Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak hasonló árú hirdetések nsr-re de azokat is minimum 1-1,5 éve reklámozzák. De sok sikert hozzá...
Az lehet, hogy a gazdinak benne van ebbe az összegbe de ezt sosem kapja meg érte.
Rájöttem a dologra. Anyuka apuka azt mondta a kicsifiunak, hogy "neked nem való ilyen gyors(180km/h),új(2003),féltegetni való(szép festés) motor, add el gyorsan..de leellenőrizzük ám, hogy fentvan e a neten" Kicsifiú felrakta a netre,de olyan áron, amennyiért nem viszik el. Meg van oldva a további gazdaságos(4liter) motorozása a kicsifiúnak.
Az új blokkban arany alkatrészek lehetnek(bár nem lenne tartós..sőőt, de az ára érthető lenne)
Én is csak találtam a hirdetések között és gondoltam, megosztom veletek a megrökönyödésemet....
De úgy látom sikerült .
Mennnnnnyiiiii?
Most miért ?
Megy is, nem is fogyaszt, utólag gyártották, és ami azért nem nagyon jellemző motorcserés. Szerintem ingyen van én megvenném. De kár, hogy nekem már van 1 :)
Mennnnnnyiiiiii?
a 99-est már nem lehet kapni
de valahol még biztos van tavaji
abba a hirdetésbe már csak az nincs beleirva hogy 3 literes fogyasztás és 40 le
Sziasztok valakinek nem kell Honda Nsr 125 Jc 20 Gyújtáskapcsoló. Jó állapotban gyári kulcsal 5000Ft-ért!
Ha valakinek kell írjon
99-es 5 sebességest!
már csak az a kérdés hogy jobbost vagy balost?
vagy inkább univerzálist
Ráadásul kirakja a saját képét is. Nagyon LOL! Meg még találka.hu-s kép. Biztos így is ismerkedni akar Emzoli küldjünk neki tököt?
Köszönöm! nem rég vettem,de nem akartam atomjaira bontani,a kiegyenlítő is tele van vizzel,ha hengerfejes akkor a pakolásra gondolsz,mert az jó?
van benne elég víz? Tank alatt nézd meg. Lehet hengerfejes is, az valószínűbb.
Sziasztok! egy kis segitség kellene az nsr m kiforralja a vizet,ha tul forgatom melegszik mint állat, mi lehet az oka?
Vagy csak nem merte felrakni 6. ikba :D
lehet. rég volt már az első osztály.
vagy az öreg nemtud számolni
pár napja néztem de én nem vettem észre.
hát lehet a 6.-at már nem veszi be vagy nemtom.
ezt sasoljátok meg:http://motor.hu/motor_vpage.js...

99-es évjárat, 5 sebességes váltó (érdekes)
milyen kihalt lett ez a főrum.
naponta valaki ír 2 szót és kész. máskor hozzászólások sokasága szokatt perceken belül érkezni, most meg semmi.
nincs semmi téma?
akkor legyen a téma hogy nincs téma.
majd kitalálok valami frappáns kérdést amin újra lessz mit agyalni.
akkor ez valami univerzális lehet
hello

Nsr alkatrészek eladok! CSak henger meg dugo ncisn már! Többi cucc megvan! Külföldi papiros! AKit érdekel valami az irjon email: soos214@freemail.hu vagy vegyen fel msn-re: piiiterke@hotmail.com