Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teleszkóp szimering:
35x47x7,5/10
nem biztos de elég valószínű,hogy ez a méret
jaja. énis így voltam vele az első 2 napon aztán tegnap újra elkezdtem amit tavaj abbahagytam. megint 120 al mentem végig a főúton, ráarásul faluban.
asszem énis visszább veszek a tempón, csak óvatiba mék amíg jön a jó idő
még mindig segítségre várok..
teleszkóp szimering méretett szeretnék 1989-es évjáratú NSR F-hez
nincs valakinek elfekvőben olcsó pénzért jó állapotú F idom szett?
nem törött, meg nem agyon karcolt.
az nem jó.
nekem a lábam húzodott meg még télen. hó volt meg minden gondoltam elmegyek egyet motorozni mzvel.
aztán jött szemből a kocsi én meg rá a hóra és már kiis csúszott a motor alólam, de semmi baja nem lett.
azóta nem megyek olyan időben motorozni amikor még az úton hó van. a pénteki is csak egy kis eltévedt hó volt az úton, de azis majdnem elég volt.
én sem bírtam ki, csak elugrottam haverhoz, és hazafele történt a perec, lehettem volna kicsit körültekintőbb csak a vállam rándult meg!
akkor még egész jól megúsztad. az az igazság hogy ez még mindig nem az igazi idő, de én már nem bírtam ki.
én kb 10 méterre lehettem a kereszteződéstől, kb 25 lehetett a sebesség, amivel estem, hála égnek csak az index szakadt be, meg van minden darabja, és össze tudom hegeszteni az alkatrészeket, szinte láthatatlan marad a sérülés, nagyon oda kell figyelnünk, pláne ha traktoros környezetben lakunk , meg amúgy is!az autósok még nincsenek ránk készülve!
felvettelek
t_tomcsi(kukac)hotmail.com ott megtudjuk beszélni jah és akinek elektronikus gondja van tv,rádio,km óra stb nyugodtan felvehet
Csáó gibson125 beszéljünk msn-en ha tudunk Írd le az msn címed és felveszlek
tegnap énis majdnem megjártam. én megy egy hófolton fékeztem, majdnem baj lett belőle, de sikerült megtartanom.
köszi, az infót, esetleg idomokat tud valaki olcsón? bal felső idomom összetört, megkereszteltem a z ördögöt, féktávon ráfutottam egy sárkupacra!
Csak ujat vegyel.. 6-7 eves bontott termok ugyanugy szarok...
NSR-ekné tömegbetegség a termosztát. Nekem is max. a fehér harmadáig megy fel ha nincs 30 fok...
gyári 10 körül honda szalonból. Bontottan meg keress hirdetéseket, de még az is lehet hogy itt is van valakinek.
sziasztok, most a napokban vettem egy nsr 125 -őst, 93 as, és úgy veszem észre a termosztát nyitva van vagy nincs benne, hol tudnék vásárolni hozzá és kb mennyiért, esetleg tudna valaki valami infót?köszi!
Hát én 1 személlyel max 5-6E-ig pörgetve (az első km-ek alatt ), akkor 1X 3,8-4 literrel is beérte. Átlagba 4,5-el beéri 2 személlyel (eddig főleg utassal mentem) bár itt ritkán pörgetem powerig. Egyébként ha sokat eszik, lehet azért is, mert kopottak a gyűrűk stb.
b Ricsi
köszi ezt is megtudtam,

jó ez a fórum..
a 15-ös sok lesz neki, nem fogja tudni kiforogni a 6.-at, főleg úgy hogy 18-as felnid van, és idom sincs a motoron.
hali! SEGÍTSÉG!
A baloldali teleszkóp szimeringem meghalt és egy pontos szimering méretet szeretnék megtudni.
és még lenne 1 olyan bonyolult kérdésem xD ha csak az elsó lénckereket cserélem ki az nagy gáz-e? mert a mostani átétel az elég gyász 120-at (13/37)megy és csak 1 első 15-ös lánckerékre van szükségem mondjuk a láncom meg a hátsó fogaskerekem max 1 évesek.
lenne egy kérdésem. nektek is csinál olyat a moci ilyen hidegebb időben hogy amikor engeded vissza a gázt lassabban esik a fordulat?
mer nekem olyan amikor váltok fel vagy le akkor a fordulat nem esik vissza hanem megmarad aztán utánn a kezd el visszaesni, de addigra már rég váltottam.
az tuti hogy ennek a buzi hideg időnek tudható be, de miért?
thx egyenlőre betegeskedek de azért kösz pár adatot még megadhatnál majd rendes vagy
már elis akarod adni?