Két kérdésem lenne!
1. Mondja meg nekem valaki hogy mit kapott gyárilag a motorhoz szerszámkészlet gyanánt? Van a magyar motorokhoz is gyári keréknyomásmérő?
2. Ha tudtok, segítsen nekem valaki abban hogy Michelin Power Pure hátsó gumit kitől tudnék venni (nem bolti áron)?
Ez bizony ízlés kérdése. Nem véletlen, hogy az Arrow után végül megint a gyárinál kötöttem ki. Nekem azzal a legszebb a CB, meg eleve tetszenek ezek a blokk alatti megoldások.
És mivel a trend is ebbe az irányba megy (új Street Triple, Panigale, KTM RC 8R), így biztos nem vagyok ezzel egyedül :)
Nekem nagyon tetszik, bár a tanulmány szerintem egy kicsivel szebb, mint a végleges modell. Ez tényleg egy időtálló forma, jó hogy jövő évtől már mi is hozzájuthatunk.
Bár kanyarvadászathoz szerintem jobb a CB1000R :)
Kíváncsi vagyok azért az árára. Jut eszembe, láttátok már a képeket az új Street Triple-ről?
Szerintem az is jól sikerült és a kipufogó nagyon hasonlít a mi gépünkére :)
A kölni intermot kiállításon bemutatták az eddig csak távolkeleten forgalmazott cb 1100-ast, ami januártól lesz itt kapható. A bordó a tanulmány volt, a fehér, ami lett belőle. Én speciel bírom a konzervativ megjelenésű nagymotorokat.
Üdv
Most egészen biztosan nem fogok tudni menni, de a májusi kör mindenképpen érdekelne, szóval ha hazajöttél, akkor majd megkereslek és telefonon is megbeszélhetjük a dolgokat.
Alaphelyzetben a 2011-2012-es alatt nem tetszenek.Azok meg nem olyan árúak amit ki tudnék fizetni.
Így kinézetre a kicsi jobban bejön.
A másik hogy minek a nagyobb ha a kicsit is csak módjával használom ki.
Majd ha úgy gondolom elég belőle lépek.KB 4-5 év tapasztalatszerzés kell még.
És ja.Még májusban.Egy közepeset.Nem vészes.Csak szépészet.
A másik fele egy komplett daytona futómű/fék.
Innen rendeltem: Sportsmart
Kb. 3 nap alatt ki is szállították házhoz.
Köszi, keress nyugodtan, segítek bármiben. Most lesz az ötödik út (ha az időjárás is úgy akarja), és ha úgy alakul, akkor jövő májusban (május 1-ei vagy pünkösdi hosszú hétvégével együtt) a következő. Majd becsatlakozol. De most is jöhetsz, csak a motor leszállításban már nem tudsz betársulni hozzánk. Most autó plusz futón két motor a variálás, a két motor pedig megvan. Igaz az autóban még van két hely, ha kibírod a motorod nélkül akkor az is opció lehet.
Szia! Csak azt szerettem volna kérdezni, hogy honnan is rendelted a SportSmart-ot? Tudom, hogy le van itt írva már valahol, de így kényelmesebb :)
Amúgy gratulálok Nektek és jó szórakozást kívánon szardíniai utadhoz. Én is kacérkodom a gondolattal, úgyhogy lehet, hogy megkereslek majd hogy megtudjak néhány részletet, ill. hát biztos egy csomó hasznos tippel tudsz szolgálni.
Nagyonis.............csak most kapott egy igen masszív árú fejlesztést...........és még nem értem a végére.
Ha az meglesz akkor hujujujujujjjj.Kemény lesz mint a vídia.
Nameg tüntetem el a pofáraesés maradványait.Lassan.
Már csak az x-bikera kell várni.
Köszi az információt, FC Moto kedvezménykódra majd lehet igényt tartanék egy későbbi időszakban. De most így a házasság után előnászútra megyek a motorommal , ha minden jól megy, akkor vasárnap már Szardínián koptatom a gumit.
Ezen kívül jó árai vannak az www.fc-moto.de nek is. Ide esetleg volna egy 10%-os kedvezménykódom ha valaki nagyon költekezni akar. Én igyexem visszafogni magam a családi béke érdekében, bár a régi shoei felnyithatómat becseréltem egy új neotecre beépitett napszemüveggel és blútúszos beszélőkével hogy ügyeletben tudjak motorozni.
