Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de van
ennyit találtam
Nincs rá számod véletlenül? Mindjárt teszem a képeket!
azt nemtudom de ha felhivod akkor megmongyák hogy mikor viheted
aha, amint jobb idő lesz elgurulok rákérdezni. Szerinted megcsinálják helyben vagy kapok időpontot?
a német motorba van egy veterán szerelő ő biztos megtuggya csinálni a karbidat de ha nem akkor még mindíg otvan a realmotor ami suzuki és honda szalon és márkaszerviz
Ok, még nemvolt rá időm, de ha megyek mindjárt cigire akkor előkeritem a blokkot :)
képet csináltál a blokkrol?
majd gyere átt a nyáronn aztánn gurulunk valamerre
adamomester majd szólj ha mentek gurulni, dobj egy emailt vagy msn vagy bár mi mennék én is, úgysincs kivel motorozni néha és nem is lakom túl messze :D
Pl. sportkipuff miatt (ami miatt lehetséges), de vannak páran akik azért, mert azt hiszik, hogy jobban fog menni tőle.
Csak igazat adhatik emzolinak nekem is a kis fuvi miatt ált be,igaz mito de az mindegy,.
Tudtommal gyárilag az összes NSR-en Dellorto karbi van és Grimeca féknyereg. 1 motortípsut miért csinűltak volna 4 féle kabival + fékkel?
http://en.wikipedia.org/wiki/H...
Ittvan az oldal... Akik kérték... :)
Sziasztok! Tudna valaki segíteni?! CRM-be kellene gyújtás jeladó, vagy gyújtáselektronika (fekete doboz) Még nem tudom a kettő közül melyik döglött meg! Van valakinek? Milyen árban? Esetleg tudja valaki hol tudnék beszerezni?! Köszi!
de akk minek vesznek sokan nagyobbat? köszi
optimális fuvival mewgy s legjobban, felette, és alatta is rosszabbul.
A túl kis fuvi járulékos előnye még, hogy ragadhat, és kifingik az alsó görgő
az enyém az ijen
ja. én jobb oldalon se találkoztam semmi ilyennel.
rendben. majd akkor írja ha ráérsz.
én ilyen táblázattal még sosem találkoztam.
de holnap szerintem megyek a honda szalonba, ismerem ott a srácot, majd megkérdem tőle hogy hova valósi lehet a moci.
ja bocs az adattábla jobb oldalon van de én ugy láttam hogy a tiéden már nincsen rajta
nagyobb fufókával jobban megy? vagy mi(k)töl függ ez a fuvoka dolog? köszi a választ elöre is
Meg tudná nekem mondani hogy a ZDCJD000**** milyen gyártmányú ?
majd a nyáron mehetünk gurulni
az adattábla a bal oldalon van a vázon a henger környékén
jah és hol van az adattáblája vagy micsidája?
jah nemtom. hát gondolom hogy a japán gépekre is delortót raktak, vagy nemtom. szerintem azért nm csináltattak azokra külön megint 1 másik karbit meg féknyerget. bár nemtom.
jah. akkor még azis lehet hogy hozzám közelebb laksz. én komáromi vok. nem megyünk el egyszer gurulni eggyet?
mzoli@simson.hu