Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos. nemis tudom hogy élhettem eddig fém fékcső nélkül.
az A meg D az ott kéne lenni az egyiknek az alvázszámban? mer nekem egyik sincs
hát költőpénz-t csinálni :-D nemhiszem h jól járnál:-P már lassan 1 éve azon vagyok h azt csináljak belőle boltbajárósnak meg van 2 robogó de nem járok boltba mert saját boltunk van
Egy ismerősöm Harley Davidsonját egy szőkenő meghúzta a parkolóban. Kipufogó,tükör, meg még pár apróság sérült meg rajta. A nőci lelépett, de az üzlet kamerája alapján megtalálták. Na a lényeg az, hogy neki is 600000ft-ot hoztak ki a kárára, de ezt a pénzt ő sose láthatta. Egyből a biztosító által megjelölt szerviznek ment a pénz, ahol a srác levásárolhatta az összeget. Azóta a kutyájának is van HD pólója...
mielőtt mérges leszel örülj ha 400 felét megkapod... a biztosítók nem túl bőkezűek ilyen esetben
én is kb 400ra számítok de naon ideges leszek ha kevesebbet adnak
örülök hogy stimmel!
én is fém fékcsövet használok(goodridge), de össze se lehet hasonlítani a gyárival az biztos!
helo.
feltraktam a fékcsövet, lelégtelenítettem frankón.
iszonyat durva. ááá. most addig tudom behúzni maximum ahol a guminál úgy kicsit jobban fogott.
meg állatul is néz ki.
a hossza is pont jó, észre sem lehet venni hogy 5 centivel hosszabb.
szerintem 400-at biztos megkapsz bár nemtom hogy számolják
Steph. 608106ft-nyi kárt állapítottk meg hondánál.. és most várhatom mennyit farag le belőle biztosító..
annyi észrevétel, hogy a motorokat fojtják, és nem folytják. amúgy biztos rendben van. Ja és aAdams: biztosan nem másoltad, csak 0-100% copy&paste a wikiről, amit mint tudjuk bárki átszerkeszthet akármekkora marhaságra....
tartsd meg boltbajárósnak
125-ös kategória
ha ajándéknak szánod, gondolj rám én majd csinálok belőle egy kis költőpénzt magamnak
Még mindig eladó az nsr-em sztem reális áron... 380-ért fórumozóknak. de már lassan ott tartok ha ennyiért nem viszik el akkor megmarad már lassan el is ajándékozhatnám
végre egy hozzáértő...
én már nem akartam tépni a számat
zdcjc22800f00...
hali és ha zdjc22800f00... az alvázszám? akkor az melyik kategória?
köszi WP
Ezmega másik
Attól, hogy a jogsi egységesítve van, attól sztem nem kell a motornak fojtottnak lenni. RS-t mai napig gyártják (bár az újabbak tele vannak minden xarral).
Jah Kondi :)
Jah és elis mondom ,h ogy az Olasz motorookat miért nem folytották le annyira.... Azért mert minden országban más a tűréshatár... a Japán motorokat is éppenhogy ( karbival) , az oalszokat semmivel.... Legjobban a Svájci van lefolytva a svájci nsr ek ezért is pörögnek csak 7500 at..... ott még csendtilalom is van v mi a rák... és a kipufogot is lefolytották (a hangját) Uttána a Francia van kvára lefolytva(lásd JC22 MACSkalámpás)..... Olaszországban nincs olyan sebességkorlátozás, " amire az nsr veszéllyel" lenne ezért is nem folytották le...
Olasz NSR ek SOHA nem voltak folytva! (mert van eszuk!)

Nemet: 8-9-11KW
UK: 11KW
Francia: 11KW
OLASZ: 22!
Ha ezt ennyire tudod. Akkor mutatok valamit !

Italy
This has the frame number ZDCJC22A or ZDCJC22D (D is a sport styling model.) This is a full power bike and has no restrictions.

Kérdés ? Szerintem ha csak sejted.. akk ne irj hülyeségeket... mert ez 100% nem cska kimásoltam egy kamu oldalrol.....