A németeknél a múlt heti kölni intermot után most további nyárvági kiárusítások vannak. Köztük a motoinn.de néhány nagyon jó ajánlattal. Egy nap alatt küldenek. Csak ha valakit érdekel.
Üdv: Gábor http://www.motoin.de/restposte...
A körmös kulcs a lánc állításhoz benne volt? Nekem egy kulcs van hozzá, de az a hátsó rugóstaghoz passzol, a láncállításhoz másik kéne.
Bár tudja fene mi neked a bolti ár alatt.
Én nem kaptam hozzá légnyomásmérőt.
Power Pure ügyben sajnos nem tudok segíteni :(
Két kérdésem lenne!
1. Mondja meg nekem valaki hogy mit kapott gyárilag a motorhoz szerszámkészlet gyanánt? Van a magyar motorokhoz is gyári keréknyomásmérő?
2. Ha tudtok, segítsen nekem valaki abban hogy Michelin Power Pure hátsó gumit kitől tudnék venni (nem bolti áron)?
Ez bizony ízlés kérdése. Nem véletlen, hogy az Arrow után végül megint a gyárinál kötöttem ki. Nekem azzal a legszebb a CB, meg eleve tetszenek ezek a blokk alatti megoldások.
És mivel a trend is ebbe az irányba megy (új Street Triple, Panigale, KTM RC 8R), így biztos nem vagyok ezzel egyedül :)
Bár kanyarvadászathoz szerintem jobb a CB1000R :)
Kíváncsi vagyok azért az árára. Jut eszembe, láttátok már a képeket az új Street Triple-ről?
Szerintem az is jól sikerült és a kipufogó nagyon hasonlít a mi gépünkére :)
Üdv
Gábor
Köszi szépen a linket és a felajánlott segítséget
Most egészen biztosan nem fogok tudni menni, de a májusi kör mindenképpen érdekelne, szóval ha hazajöttél, akkor majd megkereslek és telefonon is megbeszélhetjük a dolgokat.
Üdv
Peti
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
Így kinézetre a kicsi jobban bejön.
A másik hogy minek a nagyobb ha a kicsit is csak módjával használom ki.
Majd ha úgy gondolom elég belőle lépek.KB 4-5 év tapasztalatszerzés kell még.
És ja.Még májusban.Egy közepeset.Nem vészes.Csak szépészet.
A másik fele egy komplett daytona futómű/fék.
Estél?
Innen rendeltem: Sportsmart
Kb. 3 nap alatt ki is szállították házhoz.
Köszi, keress nyugodtan, segítek bármiben. Most lesz az ötödik út (ha az időjárás is úgy akarja), és ha úgy alakul, akkor jövő májusban (május 1-ei vagy pünkösdi hosszú hétvégével együtt) a következő. Majd becsatlakozol. De most is jöhetsz, csak a motor leszállításban már nem tudsz betársulni hozzánk. Most autó plusz futón két motor a variálás, a két motor pedig megvan. Igaz az autóban még van két hely, ha kibírod a motorod nélkül akkor az is opció lehet.
Szia! Csak azt szerettem volna kérdezni, hogy honnan is rendelted a SportSmart-ot? Tudom, hogy le van itt írva már valahol, de így kényelmesebb :)
Amúgy gratulálok Nektek és jó szórakozást kívánon szardíniai utadhoz. Én is kacérkodom a gondolattal, úgyhogy lehet, hogy megkereslek majd hogy megtudjak néhány részletet, ill. hát biztos egy csomó hasznos tippel tudsz szolgálni.
Üdv
Peti
Ha az meglesz akkor hujujujujujjjj.Kemény lesz mint a vídia.
Nameg tüntetem el a pofáraesés maradványait.Lassan.
Már csak az x-bikera kell várni.
Jármű már van amivel elszuszogok addig.
Motor még nincs.
http://www.fc-moto.de/epages/f...
A németeknél a múlt heti kölni intermot után most további nyárvági kiárusítások vannak. Köztük a motoinn.de néhány nagyon jó ajánlattal. Egy nap alatt küldenek. Csak ha valakit érdekel.
Üdv: Gábor
http://www.motoin.de/restposte...