Nem én voltam sajnos. Itt rohadtam egész nap a melóban, most fogok hazafelé motorozni. Ezek szerint valaki másnak is bejött a fekete-arany fényezés és vásárolt egyet.
Teljesen normális, nekem 103-nál kapcsol a ventilátor és a városban ez elég gyakran előfordul. Végül is érthető, hiszen ha állunk alig van valami hőelvezetés.
Nyugi Tomi, teljesen normális! Városban, ácsingózás közben gyakran 103-104 fokos a víz nekem is, de elindul a venti, és vigyáz a mocira :)
Szóval addig nincs gáz míg nem húzol magad után gőz felhőt...
Sziasztok
Szerintetek az normális dolog, hogy városi forgalomba , mondjuk a harmadik lámpát is meg kell várnom akkor 100 fok fölé melegszik a moci , igaz bekapcsol a hűtőventilátor csak eddig nem tűnt fel vagy talán nem is csinálta ?
A vízszintet ellenőriztem az normális , lehet,hogy paranoia légyszi nyugtassatok meg hogy nálatok is van ilyen
Legalább mosolyogtál? (azon a béemvén én is elfegyoskodnék - ne értsd félre, egészséges irigység )
Én a munkábajárást még erőltetem a mocival (bár a ma regelli 3 fokot kihagytam...). A jövő hétre még végig "motoros" időt ígérnek. Van még a gumiban néhány száz kilóméter, azt kihasználom még az idén (az utolsó napon ledurrantom, olyat még úgysem csináltam soha )... (bár az újakat már megvettem, de tavaszra hagyom a felszerelést... hacsak nem lehet még október végén is menni - itthon - mert ugye nem mindenkinek adatik meg a szardíniai motorozás - ejj de sajnálom hogy nem jön össze
Én maximum jövő hétvégén reménykedek még egy pár kilóméterben. Hazamegyek pár napra Orfüre és kitolom a Hondát, nehogy rozsdásodjon. Addig meg itt fagyoskodok a béemvén. Egy hónap alatt kétszer fényképeztek le...szemből
Üdv, én sajnos tuti nem, de végre megérkezett a gumim tegnap és bejelentve 24-es szervízre is a motor. Október közepére meg a szabadság elintézve, ha jó idő lesz, akkor motorozás még a 20-25 fokban, megyünk délre.
Nagy csend lett fiúk. Mindenki motorozik talán? Nálunk reggelente 2-3 fok van, nagyon be kell öltözni ha motorral akarunk munkába menni...Napközben még elmegy valahogy. Mindenesetre üdv mindenkinek.
Ha megadnád a bontó elérhetőségét lebeszélném velük, hogy jó-e nekem ez a műszerfal. Előre is köszi. Ami a te cuccaidat illeti, mielőtt bármit veszel, szerintem hívd fel Kornélt ( 06 70 259 2433 ) nem nagyon van olyan sérülés villán, vázon, felnin, fejidomon stb. amit nem tud megjavítani és mindezt úgy, hogy észre sem veszed, hogy javított. Még a féktárcsát is kiegyenesíti ha üt. Nekem spórolt vagy 4-500 ezret.
Bocs, az még fontos, hogy ABS - es kell. A Karasnások szerint ráadásul a gyártási évnek is stimmelnie kell, bár ezzel kapcsolatban vannak kétségeim. Tied a cucc, vagy bontós?
Nincs bajom.
Kipróbálom a rosso II-t.
Olcsóbb.Sajnos jóval.24e.Az meg nem mindegy.
Régebbi sima Rossoval mentem.Sosecsúszott,és elment 6-7e-ret hátul úgy hogy még nem volt ki a szövet.
Remélem jobb lesz a II-es.Ha bir 8-1e-ret már megérte.
Ha nem jön a sportsmart.
Eddig dunloppal egyel volt tapasztalatom egy D211-el.
Nem fért el a sárvédő alatt és kidarált belőle pár mikront.
Meg rázott.
De használt volt.
És kezd tele lenni a púpom a használttal.
Jövő havi fizuból rááldozok egy összeget a kezdő szettre és kialakul.
Megtaláltam, tényleg nem vészes a kulonbseg, bár kérdéses, hogy milyen árfolyamon számolják. Köszi, érdeklődöm majd náluk.
És nem tudom mi a bajod a Dunloppal, a szigeten tavasszal mindenki ledaralta a saját új sport vagy sport-tura gumijat, én meg simán beletettem meg utána 4000-et az enyembe, ma fogyott el a hátsó. És ebben volt pár pályázás is.
Tomi
A lényeg, hogy nem kell miatta aggódnod :)
Szóval addig nincs gáz míg nem húzol magad után gőz felhőt...
Szerintetek az normális dolog, hogy városi forgalomba , mondjuk a harmadik lámpát is meg kell várnom akkor 100 fok fölé melegszik a moci , igaz bekapcsol a hűtőventilátor csak eddig nem tűnt fel vagy talán nem is csinálta ?
A vízszintet ellenőriztem az normális , lehet,hogy paranoia légyszi nyugtassatok meg hogy nálatok is van ilyen
Üdv Tomi
Én a munkábajárást még erőltetem a mocival (bár a ma regelli 3 fokot kihagytam...). A jövő hétre még végig "motoros" időt ígérnek. Van még a gumiban néhány száz kilóméter, azt kihasználom még az idén (az utolsó napon ledurrantom, olyat még úgysem csináltam soha )... (bár az újakat már megvettem, de tavaszra hagyom a felszerelést... hacsak nem lehet még október végén is menni - itthon - mert ugye nem mindenkinek adatik meg a szardíniai motorozás - ejj de sajnálom hogy nem jön össze
Gábor
Köszi a számot! Szükségem lesz rá...
Nemrég több alkatrészt kínáltak, de nekem csak első felni, villák, és vállhidak kellettek... és ezek nem ABS-esek voltak!
Előre is köszi.
Lehet tudok neked segíteni!
rrpilot@freemail.hu
Kipróbálom a rosso II-t.
Olcsóbb.Sajnos jóval.24e.Az meg nem mindegy.
Régebbi sima Rossoval mentem.Sosecsúszott,és elment 6-7e-ret hátul úgy hogy még nem volt ki a szövet.
Remélem jobb lesz a II-es.Ha bir 8-1e-ret már megérte.
Ha nem jön a sportsmart.
Eddig dunloppal egyel volt tapasztalatom egy D211-el.
Nem fért el a sárvédő alatt és kidarált belőle pár mikront.
Meg rázott.
De használt volt.
És kezd tele lenni a púpom a használttal.
Jövő havi fizuból rááldozok egy összeget a kezdő szettre és kialakul.
És nem tudom mi a bajod a Dunloppal, a szigeten tavasszal mindenki ledaralta a saját új sport vagy sport-tura gumijat, én meg simán beletettem meg utána 4000-et az enyembe, ma fogyott el a hátsó. És ebben volt pár pályázás is.
Innen néztem egy szett Rosso II-t ig az egy hangyányit olcsóbb.
Fel is szerelik ha kő.
Szigethalom ha jól olvastam.