Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvastad?
Holnap (vasárnap) készülök Erdélybe, de este felé jövök haza! Ha még akkor jó, én benne vagyok. Van még egy csabai CB 500-as srác, ő a "9" a fórumon, neki is szólunk. Add meg a mail címed, és elküldöm a telószámom, majd te is küld el! Az enyém 30/9537-661!
Szia Atesz!

Vasárnap délután/estefelé érek Békés városba motorral. Ha van kedved és arra gurulsz, akkor akár megihatnánk egy sö...bodzaszörpöt is! És megcsodálom a CB-det! ;)

Hétfőn indulunk onnét kirándulni reggel, talán még hétfő este leszek arrafelé elérhető.

Ha esetleg úgy jön ki a lépés...gondoltam szólok!

Üdv,
Zoli
király! igazán olcsón megúsztad!

nagyon szuper idő van, ennél kívánni sem lehet jobb motoros időt! :D Tekertem is egy rövid 50-est, délután majd bringával tekerek egy jót, kell a sport is!

Faljátok a kilómétereket!

Üdv,
Zoli
Szevasztok!
Köszönöm a leírást Zoli, valamikor kipróbálom. A kipufogót is letesztelem majd.
Kihevertem a dőlésből adódó szégyent, és megrendeltem a biker-world-ből a fékkart. 1600 Ft. Tudom ajánlani a Pesthez közelieknek a boltot (Aradi u.), mert nagyon rendes a tulaj (Rudi).
Nagyon szép idő van ma, lehet, hogy gurulok egyet!

Darkmind
Nem baj Zoli, de azért köszi!
Még nem vettem plexit, a Givin agyalok. Neked is kellemes ünnepet és széles utat!
túl gyors voltam... kicsit idejétmúlt! Na mind1...

Jó hétvégét és Húsvétot mindenkinek!

Zoli
középső!
hoppáré ezt nézzétek!

http://www.sportmotor.hu/motor...

fincsi kis munkábajárós!
nyomasd neki tiltásig!
Hali!
Nekem is így működik a CB-n.
Majd a hőfokmérő arrébb tessékeli!

Nektek ilyen délutáni 20fokos melegben kell szivatót használni? Nekem a CBF-nél nem! Csak gyújtás, és alapból 900. Aztán szépen ahogy melegszik, felkúszik 1300ra...
Gyerekek, ezt nem hiszem el!
Ha valaki esetleg gondolkodóba esne, az állat BELÜL van!
Borzasztó problémát tudnak okozni egyébként a gázszerkezeteknél, belemásznak a csövekbe, s akár szünetelhet is a fűtés emiatt (a szerelők persze szeretik ezt, mert kiszedik, s elkérnek egy csomó pénzt).
Semmilyen nyaggatásra nem távozott, de ha bemászott, remélem ki is tud mászni, a fene a dolgát!
Megvan! A hülye kötőjelet kellett csak elhagynom!
Ez a manual nekem is meg van, és a 96-tól 2001-ig terjedők működnek is, de a kérdéses 93, 94, 95 nekem nem jött össze!
íme
Én azt vettem észre, hogy amíg egy ilyen öntött alu kar nincs derékszögig, vagy jobban meghajolva addig simán visszahajlítható! De ezután már sajna nem! A visszahajlítás ne fogóval történjen, és hajlít, hanem mint a szöget, úgy egyenesítsd vissza kalapáccsal! Nekem úgy már sikerült 1x

Egyébként már én sem értetlenkedek ilyen dőléseken...
Van valakinek 93, 94, vagy 95-ös CB500-a?
Az alvázszáma érdekellne, (az utso 4 szám nem is kell, majd hasból kitöltöm) mert egy német oldalon le lehet tölteni prosikat. Megtudnám, hogy a legelején milyen fúvókákat használtak a karbiban!
http://zsf-motorrad.de/index.p...
Amugy meg sztem probald meg visszahajlitani. Ha eltorik, hat eltorik, raersz akkor is ujat venni.

Itt tudsz is

http://www.biker-world.hu/
En visszahajlitottam az enyemet (nem sokat kellett) es nem tort el. Eddig. Remelem ezutan sem fog. Nem talaltam rajta repedest, semmit az elhajlaskor es a visszahajlitaskor sem.
a kipu alján gyárilag van egy picike luk, ezen csorog ki gondolom a kondenzvíz, stb. De a hangot aligha befolyásolja
Amíg nem történt velem hasonló malőr csak röhögtem a hasonló sztorikon azóta nem… Könnyen összejön egy ilyen sajnos.
Szia!

Felhangosodás:
-eredhet abból hogy a kipufogóban már ha van gyárilag gyapot (nem tudom) összeesett. ne foglalkozz vele legalább hallanak!
-én is tapasztaltam ezt a dolgot bár nekem meg van fúrva a vége az előző tulaj megfurkálta (ez van) de legalább hallanak az autósok)
-luk.. hát kötve hiszem hogy van de 1x-ű megnézni alapjárat talpaddal befogod a kipuff végét és meghallgatod vagy segítenek neked hogy van-e kifújás valahol.

Fék kar mindenféleképpen új! mivel öntvény ezért ha visszafelé elhajtod törés lesz belőle. Tuti!

http://sugomotor.hu/
Náluk akad CB500 alkatrész!
Postán elküldik neked.

Remélem tudtam segíteni.

üdv: szobbal
Most számoltam utána (megnéztem a blokkot): sokkal jobban fogyasztott a gép: 4.0/100 km, ami a körülményeket figyelembe véve nagyon jó! (többször forgattam tiltásig...)
Jó kis gép ez a CB 500!