Helló
A bogart mc 25 egy SAVA gyártmányú gumi, lágy ezért egész jól tapad bár nekem sok negatív élményem volt már vele (pl. simán átment rajta egy mogyorónyi kavics 2 alkalommal is és ekkor még nem volt 2 napos a gumi ). Tehát én gyorsan megváltam tőle de próba szerencse.
van itt valakinek tapasztalata gumikkal kapcsolatban? Holnap megyek hátsó gumit cseréltetni és van itthon 2, ezek közül akarnák választani. Egyik az valami 120/70, 17es dunlop vagy pedig 130/70, 17es bogart mc 25. Szerintetek melyik lenne jobb választás? Én a 130as bogartra gondoltam, mivel a 120 már elég vékony lenne, de viszont még nem hallottam erről a márkáról.
Valaki nem tudja, hogy mennyi egy Honda NSR 125-nek a végsebessége? Évjárata: 1986 ( vagy is a forgalmiba ez van írva )
Előre is köszi a választ nektek :)
Hát majd lesz valami :) Ma meg mentünk ki motorozni apámmal ( még nincs jogsim ) apám vitte a motoromat és le esett az alsó idom és az is eltört :S. Lehet, hogy akkor elviszem műanyagoshoz megfogadom a tanácsod :)
Egyébként tudsz valami jó szervizt? Lehetőleg maszekot, mert a rendes szervez nem olcsó mulatság. Csak a karbimat kéne beállitani, remélem van hozzá szerszámuk.
Holnap csinálok róla neked képeket még ha érdekel.Nálatok könnyebben el tudom adni mert ott meglehet oldani 50esként, itt pedig nem.Az újat meg azért akarnám győrbe mert itt a környéken sehol nincs szerszámuk a karbimhoz,remélem ott van.Egyébként gyakran járok átt,közel van:)
lehet 50-esként használni sokan igy mennek vele mer csak biztosítás kell rá
de ha a rendőr megálit és beleköt abba hogy mér nincsen rendszám a motoronn akkor gebasz van mer fel jelenthet érte
te szoktál jönni győrbe? vagy mér akarod ide hozni az uj nsr-edet
szerintem nálatok is van ojan akinek maszek műheje van az biztos meg tuggya csinálni de ha mégsincs akkor gyere csak győrbe
több képet tudnál mutatni a motorrol ami eladó?
Szia! Szlovákiában van, győrtől 20km-re. Nincs papirja,azért ilyen olcsó.De úgy tudom hogy ezt nálatok lehet 50esként használni amihez nem kell papir,vagy tévedek?
Robogó tuningos boltokban tudsz venni normális fejű levegő csavart a gyári helyett. Gondolom azért rakták bele ezt a félköröset hogy ne tudjuk otthon szerelni.
ha lenne rá 60 ezrem akkor nem azzal vacakolnék hogy hol vegyek használt idomot amit azután szépen saját kezüleg lefestenék.
bár mongyuk hasonló nagyságú összeget költöttem már rá idén is. de idomra nincs több zsém az a baj.
A bogart mc 25 egy SAVA gyártmányú gumi, lágy ezért egész jól tapad bár nekem sok negatív élményem volt már vele (pl. simán átment rajta egy mogyorónyi kavics 2 alkalommal is és ekkor még nem volt 2 napos a gumi ). Tehát én gyorsan megváltam tőle de próba szerencse.
Valaki nem tudja, hogy mennyi egy Honda NSR 125-nek a végsebessége? Évjárata: 1986 ( vagy is a forgalmiba ez van írva )
Előre is köszi a választ nektek :)
meg csinájjál az uj nsr karbijárol is hátha tudok azügybe segíteni
de ha a rendőr megálit és beleköt abba hogy mér nincsen rendszám a motoronn akkor gebasz van mer fel jelenthet érte
te szoktál jönni győrbe? vagy mér akarod ide hozni az uj nsr-edet
szerintem nálatok is van ojan akinek maszek műheje van az biztos meg tuggya csinálni de ha mégsincs akkor gyere csak győrbe
több képet tudnál mutatni a motorrol ami eladó?
de most hol van a motor győrbe vagy szlovákiába?
van neki valami papirja?
bár mongyuk hasonló nagyságú összeget költöttem már rá idén is. de idomra nincs több zsém az a baj.
megválnál tőle!