Szerbusz...a segítséged kérném... Csak simán a külső lemezt furkáltad meg a kipufogón? és mit mondasz mennyivel lett jobb a hangja? és a teljesítménye? Nem tudsz egy videofelvételt elküldeni a hanggal kapcsolatosan... Előre is kösz... én is elszeretnék követni valamit vele de nem akarok azért vakon belefutni a dolgokba...Ha nincs szemmel látható eredmény akkor nem akarok változtatni... jó szerencsét
A 600-asok dobja átalakítás nélkül nem jók a CB500-ra, az enyémen egy 600F-é van(gyári) de azt is a dob után közvetlenül el kellett vágni mert sem a csatlakozási táv sem a törése nem megfelelő
Engem nem ismersz még Laci de adtál pár hasznos tanácsot és mindig figyelem amit irsz sokat segít. Olvasom hogy eladtad a paripát és a nyáron nem is biztos hogy Túrázni fogsz. Mondtam régebb hogy én is csatlakoztam volna hozzátok szivesen ha romániába van kedvetek túrázni. Mutattam volna vagány dolgokat... De akkor úgy néz ki hogy ez eltolódik. Sok erőt a motor hiányának az elviseléséhez Jó munkát...
Köszi Zoli!
Őőő izé az első gumi mérete most nekem 110/80.Érdemes feltenni estleg 120/70 et vagy maradjon az előző méret mert ugye már rossz az eleje.
Hátra lehet érdemes a 150 gumi?
Nekem van egy használt, ami elkezdett szálkásodni de még jó!
Ha sürgős azt oda tudom adni. Egyébként bármely szaküzletben vagy alkatrészkereskedőnél pár nap alatt megrendelik.
30/9217336
Az égő témához szólnék hozzá, egy héttel eladás előtt raktam bele a mociba a képen látható izzót.
Mivel este vittem el az új tulajnak akkor és utoljára tudtam kipróbálni milyen a fénye.
A teszt olyannyira jól sikerült, hogy kaptam esőt is meg jeget is, de ezzel az izzóval jelentősen jobban láttam mint a hagyományossal.
Bátran merem ajánlani.
nekem a kis 125-öst, (amit utáltam is, pedig nem érdemelte ki) egy esős délután vitték el. Sokáig néztem a srác után, és hihetetlen volt. De ez van, elmúlik. Jön majd másik! Addig is kitartást Lacibáttyó!
nekem azt hiszem super white-van. Tescoban itt-ott kaphatóak, onnét látszik, hogy ér valamit, hogy 1500-2000 körül van az ára. Magasabb a színhőmérséklet, feltűnőbb.
szia atesz köszi a választ .hétvége öszintelegyek nem igazántervezek semmit mert valami (hoszabb) turára gondoltam de nem tudom mikor lesz belöle valami az még a jövö .két hete vagy valahogy ugy voltam romániába egy kisebb kört tetem szép volt azt se terveztem egy könyed motorozásnak indult aztán mindenélkül térkép viz stb nélkül átmentem szerencsére igy utolag nem volt semmi gáz .csak az utak álapota valami borzadáj de a táj kárpotolt azért hát röviden enyi üdv ati
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Sziasztok! 2000-es évjáratú cb 500-hoz keresek első villát és felnit féktárcsával ha valaki tud segíteni a jani120@freemail.hu címre írjon. A segítséget előre is köszönöm.
nagyvas.hu
http://www.biker-world.hu/
Az adatlapodon látható az első képen jól látom, a telód is oda lett?
Akkor, ezek szerint a super fehéret ismered, de milyen lehet a blue xenon vagy, a xenon halogén?
Őőő izé az első gumi mérete most nekem 110/80.Érdemes feltenni estleg 120/70 et vagy maradjon az előző méret mert ugye már rossz az eleje.
Hátra lehet érdemes a 150 gumi?
Ha sürgős azt oda tudom adni. Egyébként bármely szaküzletben vagy alkatrészkereskedőnél pár nap alatt megrendelik.
30/9217336
Mivel este vittem el az új tulajnak akkor és utoljára tudtam kipróbálni milyen a fénye.
A teszt olyannyira jól sikerült, hogy kaptam esőt is meg jeget is, de ezzel az izzóval jelentősen jobban láttam mint a hagyományossal.
Bátran merem ajánlani.
Egy ki segítségre lenne szükségem. Tegnap a kuplung bowden elszakadt! Hol lehetne szerezni?
Köszönettel!
Igen, fent a termosztátnál fel kell tölteni teljesen, fagyálló (alu blokkhoz való) és desztillált víz keverékkel.
2 halogÉn
3 super white
4 xenon halogÉn
Te melyiket tennéd a CB-dbe?
Szomorú videó .
Más.
Ma csináltam hűtőviz cserét!Nem tom ,hogy jól csináltam e ,hogy feltöltöttem teljesen vizzel a felső kupaknál?Vagy hogyan kell?
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt...
http://www.grandemoto.com/