Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jól éreztem, hogy puha. Mit értesz, hogy full kemény? Rugó előfeszítést meg a nyomó-húzó fokozati csillapítást is maxra tetted?
Elöl-hátul 2,3?
Szevasz, en szinte full kemenyre allitottam, szinten a kulfoldi gurulasok es Ring miatt. Itthon, utcan pattog azert, de jobb igy.
Utcan en 2,3 korul megyek (SportSmart), ringen 1,9.
Üdv!
Megtettem első km-eimet a géppel (kb 50), nem lesz rossz... Ami viszont egyből feltűnt, hogy nekem eléggé puhának tűnik az előző gépemhez, a 600RR-hez képest. Ráadásul azon is húztam, mert pályán is használtam.
Az lenne kérdésem, hogy Ti állítottatok-e a futóművön, és ki hova tekergetett?
A másik kérdés, hogy utcára a gyári guminyomással mentek, vagy szoktatok lejjebb engedni? Én főleg osztrák, jó minőségű szerpentinen használnám a mocit.
Delutani utolso etapra regisztraltam. Most te mesz elol;)
Na sziasztok! A "na" arra vonatkozik, hogy tegnap végre én is előkotortam a gépet a garázsból... És végre a nyíltnapra is jó időt ígérnek, így már szinte biztosnak mondható, hogy szerda délután kilátogatok egy kis bemelegítő körözésre... Abdullal ott találkozunk - remélem - ki tart még velünk?
Sziasztok, Továbbra is eladó cuccok CB1000R-hez + két további dolog! Akrapovic katalizátor kiváltó y elosztó cső (18e) és Power Commander IIIUSB (60e)! A korábban hirdetettek is megvannak még, de inkább még egyszer! Honda gyári - új, dobozos karóra (45e) (cikkszám: 08MLW-08G-WATS); gyári kipufogó dob (60e) (csavarokkal - 4500 km-t futott, sértetlen, gyönyörű), gyári első-hátsó ülés (új-dobozos 30e), fejidomra való gyári, fényezett borító elem (új - 8e), ledes hátsó indexek (használt 8e), kis rendszámtábla tartó (használt - 8e). Egybe is és tételenként is eladó! Megtekinthető és átvehető a XI. kerületben. Írj privát üzenetet ide: 007thesaint@gmail.com Üdv, Pál
Ma....
Inkább a délutániban.

Nem kéretem magam, de mostanság eléggé átalakulóban van az életem, de ezt majd e-mailben mesélem el inkább
Jó idő lesz, ne kéresd magad! Ha el tudod intézni, akkor napközben leszel kint vagy a délutáni utolsóban?
Én szeretnék menni, de még nem tudom biztosra mondani.

Üdv

Peti
Április 24-én jön valaki a Hungaroringre nyílt napra? Én a délutáni utcai utolsót tervezem, és esélyes, hogy Mr. Valaki is jön a CB-vel.
Hali!

Én Repsol, ill. Motult. De vigyázz, mert a Motulból a régebbi Road fehér, de az új, fekete flakonos már színtelen.
Hali, innen meg nem rendeltem, de mas helyrol EUbol mar tobbszor es egy heten belul (3-4 nap) mar nalam volt. Mas helyen 5-15 EUR kozotti szallitasi ktsg merult fel.
Gyorsan megneztem a moto landos honlapot es elvileg ingyenesre irta ki a szallitast, a 310 EURs arban benne volt (Magyarorszagi cimre).
En meg itthon vettem, erosen lealkudva es joval joval kedvezmenyes aron, mert tobb dolgot is vettem mar naluk, es torzsvasarloi kartyam van. Es ha jol remlik akkor 120 korul volt az indulo ara...
En meg nyugodt szivvel Alpinestars ruhakat ajanlanek, itthon (proba vagy vasarlas) pardi.hu, kintrol fc moto (innen 8 EUR a szallitas es egy heten belul itt van ez fix tapasztalat). Bar ez inkabb sportos, a Beringet pedig mindenre lehet hasznalni, de ezt te tudod, hogy mi mindenre kell a borruha.
Abdul!

A kabatodat te az altalad megadott moto-land-tol rendelted?
Ha igen, akkor mennyi a posta es hany nap alatt erkezett meg?
Koszi elore
Ki milyen lánctisztitòt és láncspray-t hasznal?
Mit ajánlotok?
A Mol Dynamic lancspray-t több fòrumon dicsérik, de én olyat keresnék ami szintelen, amitöl nem lesz fehér a lánc.
Szivesen! De minek adod el? Szereld fel az 1300-asra, pofasabb lesz
Lattam ma a Szentendrein egy szurke CB-t, utassal es hatso dobozzal, talan forumos arc?
Köszi Tomika :-))
Palika kicsit szetszort, itt elered
007thesaint@gmail.com
email cim?
Hölgyek-Urak, :-) van pár eladó alkatrész CB1000R-hez: Pl: Honda gyári - új, dobozos karóra (cikkszám: 08MLW-08G-WATS); gyári kipufogó dob (csavarokkal - 4500 km-t futott, sértetlen, gyönyörű), gyári első-hátsó ülés (új-dobozos), fejidomra való gyári, fényezett borító elem (új), ledes hátsó indexek (használt), kis rendszámtábla tartó (használt). Egybe is és tételenként is eladó, ár megegyezés szerint! Megtekinthető és átvehető a XI. kerületben. Írj privát üzenetet!
2reszes v. kabat, amire palyazok.
Ha nem zavar az egyreszes, akkor a helyedben ezt is szamitasba vennem...http://www.kepesmotor.hu/egyre..." target="_blank">Spidi