Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan mintha tiltana sztem először nézd meg a gyertyát,tána a gyujtást,és a powert nem biztos lehet hülyeséget mondtam de nagy baj nem lehet
Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy ma délután egyszer csak elkezdett szarakodni a motorom magas fordulaton! Ha magas fordulaton túráztatom olyan mintha kihagyna a gyújtás a pufónyílás mellett pedig lángcsóva jelenik meg! Szerintetek ez miért van?! Gyertya? Gyújtás?
Ha már itt tartunk. Nekem is van 1 db Proel mikrofon állványom, 1 db Shure AV 1900 as ének és beszéd mikrofon. 1 db Philips CD dekk. És még mindig van egy 2x450 es Inkel végfokom! Ha érdekel valakit valami írjon. Valamint vállalok kábelek készítését.
Valakinek a burkolat sincs meg.. Újonan 4700 Ft. Én használtam kb 100 Km ert.. ha ment annyit..
szevasztok!mivel szóba kerül pár hete a hagnszoró téma,igy bátorkodtam és felrakom azokat a hangtechnikáimat amik már nem kellenek tudom nem motort de ne lincseltek meg
2db panasonic hangfal,1 California PRO-828R erősítő,2 db orion hangfal,és 1 kazetta átjátszós lemezlejátszó 2kis hangfalával
írj,hívj nyugodtan bármijen kérdéssel
szép árban adod. 1700-ért nálunk lehet csináltatni a csepel művekben, ha viszed a burkolatot...
én tudom mejik a német motor, kis bolt régen yamaha márkaszerviz volt
majd utánna érdeklődök hogy ott mijen a szerviz
képeket meg várom
de mindene megvan a motornak a legutolsó csavarig vagy amióta kivetted a blokkot má széjjel rugdostad a csavarokat?
ja meg mér fehér a km/h és a hőmérő számlapja? ugytudom hogy gyárilag fekete mindegyiké
3000 FT ért van egy kilóméter óra spirálom ha érdekel valakit!
okés.köszi.megnyugodtam.
Nemsokára úgy is lánccserés és jön a gyári áttétel.
Jaja, az áttétel miatt van. Ha valami motorikus dolog miatt lenne, az kicsit gáz volna.
Sziasztok!
Én ma néztem és nekem 6.ban 7 ezres fordulaton megy 90-et.
Ez mit jelent?Le van áttételezve vagy inkább már javításra szorul a blokk?
Tudna nekem vki tenni fel egy képet hogy melyik a motorolaj leeresztő csavar?
1. Ne haragudj, de március 13. az szombat.
2. Milyen hülyeség ez, hogy LEHET Magyarországon 125-öst 50-esként használni? NEM LEHET! Illegális! Az egy dolog, hogy csomóan csinálják, de minden motor, ami meghaladja az 50 ccm-t, arra rendszámot kell rakni.
Hali vki tudna árat mondani vagy hol lehet kapni vagy csináltatni és mennyiért dugattyút polinni hengerhez 160as. 60 átmérőjű a dugó.
A fejidom nagyon egyszerüen lejön, csak jól nézd meg mit kell kicsavarni! Csinálok majd képet a blokkról is! Egyébként az ülés szerintem is ragasztó, annak néz ki, én már igy vettem. De amúgy nem annyira csúnya :D Ismeri valaki győrben a Németh Motor szervizt? Sokan mondják hogy oda mennyek karbit állittatni.
Ami a képen van 6os számmal, ha van vkinek megvenném.

Vki szedte már le macskalámpásnak a fejidomát?
plexi szögecseit nem kell bántani?
Ami van a kilóméter/óra mögött 4db 8as csavar... na az megfogott
Hali....

Hondafever! meg tudsz nézni nekem az alkatrészeid közt valamit?
Van-e olyan konzolod ami a képen hármassal van jelölve?
Vagy bárkinek?
Az enyémről épp az is hiányzik
a blokkrol még csinájál képet
az ülés az miböl van csinálva? talánn ragasztó
Érdekel-é?:D
Kösz :D Jó tudni ;) :D
Gyülekező 14 órakor, csepeli Mol kút(Szent István úti)
Március 13.(Péntek)
Túra valaki?

Tisztelt Motorosok!

Először is ne haragudjatok, hogy levelemmel zavarlak benneteket…

Ezúton szeretnénk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.

Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)

A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.

Mindenki hozza magával a kis portékáját (lehetőleg felárazva) és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.

Szezon kezdete előtt általában nagyobb a lehetőség a motorok eladására, cseréjére.
Továbbá nagy előny, hogy az eladásra kínált használt motorok kipróbálására van lehetőség, ugyanis a versenypálya melletti kis edzőpálya rendelkezésre áll. Így a megvásárolni kívánt motorkerékpárokat „terepen” is ki lehet próbálni díjmentesen. Lehetőség nyílik a motor és a futómű együttes kipróbálására, amire általában nem adódik lehetőség.

Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, a cross-osok mellett ezért quadosokat és endurosokat, pitbikeosokat, supermotosokat is szeretettel várunk.

Helypénz és belépő díj: nincs.

Akik még nem voltak, a pálya Budapesttől, mintegy 40 km-re keletre Pest megyében, Monor és Monorierdő között található. Budapesttől 30 percen belül elérhető a pálya.

A rendezvényre érkezőket kultúrált körülmények várják, nagy egybefüggő körbekerített, gondozott terület, angol WC és kéz (és motor) mosási lehetőség, valamint büfé is üzemel.

A pályáról térkép (Google Föld):
http://mx1.hu/2008/12/13/monor...

GPS koordináták:
É: 47-19-35
K: 19-29-11

Igény esetén utcaszintű „rajzolt” térképet is tudok küldeni.

Motorozni a nagypályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott módon lehet.

További info, kérdés: monorcross@gmail.com
Tel.: 06-209-584-148, Vladár Zoltán
360km/h-nál biztos nem több valahol ez alatt.
Jó :D akkor Egy NS 125 R -nek nem tudod mennyi a vége :D?