az nem jó.
nekem a lábam húzodott meg még télen. hó volt meg minden gondoltam elmegyek egyet motorozni mzvel.
aztán jött szemből a kocsi én meg rá a hóra és már kiis csúszott a motor alólam, de semmi baja nem lett.
azóta nem megyek olyan időben motorozni amikor még az úton hó van. a pénteki is csak egy kis eltévedt hó volt az úton, de azis majdnem elég volt.
én kb 10 méterre lehettem a kereszteződéstől, kb 25 lehetett a sebesség, amivel estem, hála égnek csak az index szakadt be, meg van minden darabja, és össze tudom hegeszteni az alkatrészeket, szinte láthatatlan marad a sérülés, nagyon oda kell figyelnünk, pláne ha traktoros környezetben lakunk , meg amúgy is!az autósok még nincsenek ránk készülve!
sziasztok, most a napokban vettem egy nsr 125 -őst, 93 as, és úgy veszem észre a termosztát nyitva van vagy nincs benne, hol tudnék vásárolni hozzá és kb mennyiért, esetleg tudna valaki valami infót?köszi!
Hát én 1 személlyel max 5-6E-ig pörgetve (az első km-ek alatt ), akkor 1X 3,8-4 literrel is beérte. Átlagba 4,5-el beéri 2 személlyel (eddig főleg utassal mentem) bár itt ritkán pörgetem powerig. Egyébként ha sokat eszik, lehet azért is, mert kopottak a gyűrűk stb.
hali! SEGÍTSÉG!
A baloldali teleszkóp szimeringem meghalt és egy pontos szimering méretet szeretnék megtudni.
és még lenne 1 olyan bonyolult kérdésem xD ha csak az elsó lénckereket cserélem ki az nagy gáz-e? mert a mostani átétel az elég gyász 120-at (13/37)megy és csak 1 első 15-ös lánckerékre van szükségem mondjuk a láncom meg a hátsó fogaskerekem max 1 évesek.
lenne egy kérdésem. nektek is csinál olyat a moci ilyen hidegebb időben hogy amikor engeded vissza a gázt lassabban esik a fordulat?
mer nekem olyan amikor váltok fel vagy le akkor a fordulat nem esik vissza hanem megmarad aztán utánn a kezd el visszaesni, de addigra már rég váltottam.
az tuti hogy ennek a buzi hideg időnek tudható be, de miért?
35x47x7,5/10
nem biztos de elég valószínű,hogy ez a méret