.
Később benézek
Végülis, mért, ne? Mehetünk Mazdával is.Ő 14-éves lesz 09.30.-án, most hajtunk neki egy Simsont, mivel NSR-t nem akar. De CB-vel nem akarom vinni, ő is kb. 185-cm magas, 70kg és amikor viszem, padlózik a hátsó teló, a leg-leg állásban is.
Atesz, hozzad a fiadat is Hajdúszoboszlóra, én is családdal megyek, ha nem akarod motoron akkor gyertek kocsival (én is féltem hosszabb útra motorral vinni a fiúkat).
Sziasztok urak!
Teszek még egy reményteljes próbát hátha a hétvégi motorozáshoz csatlakozik valaki. Pest környékieknek nem lenne nagy táv a Tigrishez eljönni vasárnap, kb 11h körűl érnénk oda.
A békésieknek meg szombatra tudnék jó programokat Hajdúszoboszlón, motoros nap lesz Street fighter Show, MZ ügyességi verseny,Motoros felvonulás, Autós drift, 10h-kor kezdődik és csak egy 500-as a beugró. Oda én kocsival megyek mert viszem az egész családot, ja és majdnem elfelejtettem Honda CBR 1000rr bemutató is lesz.
Ha van kedvetek jelezzétek aztán a találkozási pontokat megbeszéljük.
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! A partnernőd kapaszkodjon hátul és akkor meg bírja magát tartani. Engem a barátnőm már több ezer kilóméter óta nem fejel le Egyszerűen bele kell ráziódnia ennyi. Ha új utas(nőt)t viszek, az mind rendszeresen megfejel váltáskor...
Az átmeneti időszakik tegyél egy kis öntapadós szivacsot/szilikon tappancsot a bukód hátuljára, ahol a becsapodás jelentkezik
Most jut eszembe egy kérdés: ti el tudtátok érni, hogy a partnernőtök feje ne koccolja le állandóan a sisak hátulját? Nem zavar annyira, csak sajnálom a Schuberthemet... Mi a megoldás? Ennél finomabban már nem tudok menni...
Szevasz Csaszi!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe kerül egy ilyen kipufogó dob. Jól néz ki a motorod!
Üdv,
Darkmind
PS: a videot nem sikerül a munkahelyemen megnézni, de majd otthon bevizsgálom...
Köszönöm neked is Csaszi!
Azt hiszem a szépség tekintetében neked sem lehet panaszod a motorodra. A képeiden fedeztem fel, hogy a motorod űlése osztott lappal van szerelve, aztán megnéztem a Szabados Zsolti képeit és rájöttem, hogy gyárilag olyan a CBF 500.
eddig is tudtuk, hogy profi ez az Andor srác! Mindenkinek csak ajánjuk, barátnőm azóta stresszmentesen utazik! Nem csúszik a nyakamba!
mi meg visszaértünk Pestre, indul a hét elég laza forgalom volt, csak egy CBR1000-es nem bírt magával, az adrenalin a tetőfokára hágott a kis buksijában
Próba, szerencse!
http://sugomotor.hu/index.html
Végre meg van a jogsi,és indulhat részemről is a motorozás!Már 1 hónapja meg van a gépsárkány,de még nem tudtam igazán kipróbálni.Kérdésem hozzátok,hogy Budapesten,vagy a környékén tud-e valaki motorbontót,mert hiányzik a mociról a jobb első elem.
Megköszönöm,ha tudna valaki segíteni. Janca
(Szanazug)
Legközelebb a Berettyósi szakaszon próbálkozunk, ott jobban látszik a víz fölött is mert nincs fasor.
Szúnyog viszont rengeteg van
Később benézek
Remélem el tudsz jönni Balázs
Atesz, hozzad a fiadat is Hajdúszoboszlóra, én is családdal megyek, ha nem akarod motoron akkor gyertek kocsival (én is féltem hosszabb útra motorral vinni a fiúkat).
Megpróbálok ott lenni 11 felé a tigrisnél :P
Nem ígérem meg! De próbálom ugy szervezni a hétvégét hogy oda is eljussak!
üdv: szobbal
Ha nem jön a fiam hét végén hozzám, én megyek Hajdúszoboszlóra.
Ez csütörtökig el dől!
Teszek még egy reményteljes próbát hátha a hétvégi motorozáshoz csatlakozik valaki. Pest környékieknek nem lenne nagy táv a Tigrishez eljönni vasárnap, kb 11h körűl érnénk oda.
A békésieknek meg szombatra tudnék jó programokat Hajdúszoboszlón, motoros nap lesz Street fighter Show, MZ ügyességi verseny,Motoros felvonulás, Autós drift, 10h-kor kezdődik és csak egy 500-as a beugró. Oda én kocsival megyek mert viszem az egész családot, ja és majdnem elfelejtettem Honda CBR 1000rr bemutató is lesz.
Ha van kedvetek jelezzétek aztán a találkozási pontokat megbeszéljük.
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! A partnernőd kapaszkodjon hátul és akkor meg bírja magát tartani. Engem a barátnőm már több ezer kilóméter óta nem fejel le Egyszerűen bele kell ráziódnia ennyi. Ha új utas(nőt)t viszek, az mind rendszeresen megfejel váltáskor...
Az átmeneti időszakik tegyél egy kis öntapadós szivacsot/szilikon tappancsot a bukód hátuljára, ahol a becsapodás jelentkezik
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe kerül egy ilyen kipufogó dob. Jól néz ki a motorod!
Üdv,
Darkmind
PS: a videot nem sikerül a munkahelyemen megnézni, de majd otthon bevizsgálom...
Azt hiszem a szépség tekintetében neked sem lehet panaszod a motorodra. A képeiden fedeztem fel, hogy a motorod űlése osztott lappal van szerelve, aztán megnéztem a Szabados Zsolti képeit és rájöttem, hogy gyárilag olyan a CBF 500.
Nagyon dögös a CB 500 utód
Üdv Andor!
mi meg visszaértünk Pestre, indul a hét elég laza forgalom volt, csak egy CBR1000-es nem bírt magával, az adrenalin a tetőfokára hágott a kis buksijában