Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli drága tesóm!
Szép hazánk fővárosába nehéz elcsábítani a fórumozókat, akkor mennyi esélyt látsz abban, hogy eljönnek Mali fővárosába?
Három túrát hoztam eddig össze, eljött az idő, hogy átadjam a stafétát, most ti jöttök!
Csak az időt és a helyet mondjátok, ha tudok ott leszek, ha kell akár Afrikába is
Jövőhéten meglesz a GPS-em is, nincs előttem akadály!
(eddig sem volt )
Sziasztok!
Tényleg jó volt a tegnapi túra, jó volt személyesen is megismerkedni. Remélem a hazaút is kellemes volt Laci! A végére azért jól elfáradhattatok!
Az út széli szerelgetés tényleg "hasznos" volt, ma reggel már gondolkoztam, hogy mivel kellene bővíteni a motoron hordott alkatrészek, csavarok, szorítók készletét, mert most elég gyenge a felszerelés.
Szuperül néznek ki egyébként a motoraitok, látszik, hogy gondos gazda kezében vannak.
Remélem én is, hogy lesz ismétlés!
Üdv,
Darkmind
P.S.: képeket majd én is berakok, csak nincs még itt az adatkábelem.
No, senkit sem csigázott fel a Bamakó túra ötlete?
jó kis túrát nyomtatok Laci! legközelebb remélem én is el tudok menni...
Köszi Zoli, hogy kiálltál mellettem ! ! ! !

http://www.sportmotor.hu/motor...
( #5 hozzászólás )

Pedig nem is ismerjük egymást személyesen... Márkatárs
Látszik, hogy itt is milyen jó csapat van ! ! ! ! ! ! ! !
jó a mocid nagyon hasonlít az enyémhez
hányas évjárat? sok szerencsét hozzá
Leveles
Sziasztok!

Ugyan semmiség :) Örülök neki hogy tetszett!

Szívesen máskor is :D
Mivel egri vagyok nekem ismerős volt a táj és az utak is.. de végülis ami nagyon gázos az Noszvaj és Bogács között van. A többi elfogadható ;)
Nekem is csak pénteken szólj a haverom, hogy megyek e?! Amúgy jó volt, sokat lehet tanulni más motorostól. Kb 40-50-en voltunk, kaja, pia.. minden volt meg rendesek is voltak, hiába voltam Hondás.. sztem egyedül mert másikat nem láttam

Valami hasonlót remélem a CB 500-as fórumtagok is összehozunk vagy legalább gurulunk egyet
Jó ha személyesen is megismerjük egymást
Köszönöm a túra résztvevőinek, hogy velem tartottak a mai napon, remélem lesz rá mód megismételni a nyár folyamán és bízok benne, hogy többen el tudtok majd jönni legközelebb.
Indulás előtt nulláztam le a napi számlálót és most 588km-t mutat, azt hiszem most feltöltődtem egy kicsit.
Balázsnak külön köszönet az Esztergom- Visegrád- Szentendre útvonal idegenvezetéséért, szép helyeken jártunk.
A kuplung bowdenem elszakadása miatti félórás útszéli szerelésért elnézéseteket kérem, de sajnos ezt nem láthattam előre, talán annyi haszna van ha legközelebb így jártok már rutinszerüen fogjátok tudni a megoldást.
Üdv,
Laci
Bogácson voltatok? Vazz 5 kmre lakom Bogácstol Bükkzsércen:) huh ha ezt tudom hogy jöttök !és amúgy hogy tettszett a környék?jó szarok az utak:(!
hali! terhelés mentesen kell nézni (középsztenderen) 3-4 cm a gyári spec
valaki gondolkozott már a Bamakón? CB-vel persze, ha már a Franciák kiküldték szegénykét a Dakarra... Valami endúrósabb gummával

http://www.budapestbamako.org/...
Szép napot mindenkinek!

Tegnap voltam Bogácson Hyosung motoros találkozón. Összejöttek a fórum tagjai egy nyaralóban. Egy barátom hívott magával mivel ő is Hyosungos. Rakok fel pár képet engedelmetekkel...

Remélem a CB 500-nak is lesz hasonló összejövetelük
Én örülnék neki... Jól éreztem magam
De most nézem hogy amit Zoli bemásolt ott is középsztenderen írja a 3-4 centit
Szia!

Terhelés mentesen 4 centi. Aztán állítottam rajta most 3.5 a lógás terhelve még nem néztem de valószínűsítem hogy terhelve lecsökken 1-2 centire de majd megnézem mielőtt indulok.
Igen de sajna a dob eléggé nyomott . Ő amikor vizsgáztam ott azt tanultuk hogy a láncfeszesség 1-2 cm a lengőkarnál! nem sok a 3-4 cm? Ja és terhelten kell nézni!
alakul a molekula! látom a kipuval kezdted!

gondolj bele milyen rossz lenne, ha minden pöpec lenne rajta! Én nem bírtam ki anno amikor megvettem, hogy darabokra ne szedjem... Mindegy csak lehessen mojolni rajta
Balázs a 4 centi még pont jó! 3-4 centi a gépkönyv szerint
Sziasztok!

Ma vettem észre hogy verődik a láncom. Lassacskán állítanom kell rajta szerintem megmértem 4 centi a lógás. nem tudom mit ír a könyve. Ha valaki tudja írja meg legyen szíves.

üdv: szobbal
A mai napom eltelt a moci kisebb nagyobb hibái javításaival (hála istennek)de kezd alakulni nagyon örülök a kis mocimnak !
Bocsi a plusz 0 ért! 65000km...
Szabadban tárolva? 650000Km-el? És ilyen jól néz ki? Imádom a Hondát!
Igen sajna kint volt tárolva a szabadba:(. Ausztriai papírjai vannak és 65000km van óra szerint benne.
Hali!

Ne viccölj már! A kipufogón kívül csak kisebb hibák látszanak így a képről. A kipufogót amúgy is újra kell fényezni 1-2 évente. Kint tartották amúgy a szabadban szegénykét, hogy megtámadta a rozsda? Hány km van benne? Németországi?

üdv,
Zoli
Köszönöm szépen!Még annyit magamról ,hogy 31 éves vagyok van családom egy 1,5 éves kislányom van. Csináltam képet van még mit csinálni a mocin de mivel még nincs nállam a jogsim ugyse tudom használni demár nagyon várom:)!