Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked tökre kellene egy balos tükör:)

Jah, izé, motorra:)
:D nem dehogyis csak egy gomb elcsuszott :D szal nincs valakinek balos tükre?
Hondafevernek üzenem hogy ha megvan továbbra is igényt tartok az indexrelére, csak mostanában nem értem rá értemenni, ezért nem is hívtalak.
Ha kicsit jobb idő lesz elgurulok érte.

Köszi, arpen
Ő írta el, Te helyesen válaszoltál a kérdésére Akinek meg van tükre,az érteni fogja így is.
remélem nem lesz belőle sértődés...
Na ezen jót nevettem, köszönöm Neked
ezt teheted balra, de akár jobbra is
nincs valakinek egy balos tökre?
Tej,ét,mogyorós, kávés vagy fehér?
csoki
csoki.srácok
biztos nem jobban mint a többi dolog.
majd a következő tulaj ránéz ha zavarja
Nézz rá az érintkezőkre, vezetékekre. Kontakt spray kő neki oszt jau van.
jaja ebbe is ilyen van! de nemtom miért nem világít mert égő jó megnéztük..
ledet pedig tudom, hogy nem wattban mérik, köszi..
Ha jól tudom nem led kell bele. Én nem ledre gondoltam, hanem ilyenre: http://www.erauto.hu/images/ke...

Nekem ilyen kellett bele.
a led-et nem watt-ba mérik hanem fényerőbe és inkább elektronikai boltba nézd meg. ott ahol mindenféle kis kütyüket lehet kapni
de mér kell kicserélni nem világítt?
Tescoban is kapsz. autósboltban meg tuti, vidd magaddal a régit. A wattra vigyázz. Kocsiban cseréltem a müszerfalban égőt, 1.2 helyett 2.1w-ot raktam és nem birtam megfogni a hőfok állító gombot olyan forró volt.. Ha jól emlékszek 400ft/ 2db .
nsr visszajelző ledet ki szeretném cserélni! milyen led kell bele? kamok sima mezei autósboltba? egyszerű mutatvány? valaki pls
Hehe amint látom jó bizniszez:D nekem is össze kéne töretnem vkivel az nsr-t még oda is adom a biztosítónak ha adnak érte 400-at de azért sajnálnám úgyhogy ha vki meg akarja venni 380-ért viheti