Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy.. én azt valamikor 2006ba vettem
Eladó az F esem, 120 ért 125/50
nem ezt vetted meg? kispara
am sokan mondják,hogy gyenguska az NSR teleszkópjai.mennyire humbuk ez?habár ezeket az utakat nézem akkor nem csoda.......
a régi enyém is raidenes volt csak visszatolták a gyárba és felidomozták
keresek elso hatso kerekeket fekkel csaba780825@citromail.hu ra keppel arral komolytalanok kimelyenek.kp
Sziasztok valakinek nincs meg CBRacing Msn-vagy e-mail címe? Fontos lenne akinek megvan írjon légyszíves.
Előre is kössz
Igen ez egy Raiden. Nekem is ilyenem van csak más színben. Végül is ezek ugyan az mint a macskalámpás csak a lámpa más és ugye nincs oldalidom. Jó kis motorok
thx akkor továbbá jól dongolom,hogy ezis jc22-es csak a macskaszemestől idomban különbözik.hát nem tom van vlakinek raidenje láttam vlaki vett,de nekem is fullra bejön remélem énis NSR tulajdonos leszek
Igen ez egy Raiden.
De sztem itt senkinek nincs ilyen.
hello! ezt a motort nem vette meg vlaki?mintha láttam volna már itt....és ügye jól tudom,hogy ez raiden
Akkor meg pláne éjszakai iskolában netezni tanulás helyett
Azért ha valakinek még este 10 kor is órája van az már komoly.
Csak a szokásos névtelen zavarkeltők egyike .
Gondolom kimaradt az órája, nem ment dolgozni, vagy csak nincs jobb dolga mint, hogy kinéz egy nevet aztán GÓ....
az rejtély, de így elsőre úgy tűnik nem kedvel téged :D
te meg ki a frász vagy?
Elöször még arra gyanakodtam ,hogy le van dugulva a hűtő és nem tudja a pumpa időbe megforgatni a vízet,de egy jó motorról áttetük a hűtöt és ugy sem lett jobb,nekem nemrégota van ilyen motorom a tipushibáit nem ismerem de mindig tanul az ember kösz!
Nincs, mit.
Nekem dettó ez volt, cseréltettem szerelővel a hengerfejtömítést, 10km, megint forrt a víz. Na azóta én szerelem.., szétszedtem, karcos is volt a henger teteje, meg a gépműhelyben azt mondták hogy nem volt síkban már a hengerfej sem. Leszedték, és azóta (kopp-kopp-kopp) kutya baja...
Ezt még nem próbáltam, kösz az ötletet!
nincs valakinek jc 22-s macskalámpás nsr-hez első fékkarja olcsóért?
köszcsi
Nekem is volt ilyen, sztem kapd le a hengert, meg a hengerfejet és vidd el síkoltatni mind a 2-t. Hidd el segíteni fog...
bocsi semmi, csak közben elkalandoztam és már csak arra koncentráltam hogy pirosat mutat a hőfokmérőd, forralást el is felejtettem.
amiket leírtál, hogy megnéztétek, tuti azok közül rossz valami, csak ugye itt senki nem gyurcsók, látni kéne és akk tudnánk mi a baja...
jeszusom kispara még mindig az Nsrnél van leragadva:-)
kb 4 éve is itt tartott:)
köszöntem szépen..
Kiforralja a vízet a kiegyenlítön, annak mi köze a hőfokmérőnek?