Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha sikerül párban valakit találni akkor is 10 euroval olcsóbb mint a revolution-nál.
Hát 2-3e ért nem biztos hogy érdemes külföldről beszerezni.
Bár csábító mert kéne egy szett még a tél előtt csak nem dunlop.
Üdv, ha valaki gondolkodna Dunlop Sportsmart gumi vásárlásban, akkor szóljon és társuljon be hozzam. 230eur-ért rendelnem kintről párban (megbízható, mar van tapasztalat) plusz 23eur a szállítás (ezen osztoznank). középárfolyamos, most kb. 285ft-os EUR-val számolva.
Klassz, szép a táj is...
Cb1000R Fabbri Gen-X plexi eladó. Alig használt, karcmentes állapotú 17000Ft-ért
Hi HVG! Köszönöm, megfogadom a tanácsaidat!
Nem volt utrahang, inkább hagyjuk, hogy mi volt a "sürgősségin"... De bízom benne, hogy nincs más baj, mert igazán ezen a "külső" fájdalmon kívül nem érzem, hogy bármi baj lenne - jó a közérzetem, enni és inni is tudok ám rendesen
Na jó, hagyjuk ezt a témát, és bocs mindenkitől, hogy kicsit elkalandoztunk a CB témától...
A zúzódásra bármi jobb mint egy melegvizes fürdő...Én jobb hijján megkérnék valakit a családból hogy Voltaren dolo, vagy Fastum géllel dörzsölje be az oldaladat többször naponta, nagy felületen, ezzel együtt nem éhgyomorra Advil vagy diclofenac tablettát is szedhetnél naponta max 3x mert minden más receptköteles, mellette max 4x2 algopyrint. 4-5 napig fájni fog. Sajnállak, gondolom minden mozdulat nyilal...
Volt hasi ultrahangvizsgálatod? Máj lép nem sérült? Abból tud baj lenni.
Eladó CB1000R-hez:öhlins kormány stabi,power commander 5,sportlégszűrő,picit sérűlt arrow dob,himzet ülések,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Köszönöm mindenkinek az együttérző és intő szavakat
Doki, van valami javallatod, hogyan lehetne kicsit meggyorsítani a regenerálódást? (godolok itt valami gyógyszerre, krémre...?) Illetve tervbe volt a napokban egy thermálfürdőzéssel egybekötött csavargás, szerinted az milyen hatással lehet? (nem arra gondolok, hogy meggyógyulok-e tőle , hanem hogy nem fog-e még rosszabbat tenni a "forró" víz?)
Na ennek örülök Mr., biztos nehéz elfogadnod, de öregszel
Hello,

A bordaközti idegek zúzódása és a szalagok húzódása éppen úgy fáj, mint egy bordatörés. Azért örülünk, hogy nem törtél el, de jobban is vigyázhatnál, végül is nem vagy már gyerek, hogy száguldozzál . Jobbulást kivánok.
Szerencsére a Te állításod jött be
Miután egész éjjel mozdulatlan pózban - kizárólag hasi légzéssel - bámultam a plafont, reggel 5-kor mintegy negyed óra alatt feltápászkodtam (nem volt egyszerű ), és elmentem a sürgősségire... röntgen... Nem akartam elhinni, se törés se repedés! Erős ez a test amiben lakom (Csak tudnám, hogy akkor mi fáj ilyen kegyetlenül...?)
Szia
Tegyel fel elöre egyel kisebbet,hatra egyel nagyobbat,akkor sokkal jobb lesz
Jobbulást, remélem a doki csak annyit állapít meg, hogy nehezen tűröd az apró fájdalmakat, különben semmi bajod.
Bocs, "természetesen" csak rosszul írtam.. 29.-ét akartam...
Nekem is pont így alakul, az idén már nem tudok kimenni... és legnagyobb fájdalamra a szardínia sem tud semmiképp összejönni... pedig már gumikat is vettem... ez van... Majd jövőre talán...
(eladtam a kis gépet, az utódja dobott le . Be kell még törni )
28ra hogy tudtál regisztrálni? akkor nem is volt betervezve nyilt nap. Én most akartam jelentkezik, de írtak is vissza, hogy elmarad..
Én nagyon szomorú vagyok, úgy néz ki jövő tavaszig nem lesz ring nekem, így tuti menni kell szardiniara .
Neked pedig jobbulast,azt hittem mar eladtad a kis gépet.
Ezer hála az infóért... (Érdekes, hogy én is regisztráltam 28.-re, jött is visszaigazolás, de nekem mégsem küldtek lemondó emailt...) Egyik szemem sír (csak azért, mert Ti sem tudtok kimenni ) a másik nevet, mert megoldódik a dilemmám, hogy kimenjek-e délelőtt... Mindazonáltal lehet, hogy az elkövetkezendő néhány nap (hét) programját eleve törölnöm kell, ugyanis sikerült ma enduróval odavernem magam, bordarepedés-törés gyanu... reggel valszeg dokinál kezdek... ha fel birok kelni...
Elmarad a 29ei a következő szeptember 20... Most írtak a ringtol, ne menj ki.
Köszönöm, megnézem.
Szia Bob,

Az ebay-on van pár alkatrész, pl itt egy oldal, a műszerfalkeret és a lámpatest rajta van, de talán még más is. Olcsónak nem mondanám....

Üdv

G

http://stores.ebay.de/KFM-Moto...
Igen, titánból.....
Ez kb. Ugyanolyan, mint az Ixil kinezetben.
illetve nagyítva
Aki szeretne pár kilót lefaragni a motor súlyából, az nézze meg ezt az új MIWW-t, nem egészen fél kiló. Én most először látom az ebájon. 289 euro.
Köszi, megnézem