Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dellrotyó főfuvim van, ha az kell.
Még nem tudom, azért kérdeztem, mert meg szeretném kérni rá, hogy rakja félre(ha van rá mód), ha netán az enyémnek baja esett volna! Meg tudod, hogy az enyémen szét van baszva a krómom, úgyhogy már csak azért is kéne egy pár új.
Fúvóka dolog aktuális lehet most már? Kiderült, hogy csak a főfúvókám kisebb picivel a kelleténél
A tied görbült?
Első teleszkópjaid vannak még? Ha lehet, a régebbi fajta sárvédő felfogatással.
Helló!

Egészen véletlenül a képen látható izzófoglalatod nincs elfekvőben?
A hátsó fékem olyat csinál, hogy fékezek párat és először elkezd fogni folyamatosan, majd egy pillanat alatt felpuhul és nem fog semmit... Először arra gondoltam, hogy légteleníteni kéne (majd meg is próbálom, hátha csak annyi a baja), de szerintem akkor egyből felpuhulna és nem fogna folyamatosan. Na majd kiderül.
Amúgy mi pénzért adnád?
Ok, csak nyugodtan. Áll egy ideje az alkatrészpiac
Majd hétvégén szétrobbantom és akkor kiderül hogy kell-e vagy sem.
aktuális még a központi teló téma?
nekem van egy pont
1. Annak kell fizetni a súlyadót, akinek Január 1.-jén tulajdonában volt a motort.
2. Ma kerültem egy szépet , és mikor hazaértem láttam, hogy szög van a hátsógumiban. Akkora szerencsém volt, hogy ferdén ment be, úgyhogy szinte csak a minta felső részén volt benne. Gumiszerelés megúszva.
Indulás előtt húztam a láncomon, de 10 km múlva szinte csapkodott ha intenzívebben fékeztem , szal totál cserés.
Illetve ha valakinek lenne elfekvőben hátsó főfékhenger JC22-re, lehet vevő lennék rá.
vegyél fel msn re azt dumálunk ott egyszerübb
route66usa@windowslive.com
hát annyira jól nemvagyok meg gondolom tudod miért..itt nem részletezem.. De am pár hét és meglessz a cbr (ha minden jól megy)
Hali Laci néztem nagyot mondom ki lehet aki ismer :)
remélem jól megvagy
nah egy ismerős emberke Buzsák cityből
blokkszéthúzás, jó kis hétvégi móka
Köszi majd 7 végén derül ki mert akkor szedi szét
remélem csak ilyen rugó gondja lessz THX mindenkinek
Te se látsz innen bele? Azt hittem velem van valami baj.
Persze hogy van , és valószínű h szét van esve valami. Szétszedés nélkül nehéz megállapítani.
Tehát felváltáskor fent marad a kar? Van annak valami rugója, azt lehet a bibis.
Hát a váltós motor az ilyen. Meg kell szokni, hogy váltáskor nyomogatni kell
sziasztok valaki tudna segíteni abban a dolgoban hogy a váltokart mindig lekel nyomni minden váltásnál hogy mi lehet a probléma oka?
haverom motorjáról lenne szó és nagyon zavarja a dolog
basszák meg muszály befüzetnem a súlyadót