Zoli drága tesóm!
Szép hazánk fővárosába nehéz elcsábítani a fórumozókat, akkor mennyi esélyt látsz abban, hogy eljönnek Mali fővárosába?
Három túrát hoztam eddig össze, eljött az idő, hogy átadjam a stafétát, most ti jöttök!
Csak az időt és a helyet mondjátok, ha tudok ott leszek, ha kell akár Afrikába is
Jövőhéten meglesz a GPS-em is, nincs előttem akadály!
(eddig sem volt )
Sziasztok!
Tényleg jó volt a tegnapi túra, jó volt személyesen is megismerkedni. Remélem a hazaút is kellemes volt Laci! A végére azért jól elfáradhattatok!
Az út széli szerelgetés tényleg "hasznos" volt, ma reggel már gondolkoztam, hogy mivel kellene bővíteni a motoron hordott alkatrészek, csavarok, szorítók készletét, mert most elég gyenge a felszerelés.
Szuperül néznek ki egyébként a motoraitok, látszik, hogy gondos gazda kezében vannak.
Remélem én is, hogy lesz ismétlés!
Üdv,
Darkmind
P.S.: képeket majd én is berakok, csak nincs még itt az adatkábelem.
Mivel egri vagyok nekem ismerős volt a táj és az utak is.. de végülis ami nagyon gázos az Noszvaj és Bogács között van. A többi elfogadható ;)
Nekem is csak pénteken szólj a haverom, hogy megyek e?! Amúgy jó volt, sokat lehet tanulni más motorostól. Kb 40-50-en voltunk, kaja, pia.. minden volt meg rendesek is voltak, hiába voltam Hondás.. sztem egyedül mert másikat nem láttam
Valami hasonlót remélem a CB 500-as fórumtagok is összehozunk vagy legalább gurulunk egyet
Jó ha személyesen is megismerjük egymást
Köszönöm a túra résztvevőinek, hogy velem tartottak a mai napon, remélem lesz rá mód megismételni a nyár folyamán és bízok benne, hogy többen el tudtok majd jönni legközelebb.
Indulás előtt nulláztam le a napi számlálót és most 588km-t mutat, azt hiszem most feltöltődtem egy kicsit.
Balázsnak külön köszönet az Esztergom- Visegrád- Szentendre útvonal idegenvezetéséért, szép helyeken jártunk.
A kuplung bowdenem elszakadása miatti félórás útszéli szerelésért elnézéseteket kérem, de sajnos ezt nem láthattam előre, talán annyi haszna van ha legközelebb így jártok már rutinszerüen fogjátok tudni a megoldást.
Üdv,
Laci
Tegnap voltam Bogácson Hyosung motoros találkozón. Összejöttek a fórum tagjai egy nyaralóban. Egy barátom hívott magával mivel ő is Hyosungos. Rakok fel pár képet engedelmetekkel...
Remélem a CB 500-nak is lesz hasonló összejövetelük
Én örülnék neki... Jól éreztem magam
Terhelés mentesen 4 centi. Aztán állítottam rajta most 3.5 a lógás terhelve még nem néztem de valószínűsítem hogy terhelve lecsökken 1-2 centire de majd megnézem mielőtt indulok.
Igen de sajna a dob eléggé nyomott . Ő amikor vizsgáztam ott azt tanultuk hogy a láncfeszesség 1-2 cm a lengőkarnál! nem sok a 3-4 cm? Ja és terhelten kell nézni!
gondolj bele milyen rossz lenne, ha minden pöpec lenne rajta! Én nem bírtam ki anno amikor megvettem, hogy darabokra ne szedjem... Mindegy csak lehessen mojolni rajta
Ma vettem észre hogy verődik a láncom. Lassacskán állítanom kell rajta szerintem megmértem 4 centi a lógás. nem tudom mit ír a könyve. Ha valaki tudja írja meg legyen szíves.
Ne viccölj már! A kipufogón kívül csak kisebb hibák látszanak így a képről. A kipufogót amúgy is újra kell fényezni 1-2 évente. Kint tartották amúgy a szabadban szegénykét, hogy megtámadta a rozsda? Hány km van benne? Németországi?
Köszönöm szépen!Még annyit magamról ,hogy 31 éves vagyok van családom egy 1,5 éves kislányom van. Csináltam képet van még mit csinálni a mocin de mivel még nincs nállam a jogsim ugyse tudom használni demár nagyon várom:)!
Szép hazánk fővárosába nehéz elcsábítani a fórumozókat, akkor mennyi esélyt látsz abban, hogy eljönnek Mali fővárosába?
Három túrát hoztam eddig össze, eljött az idő, hogy átadjam a stafétát, most ti jöttök!
Csak az időt és a helyet mondjátok, ha tudok ott leszek, ha kell akár Afrikába is
Jövőhéten meglesz a GPS-em is, nincs előttem akadály!
(eddig sem volt )