Szevasz, en szinte full kemenyre allitottam, szinten a kulfoldi gurulasok es Ring miatt. Itthon, utcan pattog azert, de jobb igy.
Utcan en 2,3 korul megyek (SportSmart), ringen 1,9.
Üdv!
Megtettem első km-eimet a géppel (kb 50), nem lesz rossz... Ami viszont egyből feltűnt, hogy nekem eléggé puhának tűnik az előző gépemhez, a 600RR-hez képest. Ráadásul azon is húztam, mert pályán is használtam.
Az lenne kérdésem, hogy Ti állítottatok-e a futóművön, és ki hova tekergetett?
A másik kérdés, hogy utcára a gyári guminyomással mentek, vagy szoktatok lejjebb engedni? Én főleg osztrák, jó minőségű szerpentinen használnám a mocit.
Na sziasztok! A "na" arra vonatkozik, hogy tegnap végre én is előkotortam a gépet a garázsból... És végre a nyíltnapra is jó időt ígérnek, így már szinte biztosnak mondható, hogy szerda délután kilátogatok egy kis bemelegítő körözésre... Abdullal ott találkozunk - remélem - ki tart még velünk?
Sziasztok, Továbbra is eladó cuccok CB1000R-hez + két további dolog! Akrapovic katalizátor kiváltó y elosztó cső (18e) és Power Commander IIIUSB (60e)! A korábban hirdetettek is megvannak még, de inkább még egyszer! Honda gyári - új, dobozos karóra (45e) (cikkszám: 08MLW-08G-WATS); gyári kipufogó dob (60e) (csavarokkal - 4500 km-t futott, sértetlen, gyönyörű), gyári első-hátsó ülés (új-dobozos 30e), fejidomra való gyári, fényezett borító elem (új - 8e), ledes hátsó indexek (használt 8e), kis rendszámtábla tartó (használt - 8e). Egybe is és tételenként is eladó! Megtekinthető és átvehető a XI. kerületben. Írj privát üzenetet ide: 007thesaint@gmail.com Üdv, Pál
Hali, innen meg nem rendeltem, de mas helyrol EUbol mar tobbszor es egy heten belul (3-4 nap) mar nalam volt. Mas helyen 5-15 EUR kozotti szallitasi ktsg merult fel.
Gyorsan megneztem a moto landos honlapot es elvileg ingyenesre irta ki a szallitast, a 310 EURs arban benne volt (Magyarorszagi cimre).
En meg itthon vettem, erosen lealkudva es joval joval kedvezmenyes aron, mert tobb dolgot is vettem mar naluk, es torzsvasarloi kartyam van. Es ha jol remlik akkor 120 korul volt az indulo ara...
En meg nyugodt szivvel Alpinestars ruhakat ajanlanek, itthon (proba vagy vasarlas) pardi.hu, kintrol fc moto (innen 8 EUR a szallitas es egy heten belul itt van ez fix tapasztalat). Bar ez inkabb sportos, a Beringet pedig mindenre lehet hasznalni, de ezt te tudod, hogy mi mindenre kell a borruha.
Ki milyen lánctisztitòt és láncspray-t hasznal?
Mit ajánlotok?
A Mol Dynamic lancspray-t több fòrumon dicsérik, de én olyat keresnék ami szintelen, amitöl nem lesz fehér a lánc.
Hölgyek-Urak, :-) van pár eladó alkatrész CB1000R-hez: Pl: Honda gyári - új, dobozos karóra (cikkszám: 08MLW-08G-WATS); gyári kipufogó dob (csavarokkal - 4500 km-t futott, sértetlen, gyönyörű), gyári első-hátsó ülés (új-dobozos), fejidomra való gyári, fényezett borító elem (új), ledes hátsó indexek (használt), kis rendszámtábla tartó (használt). Egybe is és tételenként is eladó, ár megegyezés szerint! Megtekinthető és átvehető a XI. kerületben. Írj privát üzenetet!
Elöl-hátul 2,3?