Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Am meg ez nem úton közlekedik. Lő egy kis hálót vagy taknyot és fent a fejünk fölött suhan. Felhőkarcolók nélkül nem tudom hogy boldogulhat.
Van hátsólámpa is rajta.
tök felesleges. Volt egyszer egy simsonom amin volt lámpa is hátul, meg féklámpa is, mégis nekemjött a ribi lol
Dupla kipufogó beépítve az ülés alá...
igaz is lámpa minek hátra
Egyetértünk mester!
pont ez az. hiába van szépen (és tényleg igényesen) megcsinálva, ha egyszer ízléstelen.
Kövezzetek meg, de szerintem nem is olyan rossz. (árát leszámítva.) Másik kérdés, hogy nem vennék ilyen giccses gépet
betmennek meg betmobil van ez meg pókmobil xd
Nem, nem. Igaz Pókembernek is hasonlója van, de az övé piros - kék!
nem ilyennel járt pókember is?
mintha a pókember 2 ből rémlene valami.
nem lenne rossz az elképzelés, de szerintem ez már túlzás.
ízlések és pofonok.
ezt az nsr-t nézzétek meg : http://motor.hu/motor_vpage.js...
én azért még azt is megnézném hogy a dugók nem kakisak-e
Köszi szépen !
koszos a rendszer. kikell pucolni. nekemis ez volt az első fékkel. mentem vele mittom én 100 al húztam neki egy kicsit fékeztem elengedtem a kart és fékezett tovább. nem engedte az olyajat a tartályba visszafojni, mert valami kosz eltömítette azt a szelepet. 3 szor volt szerelőnél kb egy 20 ast hagytam ott mire rájött a 2. szerelő.
Hali! Nemtudja valaki hogy miért van az hogy egy kicsit befog a hátsófék. valamiokr meg mentem vele kb 80al ráléptem a fékre és semmit nem fogott? nemlehet hogy a fékbetétek kopottak.
Levettem mát azt a nagy matricát róla :). Festeni akarom majd a gépet Movistarosra ezért is szeretném CBRacing msn-címét vagy valahogy felvenni vele a kapcsolatot.
én meg a vázat akartam tőle megvenni
Azt vágom, meg emlékeztem is rá hogy a tiéd idomos volt, azért mondtam hogy sztem most nincs itt ilyen senkinek.
Bár valamikor árult itt valaki egy kéket, emlékszem még én akartam ki imátkozni belőle az első futóművet, de nem adta végül.
de azt a csunya 352-es matricát ugye levetted róla?
am tudom én,jó az nsr,probálgattam a 125ös gépeket,és csak ez fogott meg kezelhetőségre,látványra
nem számít Para az is Raiden volt
ja hogy azt neked írta...
De ezt vettem meg. Hát a teleszkóp lehet kicsit gyengusz az nsr-ekbe de ha jól megvan csinálva akkor bírja sokáig. Hát vegyél raiden úgyis kevés van belőlük és jól is néznek ki. Meg lenne még 1 ember a fórumon akinek van:) Amúgy strapabíró jól kezelhető gépek. Egész jó fogyasztással + jó menetteljesítmény.
egyenlőre csak nézelődök szeretem az nsr-t,és hát a jö arc forumozók tök sokat segítenek a jó választásban...