Hát nem tudom mi lehet majd megnézem csak most még valahogy hideg van hozzá:) Tegnap este a szobámba políroztam a tankot
Nah akkor valamikor Pintér Művek? Csak olvadna el ez a k..... Hó!
Én is így jártam. Én azt csináltam ,hogy kiszedtem a gyertyát, szemügyre vettem, kicsit megtakarítottam, meglocsoltam benzinnel, és vissza raktam. A művelet után rögtön indult !
Én eladni akarok majd egyet és azért kérdeztem h mennyibe van mert akk ár alatt akarom adni h mindenképp elvigyék:) De am nekem is kell majd JC22-eshez gyújtáskapcsoló. Az a baj a jc20-as gyújtáskapcsolójával hogy nem úgy áll a felfogatás sajna és ezért szeretném eladni
Viszont Lenne egy olyan kérdésem hogy az nsr-em tegnap egyszerűen nem akart önindítóval indulni tekert az önindító de nem indult tolásra meg egyből pöccre. Nem értem hogy mi van vele!
Az eníyémbe is belevan pedig az enyém Francia. ::)
Szerintem ez azért van mert a vázat alabol az összeset majdnem Olaszban gyártják... Szerintem.. lehet hülyeség
Kéne egy kis segítség. Olasz cicalámpás NSR-hez kellene nekem karbi felújító készlet. Gondoltam szezon előtt picit bütykörészek Hol tudnék ilyet beszerezni?
Más: ismét eladó lesz a motor, ha valakit érdekel, e-mail; MSN adatlapon. Ár megbeszélés szerint. Jelige: Teste mint a páncél, motorja mint a párduc és úgy harap mint egy tigris
Lepattintod a műanyag kupakot a fék tetejéről. Majd a középen van egy nagy csavar amit csavarhúzóval kitekersz és ez alatt is van egy csavar, azt is kitekered és már ki is vehetők a betétek :)
Megint megjött az "okoska" , Szia Trakee ...
Miért is nem az apriliásokat boldogítod a okoskodásoddal ? Ök lehet hogy élvezik is (ha eléggé mazohisták). Vagy nálad csak az a lényeg, hogy beleolvasok valamelyik fórumba és most itt is osztok kis "észt"?
Szóval örülök, hogy megint írtál valami "okosat :)"
Nah akkor valamikor Pintér Művek? Csak olvadna el ez a k..... Hó!
Viszont Lenne egy olyan kérdésem hogy az nsr-em tegnap egyszerűen nem akart önindítóval indulni tekert az önindító de nem indult tolásra meg egyből pöccre. Nem értem hogy mi van vele!
Szerintem ez azért van mert a vázat alabol az összeset majdnem Olaszban gyártják... Szerintem.. lehet hülyeség
http://en.wikipedia.org/wiki/H...
A motort meg már így vettem hogy kopott a fékbetét
link
Itt megtudsz venni minden kacatot hozza, PHBH 28 ez van az NSR be.. 2 nap alatt ittvan UK bol a cucc..
De am mit kell rajt ujitani, mert nekem 10 eves lassan es meg nemkellett rajt semmit cserelni...
Kéne egy kis segítség. Olasz cicalámpás NSR-hez kellene nekem karbi felújító készlet. Gondoltam szezon előtt picit bütykörészek Hol tudnék ilyet beszerezni?
Más: ismét eladó lesz a motor, ha valakit érdekel, e-mail; MSN adatlapon. Ár megbeszélés szerint. Jelige: Teste mint a páncél, motorja mint a párduc és úgy harap mint egy tigris
Üdv: P
Miért is nem az apriliásokat boldogítod a okoskodásoddal ? Ök lehet hogy élvezik is (ha eléggé mazohisták). Vagy nálad csak az a lényeg, hogy beleolvasok valamelyik fórumba és most itt is osztok kis "észt"?
Szóval örülök, hogy megint írtál valami "okosat :)"