Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Nekem is vacakolt az index kapcsoló egyszer. Szétkaptam és kiderült, hogy csak egy csavar lazult le! Megzútam és az óta is tökéletes!
Remélem neked is hasonló gond lesz csak.
Tuti használt, abból is az olcsóbb fajta, s arra is rá kell gyúrnom
Odébb van még a vétel, de megéri várni...
Ok, ha netán hajthatatlan alkudozóval lesz dolgom, a táskákat nem adom vele, s félreteszem neked.
na bakker! nem semmi! új/használt? van már kiszemelt?
Na na itt nem csak a ti Álmotokról van szó!
hanem az enyémről is :) CB1300 .
Ráültem a kiállításon és az ülése olyan kényelmes mint 1 álom. a többit meg nem tudom de ha lesz tesztnap nem szeretném kihagyni!
Hello!

Nahát pont ilyen oldaltáskára vágyom :D
Annyira patent ez a gép, hogy igazából csak egyetlen szerkezet van, ami miatt képes vagyok eladni -- az a motor közös álmunk Lacival.
Sziasztok,

volna két kérdésem.

Nekem S van, és az index karom beragad. Amikor szét szedtem mintha a rugó végén lett volna egy kis csapágygolyó, amin elsiklott az index kar. Most beragad. Tényleg van ott golyó? Valaki vágja ezt? Mert 3 hónap volt a szétszedés és az összerakás között, s csak rémlik.

A másik, hogy kéne egy első gumi. Ti mit használtok? nekem metzeler van, de ezzel el is borultam tavaly. Igaz akkor még csak 1,5 hónapot motoroztam, szóval nem biztos, hogy a gumi a vétkes. :D

Köszi

Norbi
Háááát, nem tudom Laci. Vasárnap dél körül indulunk majd haza. A túra szintideje 17 óra, két éve 19 óra alatt csináltuk meg. Utána nem sok mindenhez van kedve/ereje az embernek, feltéve ha túléli

Minden esetre meglátjuk majd, hogy alakul! Jó lenne összefutni!
Apunak ugyanez a "nagytankos" szimója volt csak sárga színű, már nem emlékszem az évjáratra, de talán az is 77-es vagy esetleg 78-as volt. 79-tól már "banántankosak" voltak. Azon tanultam meg motorozni és az lett az első saját motorom. Jogsi szerzés után első dolgom a tank cseréje volt, majd mikor kijöttek az Endurók vettem magas könyököt meg MZ teleszkópot rá és megypiros színe lett.
Ez olyan dolog mint az első nő az ember életében, nem lehet elfelejteni.

Ha esetleg túlélnéd a túlélő túrát , akkor vasárnapra is áttehető a tigristúra, nem 2naposra gondoltam, hanem vagy szombat vagy vasárnap. Andornak is jobb lenne a vasárnap.
Hozzuk már össze
nofene! hogyhogy?
http://www.hasznaltauto.hu/2899999_honda_cb_1999
tyűű a manóba! 25 sajna nem jó, a Pilisben leszek túléltúrán (gyalogos)

Laci, majd nézz be a vidóimhoz hátha a gyerkőcöket érdekli az ős Simóm
Nem, mert a héten ügyeletes vagyok, majd a jövő héten 25 vagy 26-án, még nincs eldöntve szombat vagy vasárnap.
Aha, Solymáron kicsivel túl. A hét végén készültök oda? Én hozzám a hétvégén jön a fiam (nem élünk együtt). Május 1-én pedig 27motorral készülünk Pécsre.(Karolina motoros klub szervezésében)
Na én se tudtam, de arra lakik szobbal nevű márkatársad és ő nagyjából elmagyarázta. Tinnye a falucska neve és ott van valahol Pest megyében Pilis környékén, valahogy megtaláljuk.
Lehet, hogy tudatlanságomat sugározza, de nem tudom, az hol van!
Köszönöm!
Sajnálom, hogy az elmúlt hétvégén annyira lefogott a készülés, vágytam én is egy kis beszélgetésre, ha nincs a vizsga lecsavartam volna újra Békésre, nem sok az a 100km.

A hosszú tél során szóba került az Üvegtigris meglátogatása, most hogy már jobb az idő meg kéne lépni a dolgot. Ez a túra jobban kedvezne a Közép-Magyarországi cimboraságnak, de nekünk keletieknek sem okoz különösebb problémát.
Laci és Andor barátaimmal úgy néz ki 25vagy 26.-án megkeressük a Tigrist, jó lenne ha többen összefutnánk ott, vagy valahol útközben.
Akinek van kedve jellezze aztán majd lefixáljuk melyik nap legyen pontosan.
na megyek mert baromira megéheztem szia
értem köszi
80km-től, attól függ hova akarsz menni! (melyik részre)
Nem baj, majd lessz időd! Én most be kalibráltam magam Erdélyben!
ja mégvalami menyit kelet menni a hegyekig km -re gondok sacper kábé.
látam a képeket széphelyen jártatok engem meg esz a penész ithon
Oxi!
Szólj, ha indulhatunk!