Még nem tudom, azért kérdeztem, mert meg szeretném kérni rá, hogy rakja félre(ha van rá mód), ha netán az enyémnek baja esett volna! Meg tudod, hogy az enyémen szét van baszva a krómom, úgyhogy már csak azért is kéne egy pár új.
A hátsó fékem olyat csinál, hogy fékezek párat és először elkezd fogni folyamatosan, majd egy pillanat alatt felpuhul és nem fog semmit... Először arra gondoltam, hogy légteleníteni kéne (majd meg is próbálom, hátha csak annyi a baja), de szerintem akkor egyből felpuhulna és nem fogna folyamatosan. Na majd kiderül.
Amúgy mi pénzért adnád?
1. Annak kell fizetni a súlyadót, akinek Január 1.-jén tulajdonában volt a motort.
2. Ma kerültem egy szépet , és mikor hazaértem láttam, hogy szög van a hátsógumiban. Akkora szerencsém volt, hogy ferdén ment be, úgyhogy szinte csak a minta felső részén volt benne. Gumiszerelés megúszva.
Indulás előtt húztam a láncomon, de 10 km múlva szinte csapkodott ha intenzívebben fékeztem , szal totál cserés.
Illetve ha valakinek lenne elfekvőben hátsó főfékhenger JC22-re, lehet vevő lennék rá.
sziasztok valaki tudna segíteni abban a dolgoban hogy a váltokart mindig lekel nyomni minden váltásnál hogy mi lehet a probléma oka?
haverom motorjáról lenne szó és nagyon zavarja a dolog
Egészen véletlenül a képen látható izzófoglalatod nincs elfekvőben?
Amúgy mi pénzért adnád?
2. Ma kerültem egy szépet , és mikor hazaértem láttam, hogy szög van a hátsógumiban. Akkora szerencsém volt, hogy ferdén ment be, úgyhogy szinte csak a minta felső részén volt benne. Gumiszerelés megúszva.
Indulás előtt húztam a láncomon, de 10 km múlva szinte csapkodott ha intenzívebben fékeztem , szal totál cserés.
Illetve ha valakinek lenne elfekvőben hátsó főfékhenger JC22-re, lehet vevő lennék rá.
route66usa@windowslive.com
remélem jól megvagy
remélem csak ilyen rugó gondja lessz THX mindenkinek
haverom motorjáról lenne szó és nagyon zavarja a dolog