Köszi!
Így utólag elnézegetve - köszönhetően annak, hogy nem volt rajtunk kívül senki azon a délutánon - egész jó képeket sikerült csinálni, szóval ha komoly supermotósok nyomták volna, akkor akár komoly kis filmecske is lehetne - Így viszont amatőr videó marad
Azért - ha majd megkapom a barátomtól a sisakkamera képeit - kicsit felturbózom a klipet... csak tudod, ezek a videó adok-kapok dolgok nagyon nehézkesen működnek...
Bocs, most látom a kérdést...
Gondolom már sikerült, de ha nem talán a legegyszerűbb módja, ha elindítod a lejátszást és jobbegérgomb - "Copy video URL" ...
Remélem valamelyik motogp csapatnak küldöd, hogy figyeljenek már fel ránk végre
Wow! és még találtam egy-két jó képet :)
Szerintem letiltanának a jutyubról ha minden anyagot feltöltenék amit az elmúlt egy-két évben készítettem ilyen-olyan motorozásokról... (nem beszélve a több száz gigányiról, ami az elmúlt 10-15 évben készült... bízom benne, hogy egyszer leszek annyira öreg, - nagyon nagyon sok év múlva - hogy csinálni már csak nehezen, de nézni még jól tudom majd... nem (csak) a szexről beszélek ...)
(de ha gondolod, adj egy vinyót, és átírom neked szívesen a ringes videókat... cserébe a tiédért )
-
Végre egy közös kép (Honnan szerezted, nem találom az albumokban... vagy csak vak vagyok...? )
Váratlan fordulat! Találtam egy kis szabadidőt tegnap és összedobtam egy rövid videót - kedvcsinálónak azoknak akik még nem jártak a ringen - és Abdulnak személyesen: http://youtu.be/nJDa7cGQyog
Karasnánál nem tudják mikor érkezik be, nekem meg nagyon kéne.