Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét, nincs valakinek véletlenül egy hátsó idom és egy hátsó lámpa eladó?
Karasnánál nem tudják mikor érkezik be, nekem meg nagyon kéne.
Köszi!
Így utólag elnézegetve - köszönhetően annak, hogy nem volt rajtunk kívül senki azon a délutánon - egész jó képeket sikerült csinálni, szóval ha komoly supermotósok nyomták volna, akkor akár komoly kis filmecske is lehetne - Így viszont amatőr videó marad
Azért - ha majd megkapom a barátomtól a sisakkamera képeit - kicsit felturbózom a klipet... csak tudod, ezek a videó adok-kapok dolgok nagyon nehézkesen működnek...
Mukodik koszonom! ja es most lattam a supermotos videot, hat minosegi munka az is!
Ja kérem, ahol még a jobbegérgomb is le van spórolva ..
Ennek elvileg működni kellene:
http://www.youtube.com/watch?f...
i-cuccokon nincs jobb eger gomb... szoval meg benazok, segits ki!:)
Bocs, most látom a kérdést...
Gondolom már sikerült, de ha nem talán a legegyszerűbb módja, ha elindítod a lejátszást és jobbegérgomb - "Copy video URL" ...
Remélem valamelyik motogp csapatnak küldöd, hogy figyeljenek már fel ránk végre
A kozvetlen youtube linket hogy tudom leszedni? Vagy en vagyok a vak? :)
na szep, ennyi motorost feltartok
jövök
Hú, de fájintos videó. Látszik, hogy szakember csinálta
Wow! és még találtam egy-két jó képet :)
Szerintem letiltanának a jutyubról ha minden anyagot feltöltenék amit az elmúlt egy-két évben készítettem ilyen-olyan motorozásokról... (nem beszélve a több száz gigányiról, ami az elmúlt 10-15 évben készült... bízom benne, hogy egyszer leszek annyira öreg, - nagyon nagyon sok év múlva - hogy csinálni már csak nehezen, de nézni még jól tudom majd... nem (csak) a szexről beszélek ...)
(de ha gondolod, adj egy vinyót, és átírom neked szívesen a ringes videókat... cserébe a tiédért )
-
Hat itt :) https://www.dropbox.com/sh/u1o...

Es szuper lett a video, vegre! Ez az elmult ket ev termese? :)
Néha nekem is az volt az érzésem
Az utolsó két alkalommal viccesen kevesen voltak... (ami persze nekünk motorosoknak nem baj...)
A video elso harom perceben mar kezdtem azt hinni, hogy kibereltetek az egesz palyat es csak ketten mentetek.
Végre egy közös kép (Honnan szerezted, nem találom az albumokban... vagy csak vak vagyok...? )
Váratlan fordulat! Találtam egy kis szabadidőt tegnap és összedobtam egy rövid videót - kedvcsinálónak azoknak akik még nem jártak a ringen - és Abdulnak személyesen:
http://youtu.be/nJDa7cGQyog

(GoPro HD2-es kamerákkal készült)
Rá photoshoppoljam neked ?:)
Igen gyere, meg rafernel a kepre siman
OK.
Hiányoltunk is! Sajnos a legközelebb elég távol van... (valamikor augusztusban...)
Addig majd kiötlünk valami utcai összeröffenést... (vagy nem... )
Annyira készültem erre a napra, mégsem mehettem beb@szott a munka
De jó képek Legközelebb már előre szabit veszek ki
jo moka volt ujra!
A celegyeneses kigyorsitas eleg latvanyos volt...
Ok, de dudalj ha utban leszek
Jól mentél,én sem vagyok ám sokkal gyorsabb...
Elvileg 3-án is megyek,ha jó idő lesz,aztán veretünk egyet
Gumi melegito kor... Szuper, meg a vegen a kezdo csoportbol is kitiltanak a lassusagom miatt
Akkor jöttem vissza a benzinkútról,még melegítettem a gumikat,azért mentem mögötted