Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!

Régi írtam ide, de van egy bejelentenivalóm. 2 hete elkelt az én kis nsr-em, szóval a következő szenzontól Szolnokon lesz megtekinthető (ha jól emlékszem vannak páran onnan).
Nem sokára itt a tavasz, sziasztok!
Gibson125 multkor írtad hogy nsr- tulaj akarsz majd lenni. Ha gondolod nekem lehet hogy van a számodra egy raiden
Bazzegg roszat olvastam nem ide ment. De hülye vagyok
Helló lehet nekem is volona eladó nsr-em. Ha gondolod írj. Amúgy 2000 évjáratú kerek lámpás mito nincs mert azt csak 1994-ig gyártották és ez tuti!
full szint olajat
Nekem a zx636 vagy az cbr600Fsport között fog eldőlni. Mehetnék is érte, ha nem kezdtem volna el járni fogszabályzóra, ami legalább 300e lesz...
igen, mert utána meg jön a felszólítás hogy fizesd be
cbr600F4 vagy fireblade 919
mert nekem is kiküldték! akkor küldjem vissza?
azt eldöntötted már hogy mi lesz helyette?
Persze, azt sosem felejtette el az önkormányzat kiküldeni. Sztem lassan küldik majd az ideit, de ugyanazzal a lendülettel küldöm is vissza
heló figy nsr-re te füzettél sújadót?
a vénusz nem jó bele, tudhatnád hogy a floriol egészségesebb!
Hát jó beleja Vénusz. 1:15 -ös arányban
lyaly
Sziasztok
Kispályás kérdéssel fordulok hozzátok. Milyen olajat használtok, és milyen keverési aránnyal? Eddig nem volt 2T mocim, most akarok váltani.
nekem nem annyira virul mer 100-120 km utánn mindíg itatni kell, na nem minta sokba kerül de macerás hogy mindíg figyelni kell a számlálót
nem tudod hogy hogyan lehet csökkenteni a fogyasztást?
Akkor virul a fejem.
ehh, ennyi szabadidőm nincsen, csak beírtam a vaterába, hogy nsr, mert gondoltam, hogy vicces, ha megkérdezem valami egyértelmű dologról, hogy mi is az
just te most kajak vázig bontottad a motorod, vagy régebbi kép? mert ha így szétszedted nagyon unatkozhatsz mert teljesen felesleges
helo tudna e valaki segiteni,ehez a motorhoz keresek idomot kompleten tud e valaki eladot
nekem a néhány poweres gyorsítás és 90-es tempóval veszi be az 5,5 litert
Just bácsi jó a "segítsetek" galériád Nekem a "trágyavilla" megoldás tetszett a legjobban
ezen én is röhögtem, de ez a valóságot képezi le. nem írom le megint, hogy mit csináltak a motorommal de valami siralmas, komolyan mondom. Egy 16 éves, 0 tapasztalattal, és kis segítséggel jobban megcsinálja magának a tropára ment blokkot vagy bármi mást, mint ezek bent a szervizben.
Hát basszus én már tényleg sírva fakadok ajánlom figyelmetekbe azt a rész-t amikor a gyerek Szerelőnek hívja magát .... mostmár tényleg nem viszem sehova se a motor-t nemiiigaz