Régi írtam ide, de van egy bejelentenivalóm. 2 hete elkelt az én kis nsr-em, szóval a következő szenzontól Szolnokon lesz megtekinthető (ha jól emlékszem vannak páran onnan).
Nem sokára itt a tavasz, sziasztok!
nekem nem annyira virul mer 100-120 km utánn mindíg itatni kell, na nem minta sokba kerül de macerás hogy mindíg figyelni kell a számlálót
nem tudod hogy hogyan lehet csökkenteni a fogyasztást?
ehh, ennyi szabadidőm nincsen, csak beírtam a vaterába, hogy nsr, mert gondoltam, hogy vicces, ha megkérdezem valami egyértelmű dologról, hogy mi is az
ezen én is röhögtem, de ez a valóságot képezi le. nem írom le megint, hogy mit csináltak a motorommal de valami siralmas, komolyan mondom. Egy 16 éves, 0 tapasztalattal, és kis segítséggel jobban megcsinálja magának a tropára ment blokkot vagy bármi mást, mint ezek bent a szervizben.
Hát basszus én már tényleg sírva fakadok ajánlom figyelmetekbe azt a rész-t amikor a gyerek Szerelőnek hívja magát .... mostmár tényleg nem viszem sehova se a motor-t nemiiigaz
Régi írtam ide, de van egy bejelentenivalóm. 2 hete elkelt az én kis nsr-em, szóval a következő szenzontól Szolnokon lesz megtekinthető (ha jól emlékszem vannak páran onnan).
Nem sokára itt a tavasz, sziasztok!