Hat ez az amit en is szeretnek tudni...
De a kigyorsitasra tippelek, mar a kanyaron kivul volt. Az remlik, hogy nagyon durvan kiment a hatulja, akkor at is futott a fejemen, hogy ebbol bukta lesz... Aztan kovetkezo pillanat, hogy egyenesben erzem a testem, akkor gyors megnyugvas, majd kovetkezo pillanat, hogy mosogepben porgok...
Hát ez bazira bosszantó lehetett. Sajnos nem látszik, de nagyon érdekelne, hogy lapon voltál és kicsúszott, vagy kigyorsítottál és így vesztett tapadást?
Tanulsag?... Ne kapj verszemet, ha meglatod Mr. Valakit a palyan , ne menj palyara kukara kopott gumival (hogy ezt meg ugyis kibirja) es ne elozz nagyon kulso iven, mert a szar gumid a poros reteggel nem okos parositas...
Ne telibe szilózd mert az tényleg halál.6-8-10 pötty kell rá és le lehet venni.
Mondjuk én sikeresen szétszedtem sikaflexel összerakott lámpát is.
Az tényleg harakirit kívánt végére.
Ha meg sérül akkor úgyis csere a védő.Ha valamiért a deklit kell levenni az meg védővel együtt is lejön.
Jó ez akarbon cucc, de ne adja isten, ha valamiért sérül a felület és fel van ragasztva, hogyan cseréled? A fiúk ezt nem igazán gondolták át ott a messze nyugaton. Ha szilóval felragasztod és az megköt, utána csak darabokban tudod letépni, de ez sem lesz egyszerű, mindenesetre egyben tuti nem jön le. Pedig ott vannak a csavarok.
Majd szolj ha kell segitseg a szervezesben, meg a vegen osszel is kinezek... ha nem jott volna kozbe a bukta, most kint lennek. Olcsobb lett volna arra kolteni
Fene tudja még mi lesz.Egyenlőre havi 20-30 megy letétbe.Aztán kialakul.Tény hogy ki nem hagyom a jövő évben.Ha máshogy nem megy őszi muriban.
A mostani évben gyakorlatilag 2 szabad hétvégém volt.
Elég zúzós a meló.
De a kigyorsitasra tippelek, mar a kanyaron kivul volt. Az remlik, hogy nagyon durvan kiment a hatulja, akkor at is futott a fejemen, hogy ebbol bukta lesz... Aztan kovetkezo pillanat, hogy egyenesben erzem a testem, akkor gyors megnyugvas, majd kovetkezo pillanat, hogy mosogepben porgok...
Látnád a deklit megértenéd.
Amúgy a sisakom carbon.Látom hogy ha sérül ott komolyabb gond lesz mint egy lakkozás.
Tanulsag?... Ne kapj verszemet, ha meglatod Mr. Valakit a palyan , ne menj palyara kukara kopott gumival (hogy ezt meg ugyis kibirja) es ne elozz nagyon kulso iven, mert a szar gumid a poros reteggel nem okos parositas...
A csavarok szabadon maradnak, igy egyben leveheto.
Mondjuk én sikeresen szétszedtem sikaflexel összerakott lámpát is.
Az tényleg harakirit kívánt végére.
Ha meg sérül akkor úgyis csere a védő.Ha valamiért a deklit kell levenni az meg védővel együtt is lejön.
Állandóan a Moby-t nézem.
A mostani évben gyakorlatilag 2 szabad hétvégém volt.
Elég zúzós a meló.
Mind sérült.
Az meg van itthon is.
Szal marad a deklivédő.Legalább nem kopik tovább.
Mii elkezdtuk szervezni a tavaszit, remelem osszejon, csak ez eltet a bukta ota
Vázvédő és lengőkar védő se ártana meg toronyóra láncal.
De inkább egy szardéniai túrára költeném.
Nya majd jövő évben.A mostanit megette a fene.