Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért adod ennyire lent? ennyire nem viszik hogy idáig engedted? vagy meg akarsz szabadulni tőle vagy mi az ok? hát ennyi pénz vicc ezért a motorért, nincs olyan nagy baja hogy ennyire olcsó legyen...........
És én még 180 ért akartam az enyémet szarrá törve eladni
Na nem baj majd ha már a tied nem eladó, akkor azért megpróbálkozom vele :D
ennyi hibája van csak! bal oldal idom is sérült de az javítható! jobb az a képen is látszik hogy cserés!
jc20 műszerfal 8é még mindíg
rendszámos! és 200 ezer kereken de nem alkuképes! én már nem akarom javítgatni mert kinéztem egy 600as gépet helyette!
Rendszám nélkül 200e? Szerintem többet ér egy hasonló NSR, ha tényleg annyi hibája van, mint amiket leírtál.
ELADÓ AZ NSR-EM! 200 ezer forintért! IDOM ÉS LÁMPABÚRA SÉRÜLT!
2003as évjárat! 16 ezer kilóméter!műszakis! átnézték szervízbe első futóműnek semmi baja! nagyon jól megy, úgy ahogy kell! ha érdekell valakit több képet is rakok fel!
nem mert az F-fékar az egyenes-R-az meg oljan mint a f-kuplungkar
Sziasztok! Van egy Honda CRM/NSR 125 komplett hengerem karbival eladó! Nagyobb henger került a gépre,természetesen karbival együtt és feleslegessé vált! Ha valakit érdekel írjon!
F-es R-es fékkar sztem ugyan olyan
ha valaki térdekel van egy nsr fékkarom vadi uj de az csak nsr125-f motorhoz jo!
sziaztok nem tud valaki első fékkart nsr125-92-93 évi motorhoz eladot!és idomot-kőrlámpáshoz? ha tud valaki irjon képet tegyen fel!
Vagy esetleg cb900-at.. Egy szép nyári nap 10et evett 100on. De ha túléled a napot, lesz@rod a fogyasztást (am 6lityi átlagfogyasztás)
vegyél suzuki TU 250- est, azzal el lehet járni 3 litr alatt.
Viszont nem is megy.
Sziasztok valakit érdekel honda nsr 125 Jc20-ashoz gyújtáskapcsoló? Jó állapotban gyári kulccsal
hát ennyire nem emléxel?
manapság elég könnyen elszakadnak ezek a kutyaláncok,na gyere szépen hazavezetlek
utánakötöd 1 kamionnak
5ről 4re már sehogyan
legfeljebb óvatos jobb kézzel,hosszú távon,szélcsendben tartós 90nel
szerintetek ha kicseréllem a membránt a szivótorokba akkor le tudom vinni a fogyasztást 5-ről 4 literre?
vagy hogyan csökkencsem?
úgy úgy
napkban szóbakerült a hhidegben döcögés más fórumon, ott is elmondtam ,hog a simson is túlhül mennet közben, ha 3ennyire hideg van.
A vizes meg pláne.
értem. ÉS az izzó probléma ? Szerinted leeht attól hogy most egy full üres akksi van benne ? azért halványul el magasabb fordulaton? De alapjáraton pislákol normálisan..
elvileg ilyenkor az a baja, hogy kevés benzint kap. Télre mindig át kell állítani a motort, ha azt akarod, hogy rendesen menjen. de én mostmár inkább megvárnám a motorozással a meleget, ha minden okés, a tavaszi időkben el fog tűnni ez a probléma, ha most nem piszkálod el. mármint az alapjáratos dolog
24468 -ra valaki ?