Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen mit értesz,hogy nem indul?önindítozásra vagy alapból?az első dolog amit megkell tenned,hogy az összes csatlakozást végignézed,és befulyod kontakt sprével a 100%os érintkezéshez.mivel lehet a hőmérséklet változásból vagy esetleg mozgásból adódóan nem érintkezik vlami
robogótuningos boltokban biztosan tudsz venni fúvókát
Szerintem először mérjétek meg a töltést Aztán lehet tovább keresgélni a hibát...

Keresek karbiba való 3 fojtatlan fúvókát main/idle/power (138/42/65) Jah és izzófoglalatot továbbra is...

Köszi, üdv: Pisti
Az a helyzet egyébként, hogy a motor teljesen rapszodikusan (legalábbis nekem még nem sikerült rendszert megfigyelnem benne) hol beindul hol nem, és itthon az akkumulátor töltésének hibájára gyanakszunk, s kilátásba helyeztem egy nagyobb Ah-s aksi vásárlását. Valakinek valami ötlet mi okozhatja még a hibát?
ytx5l-bs (jc22)
12V-4Ah ez az ajánlott a szervízkönyv szerint
Sziasztok!

Milyen akkumulátor való az nsrbe gyárilag? Ha valaki tudna adni egy pontos típust megköszönném!
motorozni annyira nem szoktam inkább javítani így jutottam el az ide... tervezgetem az NSR-t is am felvettelek msn-re aput érdeklni,hogyvannak a rokonok....
Legjobbakat talán a Bridgestone-ról olvastam. Lehet mégis csak eladom a szimót és akko lesz lóvé láncra, dugóra, gumikra, hátsó féket 100-ra helyrerakni...
És mondjuk Pirelli MT75-ről vagy Michelin Pilot Activ-ról valakinek van tapasztalata? Illetve Bridgestone BT45R.
Én spec ezt használom olcsó és nagyon tapad eztet-e
Sziasztok!

Ma beindítottam a motort, tavaly november óta először Akksit visszaraktam, aztán tulajdonképpen pöccre...

A bütykörészés közben viszont észrevettem, hogy az egyik izzófoglalat kókány, szóval szükségem volna 1 darab cicalámpáshoz való izzófoglalatra. Ha valakinek van elfekvőben akkor az árral együtt jelezze már vagy itt, vagy az e-mailemen.

Köszi!
Helló!Nem is tudtam, hogy van más motoros is a családban KÖszi szépen, eddig jól teljesít..Lassan kezdem a szezont, úgyh most 1 pár dolgot lecserélek rajta!
szevasz Attila jó látni itt a forumon rokont Tég Tomi vagyok
szép az NSR-ed gart hozzá jól mükszik a gép?
Köszi szépen!
köszönöm szépen. énis erre gondoltam hogy az ugyan az lehet, csak még vannak más darabjai amik az enyémen nincsenek, de amik nekem kellenek azok ugyan azok szerintem is.
köszönöm.
Egyébként csak épn vettem azt észre, hogy 130-as hátsóba nincs normális gumi?! Ha mégis lenne, valaki nyugodtan megoszthatná az infót.
Elöl: 100/80-17
Hátul: 130/70-17
Egy tesztben olvastam anno. Nekem elöl most 110/70-es van talán azzal jobb is, de hátra tényleg a gyári méret a jó! Szerintem.
annyi biztos h hátul 130/70-r17, de nekem 140es van fenn, ennél nagyobbat semmiképpense
Hali! Valaki megtudná nekem mondani az alap Gumi méreteket NSR 125-höz?!És, hogy milyen Gumit érdemes venni, vagy milyet nem?
hali adomamester,néz a neten jc20-as NSR idomjait(2körlámpás)neked is az van semmiben nem különbözik... igy külön nehezen fogsz találni főleg szettet.deh még ismerőst megkérdem hátha neki van az alkatrészek között
Délben jönnek az NSR-ért
kössz gibson
hali emberek. valakinek olcsó jó állapotú fekete idomszettje nincs F változathoz?
hm sztem baj van mert nem jelez semmi az msn adatlapomon ott ván,hátha vlamit elírtam