Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nálunk adják ilyen drágán nem hiszem el.
Nálunk a lokál benzinkútban meg 2950Ft.
az attól függ mi az elfogadható ár neked.
ha olcsót akarsz akkor tesco 0.5 l 400 ft. nemtom milyen márka.
nemám hülyülök eszedbe ne jusson olyat rakni bele.

én castrol power 1 et használok, állíttólag ez a legjobb, de az ára is elég jó. nálunk utoljára 4050 volt asszem 1 liter. de láttam már 3800 ért is.
én csak ajánlani tudom.
Értem
Olvastam régebbi hozzászólásodat h eladtál itt valakinek egy gianelli kipufogót nsr-re....
Gondolom akkor kipróbáltad h megy tölle az nsr, amikor még nállad volt.
Tehát h ment? végre?
Üdv! Érdeklődnék h ki milyen olajat használ a benzin mellé? vagy esetleg mit tudnátok ajánlani(elfogadható ár):D
Karbi, power elektronika, gyújtáselektronika rendben, azokat sztem hagyd. A membránnal kapcsolatban eseleg olyat próbálhatsz, hogy raksz rá karbon lapokat, de ha nem találod el a vastagságot, csak szarabb lesz tőle. A külföldi oldalak tele vannak hasznos olvasnivalókkal.
sosem tennék olyat
Aha, nekem olyan morbidságokat írtak, hogy membrán, karbi, power elektronika vagy mi....
Valaki nem tud olcsón rendszert?
nemér kinevetni a kisebbet!
méghogy csicskamaki anyááááááám,behalok
arra a gumi torokra gondoltam, ami a karbi meg a henger között van
Mármint másik torkot hegeszteni rá?
Vagy h értetted?
Az már nincs benne, de sztem a gyárilag fojtatlanoknak más a torka, sztem sokkal nagyobb a belső átmérője! esetleg azt meg lehet próbálni, hátha
Köszi.
Azt hittem olcsóbban is megtudom kergíteni...
A torokba lehet szűkítő gyűrű? vagy a 12év alatt kiszedte már valaki?!
csáo, igen csepeli, de 3 rongyért csak műbőrrel húzza újra, és nem is vagyok biztos benne hogy még ez a tarifa, mert mi utoljára annál az embernél 2008 tavaszán csináltattunk ülést azóta semmi, és azóta volt sim kártya csere és teló csere, így a száma sincs meg, megkeresni meg nem szeretném ha nem muszály mert most nekem is megvan a bajom a köcsög motorommal. de erzsébeten az új momo-ba 5ezer ft ért megcsinálják. vagy van egy még olcsóbb lehetőség, hogy be mész a boltba megveszed az anyagot, fogsz egy palmatex-et vagy egy tűzőgépet vagy szegecselőt vagy ami jól esik, fel ragasztod az új huzatot a szélét végig le tűzöd, és kész. mi haverom ülését így csináltuk, asszem vmi 2500 ft környékén jöttünk ki.
Hondafever!
nem rég mondtad hogy van egy bőrös ismerősöd aki 3000-ért újra húzza az ülésem.
Meg tudod adni a számát?
amúgy csepeli az ember?
Sztem legelőször próbálj meg feltenni egy teljesen nyitott rendszert. Egy arrow-ot, vagy valami hasonlót.
én inkább azt mondanám vidd el műanyagoshoz.az úgy összeforrasztja neked meg se látszik.még ki is pótolja.nekem az oldalidomból kiolvadt kb 2x2 cm-en 1 darab és úgy befoltozta nem is látszik.csak utána festeni kell,mer ugye ő csiszolja előtte.többnyire nem is dolgoznak drágán.kíváncsi vagyok majd ebből mit alkotnak,de azt mondta a srác simán megcsinálja.a forrasztópákát nem ajánlom,mer azért kicsit bonyolultabb műszerekkel dolgoznak a műanyagosok
okker, okker : )
meg vót hát
még most is járok iskolába
de ne firtassuk a hejes irásomat mer az sohase lessz jó
8 általános azé' megvót? ilyen, olyan, amolyan, AMOLED, ja az nem.
Rémlik valami?
mennyi hiányzik belőle mer ha csak néhány cm hiányzik azt még lehet pótolni ugyan ojan anyagbol mint amijen az idom
Csak az a baj, hogy nincs meg az összes darabja mert ma kerestem de csak találtam olyan 1,5mm*1,5mm-es darabot meg van még egy nagyobbacska de a többi darabja az nincs meg sajnos :S És nem tudom, hogy mitévő legyek :S sajnos
Több baja is lehet... Szar a gyertyád..... nekem pl most tapasztaltam a 2000 ft os NGK gyertya ami bele való állitollag... egy nagy kalap szar... a 300 ft os gyertyát nem köpi.. meg nem fullad a motorom :D
Am igen egy megoldás lehet az elektronika vagy a trafó esetleg.....
Stephan01!
Én vettem meg az nsr-ed.
És kérdésem lenne h fojtás van-e benne, ha van hol lehet. Próbáltad e kivenni...?
Amúgy azóta is tökéletes a gép, önindítóm ment el egyszer... 3000ft-ért zsírba tették, megcsinálták
Köszi