hát költőpénz-t csinálni :-D nemhiszem h jól járnál:-P már lassan 1 éve azon vagyok h azt csináljak belőle boltbajárósnak meg van 2 robogó de nem járok boltba mert saját boltunk van
Egy ismerősöm Harley Davidsonját egy szőkenő meghúzta a parkolóban. Kipufogó,tükör, meg még pár apróság sérült meg rajta. A nőci lelépett, de az üzlet kamerája alapján megtalálták. Na a lényeg az, hogy neki is 600000ft-ot hoztak ki a kárára, de ezt a pénzt ő sose láthatta. Egyből a biztosító által megjelölt szerviznek ment a pénz, ahol a srác levásárolhatta az összeget. Azóta a kutyájának is van HD pólója...
helo.
feltraktam a fékcsövet, lelégtelenítettem frankón.
iszonyat durva. ááá. most addig tudom behúzni maximum ahol a guminál úgy kicsit jobban fogott.
meg állatul is néz ki.
a hossza is pont jó, észre sem lehet venni hogy 5 centivel hosszabb.
annyi észrevétel, hogy a motorokat fojtják, és nem folytják. amúgy biztos rendben van. Ja és aAdams: biztosan nem másoltad, csak 0-100% copy&paste a wikiről, amit mint tudjuk bárki átszerkeszthet akármekkora marhaságra....
Még mindig eladó az nsr-em sztem reális áron... 380-ért fórumozóknak. de már lassan ott tartok ha ennyiért nem viszik el akkor megmarad már lassan el is ajándékozhatnám
Attól, hogy a jogsi egységesítve van, attól sztem nem kell a motornak fojtottnak lenni. RS-t mai napig gyártják (bár az újabbak tele vannak minden xarral).
Jah és elis mondom ,h ogy az Olasz motorookat miért nem folytották le annyira.... Azért mert minden országban más a tűréshatár... a Japán motorokat is éppenhogy ( karbival) , az oalszokat semmivel.... Legjobban a Svájci van lefolytva a svájci nsr ek ezért is pörögnek csak 7500 at..... ott még csendtilalom is van v mi a rák... és a kipufogot is lefolytották (a hangját) Uttána a Francia van kvára lefolytva(lásd JC22 MACSkalámpás)..... Olaszországban nincs olyan sebességkorlátozás, " amire az nsr veszéllyel" lenne ezért is nem folytották le...
én is fém fékcsövet használok(goodridge), de össze se lehet hasonlítani a gyárival az biztos!
feltraktam a fékcsövet, lelégtelenítettem frankón.
iszonyat durva. ááá. most addig tudom behúzni maximum ahol a guminál úgy kicsit jobban fogott.
meg állatul is néz ki.
a hossza is pont jó, észre sem lehet venni hogy 5 centivel hosszabb.
én már nem akartam tépni a számat
köszi WP
Nemet: 8-9-11KW
UK: 11KW
Francia: 11KW
OLASZ: 22!
Italy
This has the frame number ZDCJC22A or ZDCJC22D (D is a sport styling model.) This is a full power bike and has no restrictions.
Kérdés ? Szerintem ha csak sejted.. akk ne irj hülyeségeket... mert ez 100% nem cska kimásoltam egy kamu oldalrol.....