Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod mekkora egy ténylegesen 1000 wattos doboz?
mindegy, hagyjuk...
Jah meg igen, ha valakinek van vagy tud eladó kipufogo-t.
Kereklámpás NSR-é érdekelne ink.
Nah ha tud valaki akkoris irjon :D
Just ! :D
Nekem is lenne egy eladó hangfalam :D
dld acoustics La1000.15
1000 wattos, 2x4ohm Dupla tekercs gumi membrán, allu kosár
Am ha érdekel valakit irjon :D
Én meg San Andreas klánban voltam vele együtt. Régi kocka idők... Még jó hogy észhez tértem.
JC22-nél 14, 36, 108 a gyári áttétel. Lánccsere nekem se ártana, szakaszosan nyúlt meg a lánc... Azt valaki megtudná mondani, hogy láncméretnél az 520/108, az 520 mit jelent?
Hátha most:

Sziasztok!
Ma leszereltem a láncot illetve a lánckerekeket, lenne egykét kérdésem ezzel kapcsolatban.
- 108-as lánc, 14-es és 36-os fogaskerekek vannak rajta, ez a gyári áttétel?
- az normális, hogy az első lánckeréknél a tengely amire a lánckerék van rögzítve, egy kicsit ki-be mozog?

Köszi, arpen
Régebben videókat szerkesztgettünk meg stb.. jó haverom
Én inkább a P.A. technikák után orientálódok :) Ha gondolja valaki van 4 darab hangfalam, 1-1 pár, mindkettőt én építettem. Egyikben egy Dual szett van, a másikban egy ITT. Házimozi célokra. Nagyon igényes és látványos oszlopos ládák. Ha valakit netán érdekel.. megtalál az adatlapomon. Amúgy szeretem a komoly dinamikus hangzást
Csak mert láttam hogy kiskőrösi vagy és gondoltam megkérdem. Na meg persze én is ismerem.
DEDEDE miért ?
köszi, hogy írtál, de ez egy vicc volt amit csak egyvalaki érthet rajtam kívül a földön :D
azért 1 vagy 2 képet felrakhatnál ide a fórumba (és nem a galériák közé, mert ott bajok lesznek, mert hö ez nem is motor, mit keres itt)
hátha valamiért megtetszenek. De hangsúlyoznám, hogy van hangfalam, és nagyon is meg vagyok velük elégedve, szóval csak elképzelhetetlenül speciális esetben fordulhatna elő hogy veszek ezek mellé még.
just nem érdekelne esetleg 2db supermax hangfal 100w,3 utas 4 hangszorós,300as mélynyomó,állítható frekvenciás db 8 ropi kicsit javításra szorul... ha érdekel szolj itt kispesten

gyüjtögetek az NSR-re ugyhogy dobálunk ki mindent
hihi, nekem hangfal kéne, 'valami jó gagyi, a tuctuc zenéhez' , bár klasszikust csak szó szerint idézünk, de ez most így sikerült. Amúgy nem ismerem ezt a végfokot a gúgli meg egyből azt dobta rá ki, hogy intel (lol) de meg vagyok én elégedve a 2x60W asszem RMS teljesítménnyel.
Ja értem, amúgy már párszor akartam kérdezni, hogy nem ismresz véletlenül egy Tóth Viktor nevű egyént?
Ti is talán nagy mágusok vagytok ? Lenne egy 2x450-es Inkel végfokom eladó! Ha érdekel valakit
nabasszus, és rohahhyá is meg :D szólhattál volna úgy 2 évvel ezelőtt is mivel nagyon régen van skypeom... Lockal3
Tegyélmán fel egy szkájpot...
(lécci)
most hogy így mondod,szerintem hangosabban szól ez az oldali magassugárzó. váltót hogyan tudom megnézni? Mármint persze tudom hgoy hogyan, de mit nézzek rajta.
Remek...

Meg kellene nézned a keresztváltót, nem azért zörög e mert szélesebb sávot kap mint kelene
öreg kondik megdöglenek, oszt kapja majjd a teljes sávot, akkor nyilván zörög.
ja. értem.
majd óvatos leszek.
köszönöm.
na baszki. és még zizeg is.
nem nem, csak nem ész nélkül kell szétszedni meg összepréselni, hanem finoman.
és hogy nem tudom elállíttani az úszót?
egyszerü elállíttani?
amúgy akinél voltak a hangszórók a mentorod vagy a tanítványod volt?(vagy honnan ismered) csak mert rosszul csavarta össze az egyik 'szórót.
majd amikor szedet szét a dellklotyót, arra vigyázz, hogy az úszót ne állítsad el véletlenül, mert aztán jó móka lesz visszaállítani.