sziasztok laci vagyok szeretnék segitéget kérni vélettlenül valakinek lenne egy nsr központi teló feleslegbe én igényt tartanék rá választ tomkolaci@citromail.hu vagy 06.70 6155192.re előre is köszi.
elbontani sose inkább behozom a szobámba és felrakom a falamra max majd jólesz a fiamnak majd néznek az elektromos motorosok ez micsoda benzint meg már mos gyűjtöm
mert majd te elsétálsz a nemzeti bankba, és beváltatod, mi?:D
Okés, holnap viszem a lovettát, ugye mind a kettő 4 ohmmos? bár van egy olyan érzésem, hogy ezt elfelejtetted neki említeni:D
na és mielőtt sértődés lenne, elmondom a történetét. egyszer volt egy psp -m aminek elhagytam a hátlapját, aztán meguntam, és meghirdettem 25ezerért (akkoriban úgy 50 volt 1 psp)
Erre kapok egy olyan e-mailt, hogy hát látom hiányzik a hátlapja, szóval ez már kuka, szerintem add el alkatrésznek, engem pl az előlap érdekelne is. Szóval ne legyen sértődés, a motorod szép!
Hát én nem tudom amúgy valameikőtök nem ismer valakit akinek kell nsr? azért már kevés a 125 kéne vmi nagyobb gépezet de amíg nem viszik el nincs nagyobb motor
nekem az az egy szerviz amit életemben láttam elvette a kedvem az összestől. basszus retekben, koszba belehányt alkatrészekkel, gányolnak... Anno amikor tavaly ilyentájt elhoztam a mocogóm, néztem, hogy néddá, az egy dolog, hogy nem megy a cucc, de nem működik az indexem. Ó hát persze hogy rossz helyre csatlakoztatták fel hát azért legyen már mindennek egy határa, nem igaz, hogy egy indexnek a 2 kábelét nem tudják rendesen összedugni...
pontosan melyik szarom is?
meg hogyha mondanál valami amountot (pénzösszeget) akkor nem kéne úgy útra kelnem, hogy van nálam egy 10 ezres, egy 5ezres, egy ezres, meg némi apró is, hogy bármennyit mondasz, ki tudjam fizetni : )
juj juj, dugocsere, akkor mar nem jon nekem szoba, en magam servizbe dolgozom es tudom hogy egy bontott blok mar soha nem lesz olyan mint egy bontatlan.
Megy par ezer kilometerig de aztan ujra serviz es igy tovabb... Foleg ha netan furva lett volna, olyankor lemarodik a cementalas a huvely falarol.
Vezess ovatosan. Ez a mi kis Szerelőnk véleménye.... nevetséges sztem
jó de azért vannak normális szerelők is. Viszont egy ideje már én is magamnak csinálok mindent, mindig úgy számolom hogy mennyibe kerülne a javítás, és abból a pénzből szerszámot veszek, és megcsinálom én.
ezért nem szabad soha semmit szervizbe vinni, inkább magadnak kell megpróbálni megcsinálni, mert ha teljesen hülye vagy hozzá, még akkor is van rá esély, hogy jobban kijössz végül mint egy "szerelőnél"
persze ez csak saját tapasztalat
Okés, holnap viszem a lovettát, ugye mind a kettő 4 ohmmos? bár van egy olyan érzésem, hogy ezt elfelejtetted neki említeni:D
Erre kapok egy olyan e-mailt, hogy hát látom hiányzik a hátlapja, szóval ez már kuka, szerintem add el alkatrésznek, engem pl az előlap érdekelne is. Szóval ne legyen sértődés, a motorod szép!
sajna, 6 rugó....
holnap, ha meg tudnád oldani, hogy elviszed, az faja lenne.
"lemaródik a CEMENTÁLÁS a hüvely faláról"
mit szervizelsz, kakukkosórát?
meg hogyha mondanál valami amountot (pénzösszeget) akkor nem kéne úgy útra kelnem, hogy van nálam egy 10 ezres, egy 5ezres, egy ezres, meg némi apró is, hogy bármennyit mondasz, ki tudjam fizetni : )
Megy par ezer kilometerig de aztan ujra serviz es igy tovabb... Foleg ha netan furva lett volna, olyankor lemarodik a cementalas a huvely falarol.
Vezess ovatosan. Ez a mi kis Szerelőnk véleménye.... nevetséges sztem
(holnap)
persze ez csak saját tapasztalat