koszos a rendszer. kikell pucolni. nekemis ez volt az első fékkel. mentem vele mittom én 100 al húztam neki egy kicsit fékeztem elengedtem a kart és fékezett tovább. nem engedte az olyajat a tartályba visszafojni, mert valami kosz eltömítette azt a szelepet. 3 szor volt szerelőnél kb egy 20 ast hagytam ott mire rájött a 2. szerelő.
Hali! Nemtudja valaki hogy miért van az hogy egy kicsit befog a hátsófék. valamiokr meg mentem vele kb 80al ráléptem a fékre és semmit nem fogott? nemlehet hogy a fékbetétek kopottak.
Levettem mát azt a nagy matricát róla :). Festeni akarom majd a gépet Movistarosra ezért is szeretném CBRacing msn-címét vagy valahogy felvenni vele a kapcsolatot.
Azt vágom, meg emlékeztem is rá hogy a tiéd idomos volt, azért mondtam hogy sztem most nincs itt ilyen senkinek.
Bár valamikor árult itt valaki egy kéket, emlékszem még én akartam ki imátkozni belőle az első futóművet, de nem adta végül.
De ezt vettem meg. Hát a teleszkóp lehet kicsit gyengusz az nsr-ekbe de ha jól megvan csinálva akkor bírja sokáig. Hát vegyél raiden úgyis kevés van belőlük és jól is néznek ki. Meg lenne még 1 ember a fórumon akinek van:) Amúgy strapabíró jól kezelhető gépek. Egész jó fogyasztással + jó menetteljesítmény.
igaz is lámpa minek hátra
mintha a pókember 2 ből rémlene valami.
nem lenne rossz az elképzelés, de szerintem ez már túlzás.
ízlések és pofonok.
Bár valamikor árult itt valaki egy kéket, emlékszem még én akartam ki imátkozni belőle az első futóművet, de nem adta végül.