szerintem csináld meg mer nem valószinü hogy találsz másikat
forrasztó pákával meg lehet javíttani aztánn kicsi gitt majd le kell fujni
hátul meg csak kicsit meg kell csiszolni de csak annyira hogy ne legyen vékonyabb mint előtte mer akkor megin eltörik
jah meg hogy a 2 körlámpáshoz vennék idomost valakinek nincs véletlen 1 felesleg viszonylag jó állapot legfontosabb a hasidom de mindne más is jöhet
üdv
Nem tudják, hogy honnan tudnék szerezni egy 86'-os nsr-hez fejidomot ( ez még a kocka lámpás ). Mert nekem eldönt és ennek a hibának hála el is tört a fejidomom és szeretnék egyet venni.
Na szóval akkor....
tudja valaki hogy a jc20-as láncvédő jó-e a jc22-höz?
és azt tudja valaki hogy pontosan milyen aksi való a macskalámpásba?....vagy hát ilyet érdemes venni?
néztem egyet, itt meg lehet találni: http://www.motor-akku.hu/
Szerintetek?
Nem fehér, csak világos őzbarna Volt apriliám... nah annál volt szerencsém szegény keverékhez még 150es főfúvókával is Itt nem para azért a helyzet, szép a gyertyakép
Amikor a feleségemvalamivel bénázik, akkor szokta kérdezni:
Nah, szőkülök?
:)
Van a karburátorban ez a három fúvókarendszer.
Ezek működési tartománya nem választható el élesen, belelógnak egymásba.
(pl negyedgáz körül, egyszerre dolgozik az a lapjárati és a fő rendszer, továbbá ide tírtozik még a suber letörése, a tá alakja és akehelycső is, de ebbe mst ne menjünk bele, lényeg az, hogy olyan nincs, hogy pl 2000 ig csak az alapjárati dolgozik, utána tökre elhalgat, és 2001 es fordulattólműködésbelép a fő rendszer)
Szóval összelógnak, ezért az alapjárazi renfszer kb harmadgázig befolyásolja a működést.
egy darabig titokban tudnád őket tartani?:D Előfordulhat, hogy szükségem lesz rájuk és ha hétvégén jó idő lesz, akkor ki is derítem. Amúgy a sárvédő milyen színű?
Nincs komoly probléma a mocival, de a gyári méretek, azok gyári méretek.
Perpill 135/35/65 fúvókák vannak benne (138/42/65 helyett).
Kezdem magam roppant szőkének érezni a karburálás témához, az alapjárati fúvóka az befolyásolja a menetteljesítményt?
forrasztó pákával meg lehet javíttani aztánn kicsi gitt majd le kell fujni
hátul meg csak kicsit meg kell csiszolni de csak annyira hogy ne legyen vékonyabb mint előtte mer akkor megin eltörik