Vannak hasonló árú hirdetések nsr-re de azokat is minimum 1-1,5 éve reklámozzák. De sok sikert hozzá...
Az lehet, hogy a gazdinak benne van ebbe az összegbe de ezt sosem kapja meg érte.
Rájöttem a dologra. Anyuka apuka azt mondta a kicsifiunak, hogy "neked nem való ilyen gyors(180km/h),új(2003),féltegetni való(szép festés) motor, add el gyorsan..de leellenőrizzük ám, hogy fentvan e a neten" Kicsifiú felrakta a netre,de olyan áron, amennyiért nem viszik el. Meg van oldva a további gazdaságos(4liter) motorozása a kicsifiúnak.
Most miért ?
Megy is, nem is fogyaszt, utólag gyártották, és ami azért nem nagyon jellemző motorcserés. Szerintem ingyen van én megvenném. De kár, hogy nekem már van 1 :)
milyen kihalt lett ez a főrum.
naponta valaki ír 2 szót és kész. máskor hozzászólások sokasága szokatt perceken belül érkezni, most meg semmi.
nincs semmi téma?
akkor legyen a téma hogy nincs téma.
majd kitalálok valami frappáns kérdést amin újra lessz mit agyalni.
Nsr alkatrészek eladok! CSak henger meg dugo ncisn már! Többi cucc megvan! Külföldi papiros! AKit érdekel valami az irjon email: soos214@freemail.hu vagy vegyen fel msn-re: piiiterke@hotmail.com
Az lehet, hogy a gazdinak benne van ebbe az összegbe de ezt sosem kapja meg érte.